Slazem se bolje je.Mnogo bolje radi sada, bez onog iritirajuceg cekanja.
Isti slucaj samo 4.4.4Meni aplikacija na 4.2 ne radi vec mesecima, i nisu uspeli da je poprave
Uglavnom sam se i odvikao od gledanja preko nje, ili komp ili mobilni browser (posto jelte ne radi)
Ali samim tim nisam imao nekih vecih problema![]()
Kod nas da se rade kartice? Interesanto.. Intesa sve radi i dalje u Italiji i Hrvatskoj, koliko znamMislim da se sve kartice rade u Zavodu za izradu novčanica na Topčideru?
Mnogo bolje radi sada, bez onog iritirajuceg cekanja.
Ja imam 4.2 od prvog dana kada je izasla prosle godine do dana danasnjeg sa svim updateima radi.Meni aplikacija na 4.2 ne radi vec mesecima, i nisu uspeli da je poprave
Uglavnom sam se i odvikao od gledanja preko nje, ili komp ili mobilni browser (posto jelte ne radi)
Ali samim tim nisam imao nekih vecih problema![]()
Mislim na logovanje, za pretprosli se ne secam (verujem da si u pravu), ali prošli je imao taj idle i u odnosu na prosli apdejt radi brze.Misliš na podizanje aplikacije ili čekanje na logovanje posle unosa pina? Jer ako je ovo drugo pre poslednja 2 update-a je radilo brže, a sad ne vidim neku razliku u odnosu na predhodni.
Ljudi sta vi koristite ( koji fon) kada pominjete 4.2 :-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari