Ako predjem sa mts na telenor da li ce ovi sto me zovu da cuju onu poruku da sam preletac?
A sto je bolje? Misis da ce brze da me prebace ?
Izmenju ostalog za Vip to Mts migraciju gde treba da se javim jel u Mts poslovnicu?
I nisu baš ažurni.Ides u poslovnicu kod onog operatera u ciju mrezu prelazis... u tvom slucaju - mt:s.
I da... da se ne bi smarao po redovima u poslovnicama koje su ovih dana prepune - odradi sve k'o covek online. Imas odlican formular na njihovom sajtu, sve gotovo za 3 min.
I ako to odradis od 14h u tekucem danu, racuna se kao da si zahtev poslao istog dana. A neko ce te kontaktirati vec za sat-dva od popunjavanja zahteva. Veoma su azurni po tom pitanju![]()
Bojim se da te ne uslovljavaju da budes 3 meseca pripejd korisnik, pa da tek onda da mozes da se prebacis..
Jedno pitanje - juce mi je istekao ugovor sa VIPom, da li mogu da, recimo, za par dana, odem u MTS i podnesem zahtev za prenos broja - da li u tom slucaju placam penale zato sto kod VIPa postoji onaj fazon ugovora 24+1?
Ili se sve svodi na to da ce mi broj biti odmah (tj. u roku od par dana) biti prebacen na MTS a VIPu cu morati da platim jos jedan racun?
Tnx!
Super, tnx, tako sam i mislio.. a jel ima ikakve poente da obracam paznju na obracunski period pa da tada podnosim zahtev za MNP ili je svejedno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari