Pa sto, jel malo da dobijes 1000din kredita da razgovaras na kartici koju si platio 100 dinara? I iskreno bas me briga dal` ce oni da testiraju mrezu ili nece i sl, ja cu u svakom slucaju iskoristiti tih bonus 1000 dindzi i ako mi se svidi nastaviti da koristim karticu, a ako ne jednostavno karticu u djubre i to je to. A tih 1000 telefona koje su najavili da ce da podele, ce valjda i da podele, zar to nije poklon? I ne kazem ja da su oni dobrotovorna organizacija i da to rade zato sto im je dosadno pa nemaju preca posla u zivotu

nego jednostavno moraju da urade sve sto mogu da privuku nove korisnike, sto je daleko tezi i zahtevniji posao nego sto su imali mts a pogotovo Telenor koji je kupio gotovu 063 mrezu sa velikom bazom korisnika, a ovi pocinju od nule.
I sad mi umesto da budemo optimisticki nastrojeni sto ce na polju mobilne telefonije ipak biti veca konkurencija, ovde kukumavcimo kako im eto trenutno ne radi sajt najbolje, kako je to opsti skandal sto oni jos uvek nisu poceli sa radom i kako zaboga ne znamo 100% sigurno da li ce to biti za 3 ili 10 dana i sl. Bitno je po meni, da je treci operater tu , konacno, i da je neko iz inostranstva uopste odlucio da investira neke ozbiljne para u ovu nasu drzavu uprkos aktuelnoj situaciji i ociglednoj politickoj nestabilnosti. Otvorena su nova radna mesta i gomila drugih firmi koja saradjuje sa njima imace koristi od toga i verovatno i sami prosirivati posao u buducnosti i otvarati nova radna mesta. E ja se iskreno nadam, da ce se to desiti i na polju fixne telefonije pa da imamo ne 2 nego 5 operatera pa da mozemo k`o ljudi da biramo za svoj novac kome cemo da placamo usluge i da biramo pakete koji nam najvise odgovaraju. Imam neke prijatelje u Italiji, pa su oni par puta menjali fixnog operatera dok nisu nasli onog koji im najvise odgovara -- jedni daju recimo popust na medjugradske pozive , drugi na medjunarodne, treci daju i beslplatan net pridei sl, ako ti treba novi dodatni broj samo nazoves i u roku od 24h ti sve bude sredjeno i zavrseno... Jos pre neke 3 ili 4 godine imali su kod njih onu foru da familija uzme brojeve na post paidu pa da svi medjusobno razgovaraju za 0eur a i da dobiju telefone po nekoj totalno ok ceni...E to ja zelim da se desi ovde a ne da po mnostvu stvari budemo crna rupa Evrope i da nas ovaj nas nesreci Lelekom

dere jos 100godina posto im se ionako moze

jos uvek...