Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo sa linka je super brzo, kako inace kod mene zna da ide.

Danas sam se namucio bash, po nekoliko minuta sam cekao da vrti krug, pa me izbaci, i tako u krug dok nisam doshao kuci na wifi...
U bre ja mislio da sam najgori sa 8 sekunde cekanja da se otvori aplikacija a ja ispade najbolji axaxa, pa brate 2GB ram i 8 jezgra + 60 GB prostora sramota bi bilo da mi treba po par minuta da mi se otvori jedna aplikacija.

U bre ja mislio da sam najgori sa 8 sekunde cekanja da se otvori aplikacija a ja ispade najbolji axaxa, pa brate 2GB ram i 8 jezgra + 60 GB prostora sramota bi bilo da mi treba po par minuta da mi se otvori jedna aplikacija.
Ma lose optimizovana app, nema tu veze koliko imas rama i jezgra, nije to 3d igrica.
App se brzo otvara, vidi se na klipu, ali stanje se ucitava jako dugo...
Kopa i kopa nesto ucitava, pa kad prikaze stanje opet ucitava, ma kanal, ko zna sta sve kesira, koliko tu ima enkripcije u komunikaciji sa serverom...

Poslednja izmena:
Ma lose optimizovana app, nema tu veze koliko imas rama i jezgra, nije to 3d igrica.
App se brzo otvara, vidi se na klipu, ali stanje se ucitava jako dugo...
Kopa i kopa nesto ucitava, pa kad prikaze stanje opet ucitava, ma kanal, ko zna sta sve kesira, koliko tu ima enkripcije u komunikaciji sa serverom...
Ma znam da je lose optimizovana kao i TT sto sam i napisao u TT temi.
Elem, ma ucita se app momentalno nego za to stanje na to sam mislio tu mu treba 8 sek od kada ukucas PIN dok ne pokaze stanje i ne ugasi se onaj kruzic za ucitavanje inace app se momentalno ucitava.
Na to sam mislio pogresno sam se izrazio.

100 000 korisnika za godinu dana...

http://rs.n1info.com/a102371/Biznis/Mobilne-banke-banke-buducnosti.html

Sve je to lepo i krasno, ali sam se ismejao na ovaj citat: "Kada smo donosili odluku o otvaranju online banke u Srbiji, istraživanja su pokazala da 50 odsto stanovnika koristi Fejsbuk, to je stvarno ogroman broj, na osnovu koga smo zaključili da je digitalna pismenost na visokom nivou."
Ako im je to bilo presudno merilo, onda samo mogu da kazem da su imali srece. :D

Evo ja nemam FB da li sam ja digitalno pismen, a koristim TB od samog njihovog pocetka?
Ako su se time rukovodili ko sto rece kolega iznad imali su samo srece.
A recimo znam par ljudi, medju kojima je i moj brat koji niti koriste TB niti koriste uopste recimo online placanja a imaju FB.
Dakle ili je ovaj lupio ili su imali velike srece, a nista GLUPLjE nisam cuo u svom zivotu, cuj ako koristis FB ti si digitalno pismen, WTF?

Mene niko ne moze da ubedi da su oni ozbiljni sa tom izjavom :S:

Dobro ljudi sta ste se uhvatili "digitalne pismenosti" ko pijan plota.
Mislio je covek da je narodu blizak internet jer vole da vise na fejsu pa ce valjda i njihova app imati smisla. Nije uspostavljao nikakvu korelaciju izmedju posedovanja FB i TB aplikacije...

Poslednja izmena:
Просто ме срамота колико смо дигитално писмени:),а да ли имају среће,видјећемо.

A pa nece to moci tako, ja sam Tviteras, sta sam ja sad kao digitalno nepismen. Gasim racun u TB. Ocajna im je app, moze to brze da radi.

Salim se, mada ima i u Telenoru nubara, nije cudno tako nesto danas procitati, ne obracajte paznju na svaku glupost ;-)

dobro vece pitanje danas sam uzeo kreditnu karticu i presao sa startera na progresiv paket koji je 300 rsd odrzavanje.pitanje je sledece hoce li mi biti aktivan taj progresiv paket prvog dana u sledecem mesecu sto treba biti 1.11.2015 hvala.

Ne, odmah se menja. ja sam menjao septembra i na Progresiv se odmah menja. Obratno ide od prvog u sledecem mesecu.

znaci mogu odmah bez provizije placati online i 5 puta bez provizije podizaqnje na drugim bankomatima.

Da, samo sacekaj jedno 24h eventualno, proveri da koristis Progresiv paket (odes u ponudu usluga, i vidis da li za Starter ili za Progresiv pise "You are using this product", ili kako vec stoji na srpskom)

100.000 je inace limit za sve za koje nema osnova za veci limit, jer toliko imaju pravo svakome i sa minimalcem da daju, a ostalo, verovatno po prosecnoj sumi na racunu.
Meni su ponudili sumu koja je i prosecna suma na racunu i pola odliva i pola priliva, pa ne znam sta koriste :D

progresiv ce mi stupiti na snagu tek od 2.11.2015 prvi radni dan.

rekla je promenice mi se status najkasnije u ponedelja i za kredit i za karticu.za kredit pise u odobrenju.za karticu pise ceka se ceka na aktivaciju.

Da, samo sacekaj jedno 24h eventualno, proveri da koristis Progresiv paket (odes u ponudu usluga, i vidis da li za Starter ili za Progresiv pise "You are using this product", ili kako vec stoji na srpskom)

100.000 je inace limit za sve za koje nema osnova za veci limit, jer toliko imaju pravo svakome i sa minimalcem da daju, a ostalo, verovatno po prosecnoj sumi na racunu.
Meni su ponudili sumu koja je i prosecna suma na racunu i pola odliva i pola priliva, pa ne znam sta koriste :D

A da li si prebacio deo plate da ti ide preko TB ili ubacujes random? Mene zanima posto znam nekad ubaciti mesecno 50eur, a nekad ubacim 500eur.

Ne primam platu tamo, sve su bile rucne uplate na bankomatu.

@masic, imas i rucno mogucnost da promenis u samoj aplikaciji, ja sam tako menjao i radilo je u roku od 24h. Koji kredit, BTW?

Ni ja ne primam platu tamo, starter račun, ponudili mi 250k limit

LOL, a koliko mesecno vrtis para na racunu? Mozda po tome gledaju.

Ima neka suma koja stoji tamo, ali promet nije veliki. Oko 20-30k, ali ima i pikova.

ne mozete se prijaviti za ovaj proizvod jer je vec izvrsena promena tarifnog paketa u toku ovog meseca.znaci ipak ce mi promeniti u novembru.

Pogledaj sutra za svaki slucaj. Rucno sam radio i na Progresiv je u roku od 24h proslo.
Mozda ako si zvao CC nece.

Meni ponudjeno 150k. Celu platu inace primam preko TB. Izvlace kreditni biro i na osnovu toga idu limiti. Videcu sta mi je ciniti, strah me nesto tih kredita...

Pa to je cudno onda, ja primam celu platu preko TB neznatno ispod 200.000 RSD i meni nista od kredita nije ponudjeno, nije da mi treba ali koliko vidim imam najveca primanja od nas ovde koji sad pisemo o kreditnoj kartici, cime se rukovode nije mi najjasnije valja misle ima solidnu platu ne treba mu kreda, ali ajde.
U principu mi ne treba ali mi glupo sto mi ni ne nude a nude nekom koji mesecnu uplati na bankomatu 20 ojra da kupi negu glupost od Kineza online, stvaro su cudni, a sad i ako mi ponude a ne treba mi inace, ma ne bih im uzeo ni pod tackom razno.
Kako nemaju feeling za biznis, strasno...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno