MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Sta mislis, jesu li te razumeli?![]()
Ovaj jeste, mlad je, i znam ga iz viđenja, znam da je malo u svim tim stvarima ....
Sta mislis, jesu li te razumeli?![]()
Polovinom januara podneo zahtev za prenos broja iz Vipa u Telekom, u roku od 7 dana u rukama sam imao telekomov aparat sa karticom (mix 400 privremeno), kod kuce 6mbit, iptvx2 i fix telefon, sve zajedno box4 i sve zajedno radi ekstra! Ali,od prvog februara, mi se desio problem, ne stizu mi sms poruke iz bivse Vip mreze! Promenio aparat resetovao i sve ostalo i nista... Sad se ganjam sa KS, poslovnicom u Bulevaru, otvaranjem i zatvaranjem naloga, nemaju pojma sta je, videcemo detaljnije od ponedeljka, itd. Interesuje me dali je neko imao slican problem, dali bih mogao "inzenjerima" u Telekomu da skrenem paznju na nesto, oni kazu da u sms centar Telekoma uopste ne stizu poruke iz Vip mreze za moj broj ( niko mi i ne salje poruke) sto je *****izam na kvadrat, jer sam ja sa tri razlicita broja probao da posaljem do sada 20ak puta.
Nasao sam na netu tekst o tom problemu
http://wiki.answers.com/Q/I_can't_receive_text_messages_from_other_wireless_carriers
ali nije valjda da moram da ganjam i sa Vipom, ili ce to da "legne" samo od sebe kad se skroz "suspenduje" linija. Razmisljam da u toku sledece nedelje svaki dan zovem KS, uredno o tome vodim evidenciju, pa ako nista ne urade, svu papirologiju i dokaze slozim na gomilu, posaljam u Ratel, a onda kao krajnji korak trazim raskid ugovora jer mi nisu pruzili uslugu opisanu u ugovoru. Ali o tom potomaj za sad ako ima neko neki savet, predlog, ili neko da mi objasni kako tehnicki funkcionise prenos broja pa da pokusam da dojavim "inzenjerima" sta da rade.
Ko zna koliko ćemo mi još čekati na to.u nekim zamljama promena provajdera traje par sekundi bukvalno.
Kakvo jajarenje...Posle mnogo maltretiranja od strane telenora, danas su mi konacno tek iz treceg puta odobrili prenos broja. Drugi put su mi odbili zahtev jer je radnik u vipu napisao ime_firme d.o.o. (inace je tako pravilno), a u telenoru se vodi kao ime_firme doo![]()
bas pilicarski ali eto...
mali update situacije: veceras u 20:06 mi je stiglo odjednom 26 sms porukatelefon za malo da eksplodira, izgleda da su cike inzenjeri bili vredni veceras
![]()
Kad pređeš na mts, mora da prođe bar 1 dan da ti ta kartica bude aktivna, što znači da je najbolje da ako ti u utorak uključe mts karticu najbolje da odeš u sredu i potpišeš 50% off... Sve jedno ti tih 50% važe od početka sledećeg meseca.
Za ovaj mesec ćeš platiti proporcionalno broju dana, a svakako dobiti pun iznos saobraćaja za tarifu koju si uzeo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari