Vidis, pokusavao da vidim da li se negde kaze, ali tacno bas podmuklo koriste "otvorenih" a ne "aktivnih" ili neku drugu recPlus ne kazu koliko je ugasenih racuna.
Kažu i da neprekidno uvode nove usluge, što svi znamo da nije tako - od mCach-a - nijedna (2 god!).Slicno oko milijarde dinara gubitak 2017. kao i 2014-2016. A u tekstu vesti kaze da su u dobitku![]()
Da ne koristim aktivno TB kao jedinu banku i da samo čitam Alfine postove ovde na forumu i ja bih mislio isto.Cek... aj' ukratko za mene info ako moze: imam li ja bilo kojih prednosti u odnosu na ostale banke da otvorim najobicniji racun u TB kako bih dobio njihovu debitnu MC karticu koju bih vezao za ppal da njime placam? Ovako, citam po malo vase komentare pa mi se cini da se TB raspada. Jesam li blizu sa pretpostavkom? (btw mozda cu da lupim ali necu dina vec MC karticu). Hvala.
Ako placas puno, Intesa, Unicredit i AIK nemaju konkurencije.
Ja uopste ne mislim da otkacivanje od saltera nije velika stvar, cak sam mu i rekao to goreDa ne koristim aktivno TB kao jedinu banku i da samo čitam Alfine postove ovde na forumu i ja bih mislio isto.
Veruj mi, spasio sam se od kako sam se otkačio od klasičnih banaka. Ne pada mi na pamet da ulazim u bilo koju drugu banku, ovde imam sve što mi je potrebno.
Ako placas puno, Intesa, Unicredit i AIK nemaju konkurencije. KomNank moze biti dobar izbor, ali je nezgodan izbor kartica, vecina su lose.
Kad kazem puno placanja, mislim na bas puno, tipa >10.000e placanja van zemlje.
Zaboravio sam da platim racun za Telenor telefon, imam aktivirano ono racun na klik. Sad kad udjem u Telenor Banka aplikaciju, nema nista pod tom stavkom tj. racun vise nije tu. Sta sad, jel moram da idem licno u Telenor da platim?
Da. I to nema veze sa MC. Nema potrebe da unosis posrednicke banke. Samo telenor swift i tvoj IBAN. Nema provizije. Samo ce ti traziti da posaljes skeniran jedan formular sa sajta
Sent from my iPhone X using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari