Ja sam poslao sa 064 i nije mi stigla.
Uh. Brate.da li je ikome palo na pamet zasto je telenor vec mesec dana udario na reklamu za recikliranje telefona????
ma pametni su oni
sada ljudi nemaju taj drugi fon u rezervi za vip a ko ce stalno vaditi bateriju i menjati kartice
privredna (industrijska) spijunaza na delu u slici i reci
*** srbija je ovo![]()
Sledeci paket ce biti minut razgovora za 2 DINARA i svuda reklame i ludilo a "tamo negde" ce pisati: (Fiksna naknada za svaki razgovor iznosi 5.9 din bez pdv.):d
Ka Vip mrezi voice, MMS i SMS je besplatan.
Ka telenor i mt:s mrezama MMS ce biti 5,90din dok ce SMS kostati 0.59din.
Cena jednog minuta razgovora ka nacionalnim mrezama (telenor, mt:s i fixna) ce biti 1.77din. bez fiksne nadoknade. Tarifiranje ce biti po sekindi za postpaid, a za prepaid interval ce biti 2 sekunde nakon promo perioda. Dakle sekunda razgovora u promo periodu za sve ce titi 0.0295 din, a nakon toga za prepaid ce biti 0.059din ali za 2 sekunde razgovora. GPRS ce biti za oko 10-15% jeftiniji od mt:sa i telenora.
U sve cene je uracunat PDV.
U ponedeljak ce biti dodatni javni info pa pratite medije i sajt.
Evo i pre toga napisano u "dvoristu" ovog foruma, cak i pre nego sto je sam insajder ili neko koji je dobio te informacije objavio kod komsije mozete procitati ovde. Ali je 5853366 izgleda bolje informisan/a od strane insajdera nego sto sam ja ili se on/ona itj. nsajder sam regovao, jer ima dodatnih informacija i objasnenja u temi koju je PJ linkovao.Na komsijskom forumu je neko napisao
Mislis odlazni ili uspostavljanje veze je 2,9 + pdv
Otkud ti to da svi operateri koriste iste bazne stanice?VIP mobilni operater će sigurno biti povoljniji u početku sa cenama. Međutim mnogo je važnije pitanje kvaliteta i raznovrsnosti usluga koji neki operater pruža. S obzirom da u Srbiji svi operateri koriste iste bazne stanice vrlo brzo će se cene kod svih operatera izjednačiti zbog konkurencije.
Evo i pre toga napisano u "dvoristu" ovog foruma, cak i pre nego sto je sam insajder ili neko koji je dobio te informacije objavio kod komsije mozete procitati ovde. Ali je 5853366 izgleda bolje informisan/a od strane insajdera nego sto sam ja ili se on/ona itj. nsajder sam regovao, jer ima dodatnih informacija i objasnenja u temi koju je PJ linkovao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari