H4wkeye
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.02.2010
- Poena
- 320
Kada se proknjize, vrv danas sutra. Posao je tek 1 radni dan i to je u principu normalno u bankarstvu.
Ok, hvala.
Kada se proknjize, vrv danas sutra. Posao je tek 1 radni dan i to je u principu normalno u bankarstvu.
Meni obicno vec oko 4.-5.Kada otprilike stižu računi na klik za telenor?
Ide ceo broj sa svim crticama. Šta kažu u TB? Jesi li ih pitao?Ajde jos jednom onda, sta se upisuje? Bas davno sam obicne IS racune registrovao za Klik, ne secam se da li sam upisivao 350123456123-88888-1 ili bez 1, bez crtica, bez -88888-1...
Polako, to je plan do 2020.Do tada je pitanje da li cemo koristiti telefone, pa me nece zanimati ni VIP
![]()
Имаш још једну опцију сличну као пошта што се тиче провизије само с мањим гужвама а односи се на ВИП мјењачнице i мјењачнице које с њима сарађују.Ако ти је успут нека,сврати и распитај се,мислим да је мин. 40 дин. или неки проценат али детаље не знам.Kako najlakse da mi neko drugi uplati na racun a da on nema racun u telenor banci? Pretpostavljam dam mu broj ziro racuna i onda uplati u posti ili drugoj banci, gdje je najmanja provizija i da li je jos nesto potrebno od podataka mimo broj ziro racuna, ime i prezime?
Namaeravam da nam dosade telefoni, da ih otkacimo i malo pocnemo biti korisni i napredovati^ Alfa namerava da se sjedini sa mašinom i postane cyborg. [emoji33]
Ne može preko bankomata, jer nemaš karticu odmah, sutra sa nekog drugog računa e bank, mbank, ili uplata u pošti na račun...
Nemoj da brineš, tek kad ti stigne kartica te zadužuju za izradu iste i to tek prvog u mesecu. Znači ako ti kartica stigne naprimer 20.06, zaduženje ide 01.07. tako da ćeš imati dovoljno vremena da uplatiš.Danas idemo do poslovnice da potpišemo ugovor, pa me interesuje, kako da ne odem u minus prilikom izdavanja kartice? Koliko sam shvatio oni za izradu kartice skidaju sa računa. Da li ja kada potpišem, uopšte mogu da uplatim nešto na račun (preko bankomata) pa onda da zatražim izradu MasterCarda?
Nemoj da brineš, tek kad ti stigne kartica te zadužuju za izradu iste i to tek prvog u mesecu. Znači ako ti kartica stigne naprimer 20.06, zaduženje ide 01.07. tako da ćeš imati dovoljno vremena da uplatiš.
WAS-LX1
^
Nisam baš siguran da sam te razumeo. Kako misliš kažeš im na koga se vodi račun? Koliko sam te ja razumeo tek treba da otvoriš račun. Da, ne treba ništa sem lične karte za otvaranje računa.
WAS-LX1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari