Šta je novo?

miniITX kućišta, diskusija

Ovo je baš ... ako ne znaš šta ćeš sa lovom 😁
Jel ima neki info o NZXT H1 V3 ili su digli ruke?

Pratim ja s vremena na vrijeme, sad za sad muk.

Pa, vodi se kao SFF/ITX kućište...

70€ na caseking, odlicno kuciste

i mr Matt's take on the case

i mr Matt's take on the case
Po meni, Matt pravi vizuelno najbolje videe sklapanja računara, ali Nick iz GearSeekers objašnjava do detalja šta je dobro, a šta ne na kućištu i, pritom, pokazuje kako se sklapa i rasklapa. Zato bih, ja lično, uvek pre postavio GearSeekers ili Hardware Canucks videe jer do detalja objašnjavaju kakva su kućišta. Matt me samo naloži da poželim i ja da ih imam. :) :)

Matt nije tester, lik samo okrece komponente, slaze boje i menja kucista i snima dosta boljom opremom nego prosecan tuber slican njemu koji koristi iPhone kao kameru.
Ima malo smeka za foto i video i to je to, nista spec. Bio mi je zanimljiv u pocetku, vec neko vreme samo proletim kroz video, smorio..

Ovaj Matt šarafanje podigao na level pro, meni licno iritira i ne gledam ga.

NCore 100 Max stigao u Srbiju, cena tricavih 440e... nije daleko od $400 koliko je u svetu
Koliko sam skapirao uvezli su par komada i to je prodato.

Pokupovao sam sve komponente sa idejom da ide u ncore i sad ne mogu da ga nadjem kod nas. Cooler master ne odgovara na mejl.

Jel zna neko mozda da li je u planu opet da ga bude kod nas?

Treba mi da bude u normalnoj prodaji kod nas da mogu preko firme da ga uzmem.

Prilozi

• IMG_20240509_153419.jpg
    IMG_20240509_153419.jpg
    147.9 KB · Pregleda: 51
  • IMG_20240509_164809.jpg
    IMG_20240509_164809.jpg
    154.2 KB · Pregleda: 48
Da nisu procurile gdje i specifikacije za Mood? :) Konačno neko vertikalno kućište, meni interesantno :)

110mm visok vazdusni kuler, 240/280 AIO vodeno, 325mm dugacke graficke, 2 slot-a, mozda 2.5 ?, i 20.4L velicina, ne secam ni za sta drugo, al bice uskoro brojke, navodno izlazi za 2 nedelje

Da sacekamo testove, pa da vidimo da li da se ubaci u izbor. :D

Antec Performance 1M.
424 x 175 x 260 mm

1717755506268.png

1717755561627.png

1717755616204.png

Nije samo kućište već (skoro) ceo mini PC, ali ne znam gde drugde da smestim...
ASrock je izbacio DeskMini X600 AMD AM5 barebone sistem veličine ATX napajanja:

Zao mi je sto ovaj kanal ne izbacuje stalno stvari. Jer ovaj build je cista egzotika. Gledah one njegove klipove kad je sredjivao kablove od cpu fana, stvarno kida.

Ova konfiguracija je bolest, na 250w Plex PSU tera, svaka mu cast.

Pitanje ako neko zna. Za ssupd meschilicious jel mi treba iskljucivo njihov riser ili mogu da kupim neki drugi?

Hteo bi da promenim pcie 3 koji jestigao sa kucistem

Najbolje da uzmeš njihov, ipak, bar si siguran da će pasovati...poštedećeš sebe eventualnih problema i troškova.

Naravno, ne salju za Irsku. :mad:

ni u Srbiju…

Šalju u Srbiju....
edit:
ja uzeh m1evo početkom godine, i njega šalju ali imaju sankcije na m2 - htedoh da poručim ali njak...

Poslednja izmena:
... zato cu najverovatnije A4 H2O

Vrh Dno