Dovoljan je broj telefona, ne mora da se salje na broj ziro racuna.
Jel nema veze sto ta osoba nije telenor broj i sto nije u TB na racunu tj.u bilo kom slucaju samo unosim broj?
Kakvu onda poruku dobija taj,gde moze podici pare?
Dovoljan je broj telefona, ne mora da se salje na broj ziro racuna.
Ime i Prezime je neophodno da bude tacno, iako niko to ne proverava ako nema prituzbi.
Jel nema veze sto ta osoba nije telenor broj i sto nije u TB na racunu tj.u bilo kom slucaju samo unosim broj?
Kakvu onda poruku dobija taj,gde moze podici pare?
,
други каже само број телефона,
трећи само мејл адреса,
четврти само број рачуна,
Скидају 25 обавезно.Жени уплатио цркавицу,за картицу да скине,ал мала плата....
To uplatioca ne zanima. On je uplatom svoju obavezu ispunio.E sad koliko drugoj strani treba za knjizenje je nesto skroz drugo, sto ne zavisi od banke korisnika, vec primaoca samog.
U Telenor banci koliko znam sve sta se uplati pre 12 sati istog dana se u 12 evidentira,a sve sta se plati posle 12 sati radnim danima uglavnom za oko 2 sata se evidentira,znaci bas imam samo dobra iskustva jer sve racune placam preko Telenor banke i na racun kaldionice jedne takodje.
Obavezni elementi platnog naloga su:Ako ocu nekome da prebacim kes na njegov racun sa moje TB app,sta mi sve treba od njega osim tekuceg racuna od podataka njegovih?
Ime,prezime...sta jos? I jel trebaju one gluposti sa pozivom na broj i sl.? I jel ce mi na starter paketu za tu transakciju naplatiti 25 din?
Kad su bre smanjili kamatu na dinarsku štednju na 5%? Skoro je bila 7%
Другару стигла за 7 дана,на адресу,без наплате и резервације засад.Је ли теби ишта стигло,бар извињење?Jel ima još nekog da mu ne stiže Telenor kartica? Otvorio račun pre malo jače od mesec dana. Pošto mi kartica nije stigla, zvao call centar, rekli, kao šatro poslata izgubio je poštar, tražio da naprave novu koju kao šalju u poslovnicu.
Prođe sad još 15 dana, nema kartice, zvao opet call cetar, kaže poslata u poslovnicu, ali nije stigla još, verovatno je izgubila pošta. Jel ovo neka fora?
Meni prva kartica nije stigla,da li je izgubljena ili poslata na drugu neku adresu ne znam,ali su poslali drugu ali u poslovnicu gde sam rekao d ami odgovara i tamo sam je i podigao,a prvu poslatu su ponistili.
Slicna stvar i na vidikovcu,bankomat prima samo uplate,isplata nije moguca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari