Jer si u PC Practic uzeo?Neko mora da je testira. 🙄
Danas stigla, ugradnja naredne sedmice.
Cijena bez ugradnje 455 €
Jer si u PC Practic uzeo?Neko mora da je testira. 🙄
Danas stigla, ugradnja naredne sedmice.
Cijena bez ugradnje 455 €
BiHJer si u PC Practic uzeo?
Ugrađena danas. Potrošnja na aplikaciji klime i pametne utičnice se ne poklapaju.
Mislim da nema grijač tacne a ja sam mislio da ima.
Za sada su to dva minusa. 🤨
Vjerovatno će ih biti još kada upekne stvarni minus vani...
Ono što bih trenutno izdvojio kao plus je izgled unutrašnje jedinice, povezivanje i funkcije aplikacije te cijena klime.
Kakva je sa bukom vanjska-unutrasnja? I koliko si je najnize hvatao u kontinuitetu?Ugrađena danas. Potrošnja na aplikaciji klime i pametne utičnice se ne poklapaju.
Mislim da nema grijač tacne a ja sam mislio da ima.
Za sada su to dva minusa. 🤨
Vjerovatno će ih biti još kada upekne stvarni minus vani...
Ono što bih trenutno izdvojio kao plus je izgled unutrašnje jedinice, povezivanje i funkcije aplikacije te cijena klime.
Ova utičnica nema dijagram tako da nisam mogao tačno vidjeti koliko je najniže išla.Kakva je sa bukom vanjska-unutrasnja? I koliko si je najnize hvatao u kontinuitetu?
Jučer sam prebrzo donio zaključak što se tiče mjerača.Cudno, na vise lokacija sam video u specifikaciji grejac spoljne jedinice...
Koliko se mase potrosnje na meracima?
Moja je jos u kutiji, nisam otvorio da vidim ima li ugredjen wifi adapter (verovatno nema).
Uvek me mucila ta razlika u specifikaciji i ceni od 110€.
Što se tiče aplikacije za mjerenje potrošnje za ovih pet dana nema puno odstupanja od ove pametne utičnice. Ne znam kako će biti u narednom periodu. Ko zna da li je i ova pametna utičnica ispravna.Skoro godinu dana imam Midea Breezeless i za sada se dobro pokazala, koristim je za dogrevanje preko zime i preko leta je povremeno hladila. Zadovoljna sam i potrosnjom struje, ne trosi mnogo, tj. Racuni nisu bili mnogo uvecanji od kada je koristimo. Preko aplikacije sam pratila potrosnju i negde u martu aprilu primetila da je povremeno za neke dane npr. Dva tri dana belezila oko 35, 40 kilovata, a paljena je uobicajeno kao i drugih dana kada je belezila po desetak kilovata. Ja nisam tome pridavala mnogo znacaj, toliko je koliko je, da bi je sinoc ukljucila za grejanje posle jedno mesec i po dana kako nije koriscena i videla na aplikaciji da je i tokom septembra belezila na po nekoliko dana veliku potrosnju potrosnju od pedesetak kilovata. Prema aplikaciji u septembru je potrosnja bila oko 250 kv, pri cemu klima u septembru nije bila ni jednom ukljucivana da radi!! Da li je neko imao slicno iskustvo i kolikoje pouzdana apiikacija za merenje potrosnje?
Koristim aplikaciju Midea air, sve je funcionisalo u prethodnom periodu odlicno, kazem nisam se toliko bavila potrosnjom, ali sada sam bila poprilicno iznenadjenda posto u septembru uopste nisam palila klimu a evidentirana je potrosnja od skoro 200 kwh, videcu na racunu za struju kakvo je stanje kada bude stigao.. ne znam sta bi moglo da bude u pitanju.Što se tiče aplikacije za mjerenje potrošnje za ovih pet dana nema puno odstupanja od ove pametne utičnice. Ne znam kako će biti u narednom periodu. Ko zna da li je i ova pametna utičnica ispravna.
Ne znam koja je kod tebe aplikacija?
Ja koristim ovu...
Za razliku od Gree aplikacije ova je pet puta bolja.![]()
SmartHome (MSmartHome) - Apps on Google Play
Get easier control and enjoy a smart life with the SmartHome Appplay.google.com
Kakav je zvuk? Kod mene se cuje kao zvuk žuborenja.Namontirana klima danas, vrlo neobicna i lepa
Lako sam se povezao na aplikaciju i fino radi. Ocekivao sam tiši rad, ali dobro. Greje bas brzo, mada i toplo je napolju.
Merenje potrosnje izgleda nije u realnom vremenu.
Nisam ni ja siguran kakav je zvuk, ali moze se reci da žubori. Nisam probao nista od modova, samo pustio heat - auto.Kakav je zvuk? Kod mene se cuje kao zvuk žuborenja.
Kolika je instalacija?
Baguje aplikacija. Da je stvarno toliko potrosila klima bi treba da ti je ukljucena na 16C hladjenje sa otvorenim prozor i 40C napolju.Koristim aplikaciju Midea air, sve je funcionisalo u prethodnom periodu odlicno, kazem nisam se toliko bavila potrosnjom, ali sada sam bila poprilicno iznenadjenda posto u septembru uopste nisam palila klimu a evidentirana je potrosnja od skoro 200 kwh, videcu na racunu za struju kakvo je stanje kada bude stigao.. ne znam sta bi moglo da bude u pitanju.
Nije valjda da ne valja?Pa gde kupi baš Breezeless, ako ti je plan da odvrneš grejanje na max?
Radi li grejanje u breezeless modu?
Kod mene je zvuk žuborenja, ali samo na hladjenju. Da li i kod tebe na hladjenju?Nisam ni ja siguran kakav je zvuk, ali moze se reci da žubori. Nisam probao nista od modova, samo pustio heat - auto.
Ako mislis na duzinu cevi, nemam pojma ali vidim da je napolju namotano iza kompresora. Bice hladnih dana za razne probe
Plan mi je da koristim klimu max i da smanjim upotrebu peleta koliko je god to moguce.
Pise da je samo za hladjenje.Radi li grejanje u breezeless modu?
Promenićeš mišljenje već sledeće sezone.
Potvrdjujem. I iz servisa su tako rekli.Pise da je samo za hladjenje.
Svaka srednjeg budzeta ce da krcka. Stavi fiksni mod krilaca pa nece krckati.Ne znam da li je normalno da se ovoliko cuje krckanje dok zagreva. Na svakih 10-15 sekundi se cuje CAK, kao da plastika krcka. Vrlo iritantno. Sinoc radila pola sata, vidim u aplikaciji da se vrati na 720W otprilike.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari