Šta je novo?

Mobilkom Austria

Izgleda da to znači da odlažu početak rada za 1. avgust

Znao sam, tako sam i napisao u nekom postu ranije da ce produziti rok za isticanje kredita. Meni samo nije jasno dokle ce vise neko da nam daje obecanja koja ne moze da ispuni...
Bolje neka kazu pocecemo sa radom sledece godine na vidovdan nego ono njihovo "Uskoro"...

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

VIP PRODUŽAVA VREME KORIŠĆENJA KREDITA IZ PROMOCIJE ‘KO RANO RANI 1000 DINARA GRABI’

Beograd, 29. jun, 2007 – Vip, član mobilkom austria grupe, je započeo svoj rad u Srbiji, 11juna, sa promocijom “Ko rano rani, RSD 1000 grabi”,. Da su korisnici prepoznali vrednost i prednosti koje je Vip doneo na tržište, pokazuje njihovo interesovanje i činjenica da je više od 50.000 SIM kartica aktivirano. Zbog administrativnih razloga, Vip još uvek nije u prilici da pruži potpunu uslugu svojim prvim korisnicima. Da oni zbog toga ne bi bili oštećeni, Vip je odlučio da produži period korišćenja extra kredita od 1000 dinara za mesec dana, do kraja avgusta 2007.

-Zahvaljujemo našim prvim korisnicima na srdačnom dočeku i veoma poštujemo njihovo strpljenje i podršku. Očekujemo da će se uskoro steći uslovi da započnemo sa punim servisom ka korisnicima – rekao je Aleksander Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobile d.o.o.

Vip

Administracija u državi Srbiji još uvek radi po proverenim principima iz vremena Miloša Obrenovića.
Neće nama, po našoj zemlji, da vršlja makar ko!
Počeće da rade valda kad im mi to dopustimo, a ne kad oni to najave... šta to oni sebi umišljaju, makar šta!
Valda je prioritet "Svi Srbi pod jednom mobilnom mrežom..."... i tako dalje....

Vip je jedino kriv što je i na njihovom internet sajtu status quo (!!!????)
Mogli su u bar dve rečenice da obaveste svoje potencijalne korisnike o razlozima zbog kojih kasne. Ne može biti da su i ovde "administrativni razlozi" u pitanju (osim ako se pod tim ne misli na administriranje sajta)!

Poslednja izmena:
Administracija sajta im je stvarno slaba karika ... da mi je znati ko im radi to, stvarno bi mogao da mu predložim par stvari ... :D

Evo, predlažem da ovde, neko pismeniji od mene, napiše jedno "otvoreno pismo" koje bi mogli da uputimo na neku adresu tipa [email protected]. Ko zna ... možda ga neko ko treba i pročita! :D:D:D:D:D

Administracija sajta im je stvarno slaba karika ... da mi je znati ko im radi to, stvarno bi mogao da mu predložim par stvari ... :D

Evo, predlažem da ovde, neko pismeniji od mene, napiše jedno "otvoreno pismo" koje bi mogli da uputimo na neku adresu tipa [email protected]. Ko zna ... možda ga neko ko treba i pročita! :D:D:D:D:D

Ma sta otvoreno pismo, apel da se smeni... kako je neazuran :)

Poslednja izmena:
VIP je bas razocarenje bolje da nisu pocinjali nego da pocnu ovako nema kartica, nema signala, kace biti ne znamo uzas.

Kakvo razocarenje - jesi primetio koliko je pojeftinio prepaid na 064(5) i 063(2) od kada se pojavio??? :banana: :banana: :banana:

Makar se nikad ne pojavili vec su dosta ucinili! :,,:

Poslednja izmena:
Ima li neko ozbiljniju informaciju i da li je neko zvao njihov CC da se raspita?:crash:

Makar se nikad ne pojavili vec su dosta ucinili!

Pa to kazem, samom svojom najavom dolaska pozitivno su uticali na bolju ponudu i lelenora i lelekoma :D Od reklama i ponuda lelenora ne moze da se zivi a i mts ne posustaje :d

ALI, mozda je sve ovo jedna velika zavera ;) Sto bi petao Sofronije rekao "dva puta nista je nista, crva nije ni bilo" :D :eyebrows: Ustvari Vip i ne postoji kod nas, to je samo virtuelno ime i celu akciju su smislili lelenor i mts zajedno - daju silne ponude, spuste cene, gomila novih korisinika se navuce a onda - onda se najavi da Vip volshebno odustaje od naseg trzista a lelenor i mts kazu "Aha! Hteli ste treceg operatera a? Hteli ste nize cene a? Hteli ste bolju uslugu a? E evo vam ga sad bagro nelojalna :D - i dignu cene za 100% :eyebrows:

A sad ozbiljno ;) , sto se Vip-a tice zaista nema svrhe slati mailove i cimati korisnicki servis posto cete uvek dobiti isti zvanicni odgovor...Jeste zaista bezveze ako ne pocnu sa radom kad su najavili posto su to sami i najavil, mozda i nije do njih ali ipak... No sta je tu je, sa radom moraju poceti kad tad a mislim da je zaista nepotrebno nerviranje i non stop pitanja kad kad kad kako zasto i sl...Mislim, imamo svi mobilne telefone i ova nasa 2 bajna operatera vec godinama pa nekako prezivljavamo. Nije da nam sad od Vip-a zavisi sve u zemlji pa nam je to jedini problem. Kad pocnu - pocece. Kako ce da rade-videcemo.Da li ce da budu bolji i povoljniji od ovih postojecih - videcemo.Najbolje je po meni potpunio zaboraviti bilo kakve rokove i datume i jednostavno, kad god da pocnu, dobrodosli. Ako ne budu radili kako treba, ako budu bili neprofesionalni, imali lose uslove za krajnje korisnike i sl to moze da steti samo njima i da dovede do gubitaka i cuvenog "katanca na vrata" :D U svakom slucaju, situacija nikako ne moze da bude gora nego sto je bila pre njihovog dolaska, moze da bude samo bolja ili u najgorem slucaju ista. Sto se mene licno tice, nemam nista protiv i da se pojavi cetvrti operater pa i peti ako im se isplati - samo da mi kao krajnji korsinici imamo koristi od toga.

Ovako, za pocetak mreza krece sa radom sutra. Bice moguce iskoristiti onaj kredit sve do 31. avgusta.

U pocetku nece biti ni postpaid ugovora ni telefona. To se ocekuje krajem ove godine. Pretpostavljam da je to iz razloga sto im je zapreceno oduzimanjem licence ako Billing center postave u Hrvatskoj kao sto su planirali. BIA kaze da bi onda bilo moguce prisluskivanje bez znanja njihovog, a ja im kao svaki poslusni gradjanin slepo verujem i ocekujem da ih razjure sto pre :)

A odakle tebi ovaj info da pocinje sutra?? Jel to sigurno??

:d dobro cekamo sutra, ako ne bude radilo, smrtna kazna, moze da bira koju hoce :p

Ajde onda da ne dopunjujem kredit jos do sutra, mada to vec radim nedelju dana zbog tog njihovog "do kraja juna"...

Znaci, nije istina. Drugar koji radi u predstavnistvu Vipa u Sub, nije obavesten Po njegovij informaciji pocinje negde oko 10-tog

pre 5. verovatno nece a ni tada nije sigurno da ce poceti. Problem je oko servera za tarifiranje koji se nalaze u HR i AU a nasa vlada to ne dozvoljava, tako da dok se taj problem ne resi mreza nece poceti da radi.

meni se u životu redovno dešava da kada prestanem da iščekujem nešto, isto se i pojavi, pa se lepo iznenadim...sve informacije dolaze iz izvora koji ne odlučuju, stoga ništa nije merodavno

Poslednja izmena:
Kakva lupetaranja, Bože dragi ... aj' nek' mi neko objasni kakve veze ima billing baza sa sniff-ovanjem saobraćaja na MSCu?

Uostalom, billing baza će IPAK BITI u hrvackoj, tako da sva ta pisanija, BIA, RATEL, ovo ono ... mačku o rep ...

Dugo ste čekali slobodu govora, sačekajte još koji dan ... ;)

0601234 pa pitajte kao sto sam i ja :)

Pre neki minut sam probao da zovnem 0601234 i moj 064 broj, ali telefon je samo birao broj i prekinuo i nista se nije desilo nikakvo obavestenje.I malo pre opet pokusam i sad je promenjena poruka da cemo biti obavesteni cim krenu sa radom, sad idem zbog admins. razloga vip nije u prilici da pruzi...
Izgleda da cemo mi sacekati sledecu godinu da oni krenu...

pa sacekaj onda sledecu godinu..

Poslednja izmena:
Ovako, za pocetak mreza krece sa radom sutra.

U lonac s njim.... Još je tako samouvereno nastupio..... Jedino ako ne krenu noćas u treću smenu od 22.00, uz Djoletovu pesmu: Za treću smenu..

Ljudi jel vidite da je covek zvao korisnicki servis i dobio takve informacije...

Evo ja sam sad zvao kazu pocinju tacno za 2min i 32s... :p

Vreme je isteklo :)

Evo poslao Vip SMS sa izvinjenjem i odlaganjem pochetka rada....

sa broja1234:

Zbog administrativnih razloga, Vip, nazalost, ne moze da pocne rad.
Produzeno je koriscenje bonus kredita do 31.08.2007.
Hvala na strpljenju i podrsci.
Vas Vip

Momci, malo vise obratite paznju na ono sto je napisano pre nego sto pocnete da pravite fazone.

Mislim na pametnu gospodu, tzv "Carobnjake" :D

pre 5. verovatno nece a ni tada nije sigurno da ce poceti. Problem je oko servera za tarifiranje koji se nalaze u HR i AU a nasa vlada to ne dozvoljava, tako da dok se taj problem ne resi mreza nece poceti da radi.

pranje para, ovo ono a? :)

BTW insajder info: dok se ne rese ti administrativni problemi nece poceti sa radom VIP. A svi znamo kako kod nas ide resavanje "Administrativnih problema"... :wall:

verovatno će morati nečiji džep da se namasti da se ceo proces ubrza, samo je pitanje who is the man ;)

Vrh Dno