Pazario 35zs-w! Šta reći osim hvala Zehi koji je otvorio ovu temu i ostalim forumašima kojo su mi odgovarali na pitanja i pomogli mi da izaberem baš ovu klimu za moje matorce. Neko u diskusiji mi reče da osobe osetljive na promaju ne mogu da podnesu klimu i da im baš smeta samo postojanje klime, moguće. Ali ne i u mom slučaju.
Pre postavljanja klime u njihovu sobu bio je pravi rat jer nisu hteli klimu a ja baš i ne mogu svaki čas da dolazim kolima i da im ložim svakih pola sata. Glavni razlog je bilo duvanje klime. A rezultat nakom postavljanja klime? Inače klima je uključen odmah prvog dana i setovana na 24 a vent na autofan. Reakcija!? Ništa! Nakon dva ili tri dana zovu me da razgovaramo, ajd dođem i dobro je da sam seo. Rekli su da vide montiranu klimu i da znaju da je lepo toplo vreme al bi ipak hteli da vide kako na radi pa ako može da im uključim malo. Oni ladno nisu znali da klima radi, mislili su da je to Fujitsu iz druge sobe. Kad ih pitam pa jel čujete da radi? Oni se samo pogledali i u glas rekoše NE! Time je sve rešeno. Ovo jeste klima za nekoga kome klima smeta, apsolutno je diskretna. Ima mlak do topao izduv, nikad hladan, nikad. Čak šta više jako je prijatno sedeti naspram nje jer duva toplo i lagano. Ja sam mislio da ne može da dobaci ni dva metra, kad ono na 6 metara od nje na kraju kuhinje je najtoplije, baš toplo jer se tu nekako skuplja toplota, kako? Nemam pojma, tu je baš toplo. Inače setovana 24 a u sobi 23.5-8. Najniže što ide je 230w/h i tako drži, međutim ne može niže jer se gasi. Čim krene ponovo da duva ona duva toplo, potrošnja 450w/h nikad je nisam video da ide više od toga. Dnevna potrošnja mu je oko 3kw/h dnevno. Dobro to je normalno pri ovim spoljnim temperaturama, videćemo šta će biti kad zahladi.