Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li neko koristi iOS aplikaciju? Skoro sam prešao sa Androida i ne stižu mi push notifikacije nakon korišćenja kartice, samo imejlovi. Probao sam par puta da restartujem notifikacije, ali ništa. Uključene su i u podešavanjima aplikacije i telefona. Ažurirana mi je aplikacija na najnoviju.

stigao mi je mail za neku novu kreditnu karticu sa nekim limitom od 2.5 miliona dinara? o cemu se radi kakav je to limit i neka atraktivna kamata bla bla samo treba nesto iz aplikacije da se prihvati itd? kakva je to kartica?

Pa sam si napisao - kreditna [emoji4] Kupiš nešto i plaćaš u ratama... Ali sa kamatom, naravno.

Kreditna sa limitom od 2.5 miliona dinara, kakve se u Srbiji izdaju samo ispod ruke? :D

Kreditna sa limitom od 2.5 miliona dinara, kakve se u Srbiji izdaju samo ispod ruke? :D

i kamata 17.7%...sta znaci ispod ruke? Meni je to na mail stiglo, ali mi realno ne treba al me bas zanima sto bas meni salju...

Nastojeći da pratimo potrebe naših korisnika, kreirali smo posebnu ponudu za Vas - unapred odobren limit u iznosu od 2500000.00 dinara za korišćenje MasterCard revolving kreditne kartice.

Ukoliko prihvatite ovu ponudu do kraja novembra, na raspolaganju ćete imati vrlo atraktivnu kamatnu stopu od 17,7% sve vreme trajanja ugovora.

Poslednja izmena:
Зар не пише тамо да је лимит 1м?

Добих и ја "посебну понуду само за вас", кредитну на 150 000 са НКС од 22,7% и ЕКС од 25%.

Verovatno je greska u mailu, pa je 250.000. Ne izadju se kartice sa tolikim limotom kod nas bez prilicno potpisa viseg osoblja.

Verovatno je greska u mailu, pa je 250.000. Ne izadju se kartice sa tolikim limotom kod nas bez prilicno potpisa viseg osoblja.

ne znam iskreno a vidim i kamata se svima razlikuje, moguce je i da je 2.5mil posto trenutno na racunu ima vise od toga :)

To izgleda kod tebe ne radi, a nekada je radilo :)
Ma to ti je 250.000 greska je naravno.

zvao sam banku upravo i nije greska :) ali nazalost uslovi i kamate za tako velike iznose su ogromni pa se ne isplati.

Interesantno da je obican Master (a ne Platinum ili barem Gold) sa tolikim limitom.
Sta su uslovi, BTW? Neka potrosnja ili?

Ko ono bese se pravdao kako samo meni je bitno da mogu preko 1.000.000 da podignem mesecno, kad evo nekoga ko i ima vise :D

Meni leze plata, honorari, bonusi kao i sve druge uplate koje su uglavnom i vece od tog limita pa je to mozda razlog. Nudili su neke Platinum kartice isto telefonom, ali sam ja to uvek odbijao, sve mislim hoce nesto da uvale opet :) Interesantno je da ljudi cim cuju rec milion u glavi im se vrte ne znam kakve brojke a ono realno za to ne mozes kupis ni neki bolji polovan auto :( a mozda ima veze i sa telenorom posto imam 6 ugovora kod njih, redovoljno se placaju i nisu male cifre uopste, oni premium paketi...

Poslednja izmena:
Da se razumemo, imati toliko uplata na racun i isplata nista cudno, ali drzati toliko na racunu je drugo :)

Da, Platinum kartice bi trebale biti ako vec imaju toliki kreditni limit, Gold ide do 10.000 EUR (obicno).
Ja iskreno kreditne nikada nisam voleo kao kreditne, samo zbog kupovine na netu sam ih prvi put uzeo (nisam ni znao da moze debitna Visa Electron tada), a imam samo jednu pravu kreditnu (Intesin Master, veza na Magnifica racun, posto mi je besplatna, kao i racun - da se placa, sekao bi je).
U drugim zemljama postoje i pravi razlozi za kreditne, tipa stalni (24/7/365) popusti i do 50% u nekim radnjama, pogotovu za razne parkove, predstave, ulaznice za sve i svasta, ali u proizvode tehnike cak.
Plus Priority Pass i za obicne kartice (kod nas nude uz Platinum Visu, posto Master nisam nasao da neko izdaje jace od Gold ovde) i neke promocije kod raznih aviokompanija.
Kod nas nesto najblize tome je zavitlancija od Sberbank SuperKartice, koja daje WOW nista bez barem 30.000 mesecno u Idea/Merkatoru :D

No, meni prebacivali sto sam pljuvao Telenor Banku posto ne moze preko 1.000.000 mesecno da se isplati (sve isplate zajedno) na bankomatim. Jedino moze u Airport City-u nakon najave. A eto, ti bi sizeo isto :)

A ako bih prihvatio kk sa odredjenim limitom, posle koliko vremena bih mogao da je otkazem, raskinem ugovor ili sta vec?

Koja je glupost ova notifikacija (push), ok to lepo dodje kliknes i otvori app (ukucas pin) i to je to, zar nije logicno da te uputi na Inbox gde je sacuvana ta poruka?!

Nista nije logicno kod ovoga app-a, jednostavno nisu se bavili ni UX ni UI-om a i bolno je sporo sve. Da ne pominjen da na iOS aplikacija izgleda kao da je neko dete pobacalo sve i svasta na ekran.

Placanja su tek nelogicna, ja sam 3-4 placanja ukupno imao do sada, znaci retko, i svaki put odem na nesto sto je meni logicno za sablone... kad ono, nije tu! Zadnji put sam po*izdeo dok sam nasao kako se placa kroz "My Beneficiaries" :D

E, izmedju ostalog, u pravi su, na engleskom im je prilicno nelogicna aplikacija (prevod cesto ne odgovara tipicnim terminima koji se koriste za bankarstvo :))

Vratio sam na srpski zbog toga, ali ne znam kako bese stoji "my beneficiaries" na srpskom, a mrzi me da cekam da se upali app do tog dela :D

Moji primaoci valjda... Sto je ok prevod.

Placanja su tek nelogicna, ja sam 3-4 placanja ukupno imao do sada, znaci retko, i svaki put odem na nesto sto je meni logicno za sablone... kad ono, nije tu! Zadnji put sam po*izdeo dok sam nasao kako se placa kroz "My Beneficiaries" :D

mali off, potpis ti je smesan :D verovatno znas koliko je dinar bio jaci 2007 god ;)

Znam, 4EUR je to bilo 2007., 6 EUR sada, valjda mozete i sami da proverite i uporedite :)

Moji Primaoci je OK prevod, neke druge stvari su atipicne.

Mali off-topic, ali ovo je tema gde se spominju i druge banke :)
Elem, Raiffeisen banka je danas pustila novu Android aplikaciju za mobilno bankarstvo. Cini mi se da je bolja od stare, makar mogu da se rade placanja koja nisu predefinisana. U stvari, ona predefinisana placanja sad uopšte ne mogu da se rade, mogu samo ona definisana od strane korisnika i "random".
Aplikacija mora da se autorizuje kreiranjem tokena kroz web Online Banking aplikaciju.
Pozdrav

Dobro su se setili, ono im je bilo ispod svakog nivoa :)

I ja sam dobio ovaj email za kreditnu karticu sa limitom od 250000din pre par dana.

A danas su me cak i zvali da objasne kako to sta i koliko je dobro.

U fazonu uzmi karticu pa ne moras da je koristis i mozes da raskines ugovor uvek i nema nikakvo odrzavanje.

Tek kad sam im rekao da nisam zaposljen da su mi ta primanja nezvanicna plata :D . Ona ucutala i kao poslace mi email sa drugacijom ponudom posto nisam zaposljen zvanicno :D .

Како нема одржавања, ваљда је за све 200 динара месечно (изузев промо периода за прогресив пакете и један месец за старт)?

Како нема одржавања, ваљда је за све 200 динара месечно (изузев промо периода за прогресив пакете и један месец за старт)?

Tako kaze ova riba. Ja sam na progresiv paketu.

Бесплатно је до јуна 2016. за прогресив пакете.

Pa to je VIP caka, poceo i Telenor :D

Ради и Рајфајзен за дебитну,бесплатно за 1. годину коришћења за обични текући.На све стране минска поља:)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno