Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

Nadam se da neće modovi okarakterisati kao oglas, ali je zaista ideja bila da se nabavi povoljno redak hardver bez da ja tu nešto preprodajem. :)

Cena je stvarno odlicna, na zapadu je ~300eur, tako da je ovo jedna od rektih stvari koje kod nas nisu drasticno skuplje :)

A sad nazad na temu i slobodno otvorite novu za ovakve dogovore.

Dan Case C4-SFX V2, krece u prototip fazu od sledece nedelje xD

Ako krene prototip faza sledece nedelje, najranije spremno za kupovinu za ~6 meseci

224 - Copy.png

Asus i Intel se ubiše da skarabuže neke modularne NUCove, čovek objasnio kako se to radi. :)

• Like
Reagovanja: s16

edit: prvih 8min :)

Poslednja izmena:

Kinezi i među sobom krenuli da kradu :LOL: mada nije loš T1 klon, taman duže grafike za tih 10-12mm što mogu da stanu deluje kao ono malo što sreću kvari na T1.
Ostalo manje više isto, niže 3cm i malo duže pa deluje debeljuškastije nego što jeste, ali dovoljno da je osuđeno na vazdušna hlađenja.
Lično mi je bolji front iz jednog dela umesto podeljeni na T1, nije sad to neka presudna razlika.
FormD deluje skladnije i može da se uglavi AIO gore, ovo prima nešto veći broj triple slot grafika koje siđoše i na ovu srednju klasu, pa ko šta preferira.

M2 Split isto ima nešto manju podelu, tako da ko voli ovako monolitne frontove, sad već može da se bira kućište u SFF kategoriji. :)

Jimu kontrola kvaliteta ima svoj meme na discord serverima, koliko losih iskustava ljudi vec imaju xD

Videh neke komentare da se namučiše, ali ko će da isprati da li prvi put u životu sklapaju SFF ili je zaista do kućišta, no nije ni bitno... svakako uraditi SFF build i neku krmaču od 50L ni blizu nije isto, treba strpljenja, volje, organizacije, planiranja komponenti, redosleda koraka, trial and error... samo za mazohi... ljude sa posebnim afinitetima. :LOL:

Veterani/iskusni ljudi su bili veoma nezadovoljni sa Jimu kucistima, ne samo novajlije, pogotovo ljudi koji su vec kupili nekoliko Jimu-a, pa su imali stare da uporede

+ neke druge je Jimu vozao i trebali su meseci da stigne, Jimu customer support je katastrofalan

Ako neko bas hoce T1 klona, tu je Acat x pro xD

ne znam samo zasto bi uzimao T1 klon pored zivog T1 :)

Bukvalno, FormD T1 2.1 od 3FC tvorca/inzenjera kida, realno ljudi su se opekli i na Ncase T1 2.5 od W360 inzenjera/tvorca, i tu je macka u dzaku sa kontrolom kvaliteta cesto

Mozda ce W360 sad sa novom T1 3.0 verzijom da se vrati staroj slavi, ali mora da se dokaze da nije samo dobar menadzer i editor (mada opet je nasao novog inzenjera, neku mladu nedavnu studentkinju arhitekture, xD) Videcemo da li je devojka bolja od prethodna 2 inzenjera koji su mu radili stvari xD

I da li je sredio proizvodni proces sa novom fabrikom, to je najgore,

gledam koliko se samo muce Louqe, koliko se muci onaj hrvat MIO sa Svedskom fabrikom, toliko imaju decijih bolesti u proizvodnji, toliko su tromi i spori, toliko dugo peglaju proizvodni proces, nebo i zemlja od agilnih, kvalitetnih Kineza kao Paul sto se pojavio skoro ni od kud sa McPrue na primer i izbacuje neverovatno kvalitetna kucista

Poslednja izmena:
Dobro, de, nisam nisam ni rekao da treba da se uzme umesto T1, samo prokomentarisah okačeni video. :D
T1 ima klasičan nedostatak koji se pojavio sa vremenom - max dužinu grafike, pošto je u poslednjih par godina većina modela iz više klase otišla na 3x ventilatora i preko 330mm.
Iako će ljudi reći da nisu te grafike za SFF buildove, poenta ovih kućišta je od početka bila da se isporuče približno top performanse u malom pakovanju.
Novi SFF modeli su to ispravili, ostalo je da i T1 dobije tih par cm dužine koje mu fale da se vrati na tron, ali bi zapremina otišla na 10,5L, marketinški ispada iz sub-10L kategorije.

Da li je neko sklapao u ovoj deepcool ch160, sve me vise i vise provlaci od ap201 ili lian li a3...

meni od svih tih nekako LL deluje najbolji

Najlepsi air build koji sam video u skorije vreme a mozda i ikada. Bas cudno da je 3x9cm bolje za 9C od 2x14 vrv 9cm imaju mnogo bolji staticki pritisak

Lepo me trujete ovde da zamenim moj corsair 250d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno