Šta je novo?

Mobi Banka (ex Telenor Banka)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sada si me ohrabrio da će jednog dana ipak moja kartica stići :)

Pitanje: ukoliko budem novu naručivao umesto ove koja nije stigla da li ću imati osim ovih 500 din. još neke troškove tipa izrada nove i sl?

Neće koštati ništa više...

Ali pre nego što poručiš još par komada :) , okreni ti njih još jednom i proveri da li su stvarno poslali sa nbg, pitaj preko kojeg mosta itd :)

Važi.

Sada sam im poslao mail pa očekujem odgovor za par dana, tako je svaki put :)

Da je kartica na kraju sveta pa stigla bi Aliexpress-om :p

Bilo je dana kada je app radila sporije nego inače, ali ovo jutro je nikad gore.

Nikad gore! Ja sam i juce imao problem za app na iOS-u, ali danas uopste nece da udje a i push notifikacije mi dolaze sa sat vremena zakasnjenja
Ja sam sada probao - deluje da radi ok (standardno sporo), bilo je i mnogo mnogo gorih dana kada je radilo katastrofa... Za push notifikacije - slicno iskustvo sa jednom razlikom - pre neki dan sam primio 4 x 5000, a takodje sam na vise mesta placao sa TB. Ukupno je bilo oko 20 transakcija, a dobio sam push notifikacije za nesto preko 10 (ne znam tacno), ali ni blizu 20... Naravno stanje u aplikaciji je bilo tacno i sve se videlo tamo, ali jednostavno push notifikacije za neke transakcije nisu stigle (ni tog trenutka, ni do dana danasnjeg). Verovatno im je server opterecen...

Sms poruke za obaveštavanje, a ne push.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ali ne zelim da primam sms poruke za to vec zelim push. Onda kada bi usao u sms/imessage tb bi mi zauzimao uvek jedno mesto pri vrhu brz potrebe. Neka jednostavno srede push notifikacije... :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Onda mail [emoji23]

Ali ne zelim da primam sms poruke za to vec zelim push. Onda kada bi usao u sms/imessage tb bi mi zauzimao uvek jedno mesto pri vrhu brz potrebe. Neka jednostavno srede push notifikacije... :)

Хе,хе,ко те пита шта ти желиш....
Насмијах се до суза,хвала вам свима...:D

Ako vec ne mogu da srede push, onda nek iskljuce tu opciju. Ovako ako je vec imaju u ponudi neka radi kako treba. A mogli su i da stave besplatna sms obavestenja makar za Telenor korisnike u start paketu.

I ko je sa foruma dobio telefon na nagradnoj igri :D danas izlazi lista dobitnika.

Ja znam nekoga ko je od Telenora (ne banke) dobio telefon ;) za 200 svega, koliko je platio prepaid karticu otprilike ^^

Veliki minus, zašto ne objave koliko je bilo transakcija ?

Imam problem sa preuzimanjem uplate, kolega mi je sa svog Telenor banka racuna poslao uplatu na moj banka Intesa tekuci racun i juce mi je stigla poruka na telefon sa rokom da do 8. januara da odem na link da preuzmem uplatu. Odem, popunim podatke, prihvatim, izbaci potvrdnu poruku da je uplata izvrsena. Medjutim, meni od uplate na racunu ni traga ni glasa. Danas mi opet stigne ista poruka sa istim sadrzajem, odem opet popunim ali mi sada izbacuje gresku:

Greska kod naplate The ROLLBACK TRANSACTION request has no corresponding BEGIN TRANSACTION.

Pitam kolegu, kod njega stoji da je taj novac rezervisan i dalje.

kod onog polja adresa, kucam svoju adresu ili e-mail adresu? :p Juce sam ukucao sa svojom adresom stanovanja i eto proslo ali nije leglo.

Verovatno si odradio posle 17h? Imaćeš onda novac 09.01.

Da, pitao sam se da li je mozda zbog praznika :mad: a gde bas sad kada mi gori, valjda mi covek nece prodati graficku dok skupim gomilu :p

Ne mogu da izmenim staru poruku, pa pisem novu.

Dosadasnji epilog:

qy0VYLO.png

Danas sam primio uplatu.

Sent from mTalk

Danas sam opet zvao TB CC i rekli su napokon da su imali problem sa karticama. Na samim karticama su imali neku grešku tako da verovatno nisu ni slali na kućnu adresu. Kažu da je ispravljeno i da uskoro očekujem karticu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno