Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bice od nedelje, nema drame nigde :) Inace dodat je EDB u klik pa se prijavite...

Ja sam otkazao klik prošlog meseca. Lepo osmišljena stvar, samo da ne smaraju sa gomilom sms poruka. Dobio sam 3-4 potpuno besmislene poruke vezano za jedan jedini račun.

To je Telenor spamovao za placanje racuna. I ja sam im se zalio za to, rekli su ispravice. Od banke mi nista sto ne treba nije stiglo...

Od telenora ja ne primam nikakva obaveštenja, bar u poslednjih 7-8 godina. Te spamove sam dobijao baš od banke (za telenor račun).

Hmmm cudno. Nista od banke nisam dobio sem push notifikacije u samoj app da je stigao klik racun.

Kod mene su oduvek dolazile Sms poruke o iznosu racuna i instrukcijama za placanje.
Sada od otvaranja TB mi stize 1 poruka vise, licno mi ne smeta.

Ja sam im juce poslao mail sa zahtevom da mi vise ne salju sms poruke. Iskljucio sam u aplikaciji licna podesevanja sms poruke, ali su mi slali vezano za klik racun. Ne znam zašto.

Ja ne mogu da koristim usluge banke dok ne srede app da radi na Androidu 5. Ne mogu da je instaliram sa Google Play Store. Da li neko ima insajderski info kada će podržati Android 5?

^ Mene uglavnom samo to sprečava da pređem na Android 5.0.

Kakve probleme imate sa aplikacijom, meni normalno radi na Android 5.

Da, šta ne radi? Imam lg g3 na 5.0 nisam primetio da nešto ne radi?

Za HTC One je Android 5.0.2. Moguće je da to pravi problem. Ja nisam probao, već sam pročitao kada je Yooyoo napisao da ne radi i meni je to bio dealbreaker.

Aplikacija uopšte ne radi?

Dobio sam odgovor u vezi sms poruka za klik račune:
Poruke koje Vam stižu su podsetnici za kreirani račun na klik. Ne postoji mogućnost da se kroz aplikaciju isključe ova obaveštenja.
Ukoliko ste isključili obaveštenja u aplikaciji, neće Vam stizati određene notifikacije (o dolaznim i odlaznim transakcijama, ponudama banke, povezanim uređajima, korišćenju proizvoda). Računi na klik su izuzeti iz ovih kategorija.
Besmisleno...

Ima li nekih vesti za WP app, cekaju W10 da objave pa onda pustaju app?

Ima, sa "pocetka 2015" odlozeno za "tokom godine". Veliki minus za to.

Od svih mi je muka pomalo iskreno, sta god da odaberes nesto gubis. No da ne spamujem ovde. Nadam se da ce sto pre i za WP da puste app. Mozda da ih vise ljudi maltretira sa pitanjima o tome...

Hmm...meni kad je stigao E-račun za Telenor...napravio sam primaoca u Računima na klik...ali sam nekako skapirao da mi ovaj račun neće nikad tu stići pošto je već pristigao..pa sam ga platio "običnim plaćanjem" :) . E sad...hoće taj već plaćeni račun stići i u "račune na klik" ili će stići tek onaj od sledećeg meseca ? Nisam to najbolje skapirao :p (po defaultu vidim da je 17. datum dospeća ali ne znam da li dospeća na plaćanje ili dospeća računa..)

Kada se pripisuje kamata za sredstva koja su od plate prebacena sa tekuceg na stedni racun sredinom decembra?

What The Hell..

ca20fd00b6529a250362c92c39983a3b.jpg

A gde su za predhodna 3 meseca? Mislim ja sam ih dobio ali zar ih sistem ne pamti?!

6aea5d89b2a32b145b3bce88e9442a26.png

A ovo isto ceka i ceka, zar 2 meseca?

Poslednja izmena:
Kada se pripisuje kamata za sredstva koja su od plate prebacena sa tekuceg na stedni racun sredinom decembra?

Početkom januara. S tim da to, izgleda, ne bude pre prvog radnog dana sledećeg meseca. Naravno, kamata se obračunava na datum 1. u mesecu, a postane "dostupna" nesto kasnije.

Nashao sam posle mog pitanja nazad u temi da je neko napisao da leze prvog radnog dana u mesecu za prosli mesec, pa me zanima jel moze neko da potvrdi da mu je legla avista dinarska kamata danas?

Ja sam bas proverio u Intesi i RF, u obe je legla a-vista kamata za proslu godinu/mesec juce/prekjuce (sitno nesto, ali taman se vidi da je legla).
U TB je legla pre ~30 minuta! (proverio sam pre nekih 45 nije je bilo)

Znaci, cekali su tacno zadnji momenat ;)

Imenjace (Dejane :)), sta ta transakcije treba biti? Te "U Pripremi" transakcije mislim da su kao "Drafts", zar ne? (nisu to one "Na cekanju")
Pretpostavljam da su to transakcije koje si spremio a nisi prosledio?

Ma to je placeno, sve je ok, to sam valjda nalogom uplatio pre nego sto sam presao na klik, ali 2 meseca da tu bleji to mi malo bzv.

Ako je kao draft onda da brisem? Nisam nista ponavljao nikada pa yo da ostane tu..

Sistem izvoda mi nije jasan, zar se brisu od nove godine? Imas li ti ista u toj listi?

Poslednja izmena:
Iskreno, nisam gledao izvode nikada (gledao sam saldo stalno za kartice, ali se uvek slagao, pa nisam imao potrebe da ulazim u detalje izvoda). Ionako cesto gledam promet rucno.

Sad cu da vidim bas. Samo da nadjem gde su uopste izvodi na e-bankingu, post u aplikaciji ne postoje izgleda.
EDIT: Nigde ne nalazim izvode!

Izvodi u aplikaciji su u Moji računi-> dodir na sliku za račun-> i dole ima "Lista izvoda". Trenutno nema ničega, jer verovatno rade nešto.

Ne bi mi ovo palo na pamet nikako! :)

Znam da sam video taj ekran, ali sam dosao preko kartice->povezan racun, a za sliku nisam imao predstavu uopste da bi dovela negde.

Izvodi u aplikaciji su u Moji računi-> dodir na sliku za račun-> i dole ima "Lista izvoda". Trenutno nema ničega, jer verovatno rade nešto.

Bilo bi lepo da bar na webu objave da usled radova na sistemu nece biti odredjene opcije dostupne u vezi e/m bankinga.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno