Šta je novo?

Mobilkom Austria

pa sada, mislim da se niko kajati nece jer... pa igram na tu kartu da ni Telekom a ni Telenor nece blejati kao ****** u Vipove ponude i tarife i da nece uciniti ama bas nista u vezi toga. Ja licno smatram da hoce biti razlike u cenam uslugama i tako dalje ali da sama razlika nece biti velika pa ce na kraju da se svede da je sve isto. U principu pogledajte vec danasnje ponude sa ponudama od pre nekoliko godina, bolje je zar ne? Sto svakako ne znaci da ne moze biti jos bolje, polako doci ce i to vreme, zahvaljujuci jos jednom igracu u trci za korisnicima!
Tako da nema veze ko je vip ko telenor a ko telekom, bice svima QL!

Nije bolje.

Deluje jeftinije..ali navlakusha je sve ;)

primer telenor:

Odma je ukinuo fun/junior..... zashto njih nije ostavio i njima dao dodatne pakete?:) e onda bi bilo bolje ;)

ja jos uvek imam junior paket na telenoru :D

ali ne mozes nista da uradis sa tim juniorom
svaka nova usluga ne vazi za stare pakete jos od kada je telenor preuzeo mob 63

pa i ne treba mi nista :D zadovoljan sam sa paketom gde je cena telefoniranja 6 din, a poruka 0.85 para (+ pdv)

pa evo otvoreno pitanje za sve, u cemu je VIP bolji od Telekoma ili Telenora... ?

ni u cemu za sada, i gori je od ova dva bar trenutno, no videcemo za nekoliko meseci, godina,...

Znaci meni i dalje nije jasno cemu ovakva rasprava?:trust: Ko je rekao da je Vip bolji od Telenora ili Mts-a i kako uopste moze da bude gori po bilo cemu kada nisu ni poceli sa radom pa mi nije jasno sta se uporedjuje sa cim? U celoj prici, po 100000 put, pozitivan je dolazak treceg operatera ma koji on bio jer ce pozitivno uticati na cene/kvalitet usluga tj vec je uticao iako nije ni poceo sa radom, posto se Telenor i Mts trude svim sredstvima da zadrze postojece korisnike i eventualno privuku nove, a to mogu samo boljim ponudama, akcijama, popustima i sl. Znaci , lepo sacekamo da Vip pocne sa radom, vidimo ponudu, svako vidi sta mu odgovara i koju ce mrezu da koristi i to je to. Cemu ova prazna prepucavanja?

Novosti: stigao mi sms od mt:s-a da se cene u mojoj Tipi tarifi srozavaju, pa da sada ne navodim na koje iznose... Grozno, kako mogu to da mi rade?!? :mad: ZELIM vise da platim! Sta oni misle bre?!? Ne, ovo definitivno nece tek tako proci! Sad krecem sa posla, mislim da usput imam jednu poslovnicu mt:s-a, upadam tamo da ih postrojim pa da vidimo cija keva igra fliper! Sramota! Tek tako sniziti cene?!

VIP moze da ide na svoju stetu u pocetku, time da povoljnije cene i privuce deo korisnika. Pitanje je samo da se Telekom nije obezbedio nekom klauzulom u ugovoru o koriscenju nacionalnog rominga. Tipa, " nema da dajete nize cene od nasih, ili ce vam pokrivenost preko noci pasti drasticno...:D "
Mada, ako je direktor VIPa obecao povoljnije cene, verovatno ima neka fora.

Tako nesto verovatno i ima.

Novosti: stigao mi sms od mt:s-a da se cene u mojoj Tipi tarifi srozavaju, pa da sada ne navodim na koje iznose... Grozno, kako mogu to da mi rade?!? :mad: ZELIM vise da platim! Sta oni misle bre?!? Ne, ovo definitivno nece tek tako proci! Sad krecem sa posla, mislim da usput imam jednu poslovnicu mt:s-a, upadam tamo da ih postrojim pa da vidimo cija keva igra fliper! Sramota! Tek tako sniziti cene?!
Ali nisu napisali jednu sitnicu :d
Svi razgovori tarifiraju se zaokruživanjem na minut
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2101

Ja Vip karticu ne mogu nigde da pronadjem , trazio sam i u BaP i u NS ali nema pa nema.
Kako nisu organizovali neke mobilne timove za prodaju pre-paid brojeva(a mogli su odmah svakom 50-om kupcu da podele i nov mobilni aparat:banana: ).
Telenor i telekom bi svisnuli od muke :D

Ali nisu napisali jednu sitnicu :d
Svi razgovori tarifiraju se zaokruživanjem na minut
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=2101
Pogledao. Tacno je to, ali su pregrupisali neke delove pojedinacnih tarifa (al ga srocih :p ) pa sad imamo novu ponudu, generalno je malo povoljnije za mene koji sam i dalje u prepaid vodama zbog malo price i puno sms-a (ova Laki tarifa me privlaci, ali Tipi sms... mmm...). Nisam gledao postpaid, to jos uvek nije za mene.
Snizili su, a cekamo da cujemo rec Vip-a.

Ja Vip karticu ne mogu nigde da pronadjem , trazio sam i u BaP i u NS ali nema pa nema.
Kako nisu organizovali neke mobilne timove za prodaju pre-paid brojeva(a mogli su odmah svakom 50-om kupcu da podele i nov mobilni aparat:banana: ).
Telenor i telekom bi svisnuli od muke :D
Biće od ponedeljka,tako kažu u Vip CC.:type:

na 8310 sa vip karticom ispise vip na ekranu i posle 2-3 sec pise yug 03... kad sam isao na pretragu mreza izbacio mi je samo mobtel i yug 03. mislim, star je telefon, tad je bio mobtel al opet i na 6230i slicna situacija, na ekranu pise vip al u pretrazi mreza izbaci telenor i yug 03

na 8310 sa vip karticom ispise vip na ekranu i posle 2-3 sec pise yug 03... kad sam isao na pretragu mreza izbacio mi je samo mobtel i yug 03. mislim, star je telefon, tad je bio mobtel al opet i na 6230i slicna situacija, na ekranu pise vip al u pretrazi mreza izbaci telenor i yug 03
Ko da je bitno šta piše,i meni piše par sekundi Vip,pa zatim SCG05,nije mi uopšte važno.:type:

Tokom dana se to smenjuje - cas imas tri mreze (yu-05 kao ta treca) cas imas dve dosadasnje, pri cemu Vip ima dodatnu oznaku roaminga ili cega vec... Nema veze sto je star model aparata, pogledaj moje postove na stranama 10-11... tamo negde valjda.
Jos testiraju.

Poslednja izmena:
Evo bas sa video ovo i sam sebi poslao poruku sa 063 i stigla je odmah...E sad dal` je ovo samo privremeno ili ce vrlo uskoro da pocnu sa pruzanjem kompletnih usluga videcemo :)

Poslednja izmena:
I ja sam probao i stigla je poruka,ali opet ih ne razumem,poruke stižu,a mreža nije upotpunosti uključena.Ne verujem da je privremeno,jer i sami kažu da uskoro treba da počnu da rade ili je možda neka trenutna test proba.

Poslednja izmena:
:D pa radi se :D Nego kako ja da saznam koji broj imam :D Posto mi je drug dao karticu, jer on nije poneo telefon pa da stoji kod mene ;) ja sad ne znam broj...

Pa,zar ti nije dao sve u kompletu?
Pogledaj malo na kartici da li imaš nešto ili pakovanje ako ti je dao.

Ma uzeo sam samo karticu on je uzeo pakovanje, na kartici nema nista to sam video odmah...
Nishta jedino da cekam ponedeljak pa da onda mi kaze broj :) Znam da je pre bilo kad se ubaci broj u telefon izadje u imeniku kao moj broj i pise, probao sam na oba moja telefona mc60 i 6630 i nema broja.Sak cu vidim da li moze kod sestre na motoroli ;)

Druže,nema šanse da ti tvoj broj piše na istoj,a taj tvoj drug,zar nije mogao da ti da celo pakovanje,a ne samo karticu.Šta njemu znači pakovanje,a tebi je dao broj?Ne razumem ga

Pa meni nista ne znaci pakovanje :D a ni broj :D dao mi je jer nema kod sebe mob pa kao ja da drzim u mom mob.
Meni je dosta kartica imam ih sad 4 tako da mi ne treba jos jedna :D Ma bas me briga nego eto hteo sam da posaljem sms sa moje kartice na VIP pa da vidim jel stize ;)

Pa ako ti pakovanje ne znači,ti onda vračaj koji ti je broj...:D
A šta će li tek to pakovanje tvom drugu,nije mi jasno.

jeste da ti nista ne znaci ali ako poslednjem nizu brojeva na sim kartici oduzmes usamljeni broj sa desne strane i prvi broj sa leve dobices zadnje 4 cifre svog broja,)
e sada posto svi vip brojevi za sada pocinju na 1 ostaje ti cirka 100 kombinacija koje mogu da se naprave sa dvocifrenom brojem:D

Poslednja izmena:
Vrh Dno