Pa mobi haha zato sam pitao u ovom topicu, osnovni racun pa uzimaju 50 din. Mozda predjem na progresiv plus kad krene plata ili u neku drugu banku, vidjecu.Nisu jos, tako je jedino moglo bez provizije, sad jedino ako tvoja banka ne uzima proviciju za m i e placanje, a ima takvih.
Drugacije ne moze, ne znam koja si banka ne rece.
Uuu ala su brzi [emoji3]Kazu NBS usvojila QR/Barcode placanje ... sada banke moraju da dobiju odobrenje od NBS ...
Kada da ocekujemo to u Mobi banci :d
Nije lose za trgovce , ne moraju vise POS terminale da duze...
Cekamo update za Mobi Bank![]()
Piše instant plaćanje, što znači da ide nalog za prenos. 50 din za osnovni paket.
Uuu ala su brzi [emoji3]
![]()
Mnogi su otvorili racun samo da bi platili telefon i zalili su se dosta oko toga, tako da je ovo bas korektno.
Ja ovo nisam dobio, ranije sam koristio karticu za Ali, a evo već 2 godine ne koristim, osim za Telenor...da li bi vredelo pustiti neki mail banci? Svejedno ću ugasiti karticu čim siđe uređaj sa naplate..Lepa pažnja
Dragi korisniče,
Želimo da vas podsetimo da je od 1. oktobra 2019. Banka promenila tarifnik usluga, i da je za Starter paket računa koji trenutno koristite uvedena mesečna naknada od 150 dinara.
Vaše zadovoljstvo i pozitivno iskustvo korišćenja naših proizvoda i usluga su nam najveći prioritet. Kako Starter paket računa koristite samo za otplatu kredita za uređaj i ne koristite druge usluge banke, obaveštavamo vas da vam se mesečna naknada za održavanje Starter paketa računa neće naplaćivati do isteka vašeg ugovora za kredit za uređaj pod brojem XXX, a da će prethodne naknade za mesečno održavanje Starter paketa računa, počevši od 1. oktobra 2019. biti stornirane.
Molimo vas da imate u vidu da će mesec dana nakon isteka ugovora za kredit za uređaj, mesečna naknada za vaš Starter paket računa početi da se naplaćuje u skladu sa važećim Tarifnikom Banke.
Banka će vas blagovremeno obavestiti o isteku ugovora za kredit za uređaj, kako biste mogli da razmotrite i odaberete odgovarajaći paket računa iz ponude Banke – Starter paket (koji trenutno koristite), Progresiv paket ili Osnovni račun, bez mesečne naknade za održavanje računa, sa Dina karticom (koja se izdaje bez naknade).
Paket možete izabrati i promeniti u svakom trenutku, brzo i jednostavno, putem mobilne i internet aplikacije (Katalog proizvoda, Tekući računi), pozivom Kontakt centra Banke na 063 9005 ili posetom Telenor prodavnici.
Hvala vam na poverenju.
Vaša,
Mobi Banka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari