Šta je novo?

Mobilkom Austria

Nazalost samo mi je prosledio informacije o "cenama" a na 2-3 moja maila vec neodgovara tako da se mozda povukao u ilegalu sto se tice odgovaranja na mailove nego sad procitah na es-u u vip podforumu da su kao kasno mediji primili obavestenja i da su radovi na sajtu.

ima li negde jos kartica da se kupe?

Bilo je danas bez ikakve guzve promocija u City Pasazu trzni centar (Obilicev venac). Znaci nigde nikoga, pa ko je blizu...

Danas u NS-u bez vece guzve u predstavnistvu Vip-a bilo je kartica ,ali su davali samo jednu po coveku.

Jel' neko dobio telefon ili se jos ceka da mreza proradi?

Jos se ceka...

Dokle vise, nervira me sto nisu dali nikakav konkretan podatak u vezi njihovih usluga niti datum kada pocinju zaista da funkcionisu nego su navatali ogroman broj ljudi na foru 100 din +1000 din a to kad ce da bude i da li ce uopste biti - ne zna se.

Smaraju za medalju.

Poslednja izmena:
Pa naravno da ce biti, nije to neka domaca "pera-mika-laza telekom" :D kompanija a i nisu dzaba dali silne pare da bi prevarili narod za jeftine kartice a posle zatvorili firmu :D A sto se tice kupovine kartica, pa realno gledano nikoga oni nisu terali da te kartice kupi i iz njihovih saopstenja za stampu se jasno vidi da mreza nece biti funkcionalna cim kartice krenu u prodaju nego da se to ocekuje do kraja meseca. Kome to nije odgovaralo mogao je jednostavno da saceka potpuni pocetak rada Vip mreze i onda da kupi karticu ako hoce, pa zato ne vidim tu nikakav problem.

Poslednja izmena:
Mozda su ga otkrili i likvidirali ;)
Mozda su ga kidnapovali pa ga muce da im oda VIP tajne :)
Neverujem da bi dali 320 625 001 eur (licenca i 1000din x 50 000kartica, da ne racunamo opremu, marketing, plate...) do sada pa da pobegnu sa tim novcima pa da narod vice Di su nasi Novci?
Cekali smo toliko godina na treceg operatera i niste toliko kukali kao sada kada je samo na korak od pocetka rada. btw ne bacajte Vip kartice reciklirajte ih kod Geom Telekoma svakom donosiocu Vip kartice sa 1100din kredita poklanjam do 110din. :D

VIP mobilni operater će sigurno biti povoljniji u početku sa cenama. Međutim mnogo je važnije pitanje kvaliteta i raznovrsnosti usluga koji neki operater pruža. S obzirom da u Srbiji svi operateri koriste iste bazne stanice vrlo brzo će se cene kod svih operatera izjednačiti zbog konkurencije.

To, dali je vaznije pitanje raznovrsnosti usluga, ili cena usluga, to je na svakom pojedinacnom korisniku da odluci. Evo recimo mojim matorcima i burazeru je bitno samo sto jeftiniji razgovor i SMS, svi ostali servisi su totalno nebitni u zivotu. Tako da je to "sta je najbitnije" apsolutno subjektivna kategorija.

Bilo je danas bez ikakve guzve promocija u City Pasazu trzni centar (Obilicev venac). Znaci nigde nikoga, pa ko je blizu...

bice i sutra od 11....pazario sam broj bas na tom mestu, moze samo jedna kartica po osobi....uzeo 156****, e sad ova riba mi rece kao da jos nije pocelo da radi i kao ako ubacis vip karticu u telefon pa izvadis pa vratis drugu pa opet vip kao nema vise kredita.....u cemu je fazon, i sto se tice nagradne igre kako ce da me obaveste ako mreza ne radi

pozdrav

Ako je u pitanju ista Vip kartica (ili neka druga, vec aktivirana kartica) ostaje ti kredit. Neko je vec pisao o tome pre par strana. Jedini nacin da ostanes bez dodatnih 1000 din je da aktiviras vise kartica sa istog fona, ili ako je vec aktivirano 50000 komada.

ma jok bre uzeo jedan jedini broj i ubacio bi ga u mob da vidim kako je pa bi ga izvadio da koristim stari dok se sve to ne sredi, ova me riba bas istripovala ne znam sta da radim.....

Pa onda bi 90% ljudi, ukljucujuci i mene, ostalo bez kredita :d
Kao sto ti covek rece, to vazi samo ako aktiviras vise VIP brojeva sa jednog telefona .
[SARCASM] Inace sve lepotice zaposlene u VIP-u su prosle mensin test inteligencije [SARCASM/]

Poslednja izmena:
bice i sutra od 11....pazario sam broj bas na tom mestu, moze samo jedna kartica po osobi....uzeo 156****, e sad ova riba mi rece kao da jos nije pocelo da radi i kao ako ubacis vip karticu u telefon pa izvadis pa vratis drugu pa opet vip kao nema vise kredita.....u cemu je fazon, i sto se tice nagradne igre kako ce da me obaveste ako mreza ne radi

pozdrav

Nisam je pitao nista oko aktivacije kartice, ali sam je pitao kada ce da proradi mreza, rece mi za 7-10 dana.

pa dobro onda cu da probam odma pa vam javljam :D

edit: nista ne moze ni da se zove ni da se salje sms, ni da me zovu itd.......znaci ceka se de se ukljuci

Poslednja izmena:

pozdrav

gde u City pasazu? u nekoj radnji ili...?

ma jok bre cim udjes odozgo sa obilicevog ili odozdo iz birjuzove krenes stepenicama i na pola vidis promoterke za stolom.....

Ovi koji su uzeli pre neki dan, da li su dobili kredit :)
Danas idem u skolu i prodjem pored prodajnoh mesta u Zemunu, i zapadne mi za oko plakat na kome stoji Ko rano rani 1000 din. grabi,i preko njega velikim slovima RASPRODATO i pise Hvala :) ;)

Uzeo oko 14 h 2 broja u City pasazu,nigde nikoga ispred,a shto je najbolje,na ulazu u City pasaz stoji ogromna reklama za VIP promociju.Aktivirao oba broja bez problema,naravno sa 1000 din kredita.

E vidis to sam zeleo da cujem :p Eto jedan dokaz da se brojevi nisu rasprodali nego su pametni prodavci te brojeve sakrili i sad pustaju na kasicicu...
I ja sam danas postao korisnik VIP-a tj. jos jedna ovca koju ce da sisaju:eyebrows: Broj mi je uzela keva i to u njihovom glavnom prodajnom mestu na NBG, nekoliko puta je bila i to jedno 2-3 dana i stalno su joj govorili da nema vise i da je rasprodato, onda je jedan dan nasla u Zemunu i rekli su joj da ne uzima jer se 1000din. ne dobija, a ja sam joj rekao da uzme i ako se ne dobija ali eto...
I danas je otisla i kao trazila je za firmu kartice i naravno da su odmah dali i rekli da aktivira kartice i da ce dobiti 1000din. iako ja nisam verovao aktivirao sam i dobio 1000din. :p
Ali samo mi nije jasno zasto su stavili onda plakat u prodajnom mestu u Zemunu da je sve rasprodato i da nema, eto dokaza da kartica jos ima...

To verovatno objasnjava zasto mreza jos nije komercijalno operativna! :p

samo da napisem kako sam se iznenadio nocas kada sam manuelnom pretragom pronasao SCG05 Vip signal u Sremskoj Mitrovici!!! Sada postoje tri signala Telenor, Telekom i Vip

Ja sam taj signal pronašao još pre skoro nedelju dana, ali džaba mi to kad nema nigde u celom šugavom gradu da se kupe kartice :(

ja sam trazio pre nedelju dana i nisam imao signal,... a sto se tice kartica, pa druze nabasacu valjda negde u bg-u na karticu, samo zasto bi sada kupovao kada neces dobiti bonus kredit, sacekaj da izbace svoje ponude sa nekim paketima, nekim povoljnostima,... ja bar tako kontam...

i dobro, kad ce vise ovi da krenu sa radom?

Kako su krenuli,možda još odlože za neko vreme,pa počnu u toku jula...:crash:

Poslednja izmena:
Ima da krenu 30 jula :D nista od free 900 kredita.

ne verujem, zato sto
ne bi smeli da ispale ljudi koji im najvise veruju, a to su svi koji su na slepo kupili VIP kartice ne zanajuci za cene

Ako pocnu sa radom u julu onda moraju da produze rok vazenja kredita do kraja avgusta inace :smash:

Vrh Dno