Šta je novo?

Mobilkom Austria

Pa to mi kazi znam pocetne brojeve :D Evo probao sam da posaljem ali nista doslo mi obavestenje da poruka nije isporucena

Kad smo vec kod brojeva, kako vam pocinju ? Kupio sam karticu u merkatoru i tamo nisu mogli da se biraju brojevi ali je zato moglo da se uzima preko 5 komada na jednu osobu, po principu da sto pre rasprodaju medjutim nije bio ni veliki red...

Moj pocinje ovako: 14441xx , super je s'obzirom da nisam mogao da biram.

Da li su svima na ovu foru ?

danas sam dobio 2 broja... počinju isto kao tvoj...

moj je 1324***
ok imajuci u vidu da sam ga uzeo na trafici na gl.zel.stanici u ponedeljak ujutru
definitivno ima boljih ali ja sam zadovoljan i ovim
proci ce jos mnogo vode savom i dunavom pre nego sto oni budu izdali seriju brojeva koji pocinju na recimo 2
blizu milion korisnika ce po mojoj proceni skupljati vise od godinu-dve

Osim ako nastave/ponove "akciju" ;)

shta fali 1000din za 100din svaki mesec menjash broj <super za ljude sa dva moba> :)

Poslednja izmena:
Kod mene je 1410-08**
Dva komada, samo se u poslednjoj cifri razlikuju :D

13167xx , uglavnom imam dosta poznanika u tom opsegu jer smo uzeli na istom mestu, u Pakomu.

da li je ikome palo na pamet zasto je telenor vec mesec dana udario na reklamu za recikliranje telefona????

ma pametni su oni
sada ljudi nemaju taj drugi fon u rezervi za vip a ko ce stalno vaditi bateriju i menjati kartice

privredna (industrijska) spijunaza na delu u slici i reci
*** srbija je ovo :D

Uzeo sam 5 komada vezanih 15010xx za sebe, caleta, kevu i 2 najboljih drugara.
Razlikuju se samo u poslednjoj cifri.

Poslednja izmena:
da li je ikome palo na pamet zasto je telenor vec mesec dana udario na reklamu za recikliranje telefona????

ma pametni su oni
sada ljudi nemaju taj drugi fon u rezervi za vip a ko ce stalno vaditi bateriju i menjati kartice

privredna (industrijska) spijunaza na delu u slici i reci
*** srbija je ovo :D
Uh. Brate.
:Klanjanje :Klanjanje :Klanjanje
Imas virtuelno pice od mene za ideju.

Moguce je primati SMS na broj 061 141 sa ostale dve mreze, ali slanje nije moguce.
Mozda bolje da se tema preimenuje u Vip (član Mobilkom Austira grupe), jer ipak pod tim imenom nastupaju na našem tržištu.

Poslednja izmena:
hvala za to pice ali sta da kazem
situacija je stvarno takva:wall: :wall:

Telenor minut 2.9 ,
Telekom 2.8 ,
a sledeci ovaj trend VIP ce verovatno startovati sa 2.7 din po minutu,
jer 2 puta nista je nista, cista matematika :D
Ili je mozda VIP planirao da startuje sa 3 din/min, Telenor se podvukao pod njih, a Telekom pod Telenor.
U svakom slucaju, spijunira se samo tako.

Sledeci paket ce biti minut razgovora za 2 DINARA i svuda reklame i ludilo a "tamo negde" ce pisati: (Fiksna naknada za svaki razgovor iznosi 5.9 din bez pdv.):d

Poslednja izmena:
SMS 063 > 061141**** radi (obrnuto jos uvek ne :)

Kod mene ne radi, pokusao sa 063 na 0611554***, i nece.

Sledeci paket ce biti minut razgovora za 2 DINARA i svuda reklame i ludilo a "tamo negde" ce pisati: (Fiksna naknada za svaki razgovor iznosi 5.9 din bez pdv.):d

Vidi se da imas dara i razmisljas kao oni.
Ocekuj da te kontaktiraju iz marketing odeljenja nekog operatera. :D

Na komsijskom forumu je neko napisao:

Ka Vip mrezi voice, MMS i SMS je besplatan.
Ka telenor i mt:s mrezama MMS ce biti 5,90din dok ce SMS kostati 0.59din.
Cena jednog minuta razgovora ka nacionalnim mrezama (telenor, mt:s i fixna) ce biti 1.77din. bez fiksne nadoknade. Tarifiranje ce biti po sekindi za postpaid, a za prepaid interval ce biti 2 sekunde nakon promo perioda. Dakle sekunda razgovora u promo periodu za sve ce titi 0.0295 din, a nakon toga za prepaid ce biti 0.059din ali za 2 sekunde razgovora. GPRS ce biti za oko 10-15% jeftiniji od mt:sa i telenora.
U sve cene je uracunat PDV.

U ponedeljak ce biti dodatni javni info pa pratite medije i sajt.

http://www.elitesecurity.org/t255377-27#1610460

I kod mene funkcionise sms 063->061.

Dobro je da ove cena padaju. Samo da jos VIP ponudi pakete sa 1god preplatom i bice extra.

Poslednja izmena:
Na komsijskom forumu je neko napisao
Evo i pre toga napisano u "dvoristu" ovog foruma, cak i pre nego sto je sam insajder ili neko koji je dobio te informacije objavio kod komsije mozete procitati ovde. Ali je 5853366 izgleda bolje informisan/a od strane insajdera nego sto sam ja ili se on/ona itj. nsajder sam regovao, jer ima dodatnih informacija i objasnenja u temi koju je PJ linkovao.

Laki tarifa kod M:ts-a - dolazni pozivi se tarifiraju sa 2,9 + PDV ?!?!?!?! Znaci, imas LAKI tarifu kad hoces nekog da zoves, a kad tebe zovu, ne javljaj se ni lud...

VIP mobilni operater će sigurno biti povoljniji u početku sa cenama. Međutim mnogo je važnije pitanje kvaliteta i raznovrsnosti usluga koji neki operater pruža. S obzirom da u Srbiji svi operateri koriste iste bazne stanice vrlo brzo će se cene kod svih operatera izjednačiti zbog konkurencije.

VIP mobilni operater će sigurno biti povoljniji u početku sa cenama. Međutim mnogo je važnije pitanje kvaliteta i raznovrsnosti usluga koji neki operater pruža. S obzirom da u Srbiji svi operateri koriste iste bazne stanice vrlo brzo će se cene kod svih operatera izjednačiti zbog konkurencije.
Otkud ti to da svi operateri koriste iste bazne stanice?
Telenor i Telekom imaju izgradjene svoje mreze, a VIP gradi svoju, a (za sada) ne koristi ni jednu.

Jel neko zna kada krecu postpaid paketi kod VIP-a ?
Ja sam pitao u njihovoj prodavnici kod Beogradjanke i dobio sam neki neodredjeni odgovor tipa za mesec dana, ali kao bicu obavesten.
Na onom njihovom web sajtu nema nikakvih obavestenja.
Ako ima insajdera ....

Evo i pre toga napisano u "dvoristu" ovog foruma, cak i pre nego sto je sam insajder ili neko koji je dobio te informacije objavio kod komsije mozete procitati ovde. Ali je 5853366 izgleda bolje informisan/a od strane insajdera nego sto sam ja ili se on/ona itj. nsajder sam regovao, jer ima dodatnih informacija i objasnenja u temi koju je PJ linkovao.

Da ali je taj insajder rekao da će danas biti dodatnih informacija preko medija i sajta. Evo gledam sajt i na njemu nema ništa novo

Vrh Dno