Probao sam ,dok nema minusa sve ok,nagura ona i 23-24 bez neke velike mukeJesi li mozda probao sa setovanjem na vecu temperaturu...nesto mi to nije nikako impresivno...
Moja da trosi toliko mjesecno mislim da bi bez problema mogla grijati tu kvadraturu kod mene i na neku vecu temperaturu...na 20 kvadrata joj nije bio problem s tim da osjetno vise trosi kada ode u minus...sada kad je 2,3 u plusu zacas zagrije na 24 ili 25 ako hocu.
A realno nisam nesto previse odusevljen klimom, 18 ka hisense je puno jaca kod mene, rekao bih da mi djeluje kao da je 2x jaca a ne bi tako trebalo biti...i nije neki potrosac po racunima, cak mislim da i trosi manje.
Zar ti modeli nisu slicni ako ne i identicni po specifikacijamaIma smisla da je otprilike tako, ipak je Breezeless serija namenjena za hlađenje a Xtreme za grejanje.
Kako ste zadovoljni s breezeless e modelom za hladenje? Hoću kevi da uzmem samo i iskljicivo za hlađenje i ovo mi deluje kao best bay jer se uz nju dobije i 3m creva. Sa dostavom izađe trenutno 56000 i ispada da je sama klima 50000k,dal ima nesto bolje od ovog modela za te no
Hvala,probaću kako radiNisam koristio midea air, što se smart home tiče nemam zamerki.
Instalirao novu ali na midea extrim nisam imao merenje potrošnje na staroj a nema ni na novoj koliko vidim.Stara je imala nekih problema oko pogrešnog merenja potrošnje struje. Nova meni radi OK.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari