nestolex,
Da li imaš funkcionalni Glance screen (da li radi)?
Ja imam opcije i sve izgleda kako treba ali Glance screen ne prikazuje odabranu sliku u pozadini (vidi se samo koliko je sati). Na brzinu sam pročitao zadnji komentar pshnd-a, pa sam pomislio da on govori o 4 opcije za podešavanje Glance screen-a (posle videh da ih ima 5), a on je ipak govorio o stavkama menija Extras. Ja imam potreban broj stavki u Extras ali Glance ipak ne funkcioniše.
To je stari bug jos od pamtiveka... Valjda ispravljen u nadolazecoj verziji, gde je RC promenjen u HDR.
Govorim o poslednjoj oficijalnoj wm10, ne o insider programu
Pozdrav za bivsu ekipu. Javljam se sa Xiaomi Note 3, prodao moju Lumiju 640 XL
Isti djavo, bug je i dalje tu.
Sent from mTalk
Da li ima jos nekoga sa problemom da prikazuje signal kako treba na obe kartice ali je telefon nedostupan. Jedino pomaze reset. Vidim da na netu se pojavljuje kao problem ali nisam naisao na resenje. Osim da je kod nekih problem nastao sa novijom 8.1 verzijom. Kako ja koji sam update telefon kad sam ga uzeo da vratim kako je bilo fabricki?
Neka ti neko ko se razume instalira windows 10,tu ces imati tastaturu ,po meni bolju nego sto je swiftkeyDrugari pre dva dana sam uzela Lumiju 640 u mts za 4000din. Nisam nista nadogradjivala ostala sam na windovsu koji je bio na telefonu. Zadovoljna sam sa kamerom i baterijom. Na izgled cu se naviknuti. E sad me zanima par stvari. Nemojte mi se smejati zbog aplikacija koje koristim. Instalirala sam FB ali nikako ne refresuje aplikaciju imam neke objave koje su od pre deset dana. Isto tako je i preko njegovog brovzera. Viber ne prima notifikacije ustvari ne dolaze poruke. Na stranu to sto drugacije izgleda nego na androidu. Instagram app je ista prica. B92 app ima stare vesti. Da li mogu da koristim neku drugu tastaturu? Navikla na sviftki. Da li su ovi problemi do mog telefona? Hvala unapred.
Viber ne prima notifikacije ustvari ne dolaze poruke.
Drugari pre dva dana sam uzela Lumiju 640 u mts za 4000din. Nisam nista nadogradjivala ostala sam na windovsu koji je bio na telefonu. Zadovoljna sam sa kamerom i baterijom. Na izgled cu se naviknuti. E sad me zanima par stvari. Nemojte mi se smejati zbog aplikacija koje koristim. Instalirala sam FB ali nikako ne refresuje aplikaciju imam neke objave koje su od pre deset dana. Isto tako je i preko njegovog brovzera. Viber ne prima notifikacije ustvari ne dolaze poruke. Na stranu to sto drugacije izgleda nego na androidu. Instagram app je ista prica. B92 app ima stare vesti. Da li mogu da koristim neku drugu tastaturu? Navikla na sviftki. Da li su ovi problemi do mog telefona? Hvala unapred.
Prodaj i jedan i drugi i preko KP imaš već za 175 - 180€ LG K10 koji deluje kao odlična kupovina. Ja bih ga uzeo, ali za ovu moju mogu dobiti max 80€ u kakvom je stanju tako da mi ne gine malo duže štekanje keša. :dOtvorila sam nalog na Outlook. Danas mi je kolega instalirao win10. Izgleda mnogo bolje. Ali problemi sa aplikacijama su ostali. Dve godine sam koristila Grand Neo i nisam imala nikakvih problema. Uzela sam Lumiju zato sto je bila najbolja ponuda ali sam ocelivala da ce sve da radi kako treba. Barem ove svetske poznate aplikacije. A onda sam videla da to ne radi kako treba i da moram da imam neke zamenske aplikacije koje ne mogu da zamene original. Definitivno ovaj telefon nije za mene. Mora puno da se prilagodjavam ja njemu a nisam poznavalac. Vrlo sam razocarana i mislim da cu vratiti karticu u grand neo.
Slučajno sam obrisala post. Ja bi ga prodala i za manje para. Koristila bi ga za posao ali i tu mi treba Viber, bez kasnjenja poruka. Ovako kamera, pozivi i sms za ostalo sam glupa. Kako da instaliram Viber u memoriju telefona? Pa ja sam skinula sa prodavnice viber. Jel postoji i tu neka beta prodavnica ili treba nesto na njoj da se podesi?
Prodaj i jedan i drugi i preko KP imaš već za 175 - 180€ LG K10 koji deluje kao odlična kupovina. Ja bih ga uzeo, ali za ovu moju mogu dobiti max 80€ u kakvom je stanju tako da mi ne gine malo duže štekanje keša. :d
Ti možeš izvući dosta više pošto je nov.
Sent from mTalk
ne bih se slozio sa tobom da je LG k10 bolja kupovina jedino ukoliko preferiras android ka os onda okej inace radi se o slicnim telefonima: Procesor kod LG K10 Quad-core Cortex-A53 - kod Lumie Quad-core Cortex-A7, RAM memorija kod oba modela je 1024 MB tako da ni tu ne vidim prednost LG u odnosu na Lumiu, velicina ekrana kod LG je 5.3 inča dok kod Lumije je 5.0 inča oba imaju IPS LCD ekran, Lumia ima bolju bateriju 2500 mAh, naravno oba modela imaju zadnju kameru 8 megapiksela, ali prednja kamera je na strani LG-a.
Nebitan OS, bitna funkcionalnost. Ja sam se smejao kad su ljudi govorili da im viber ne radi kako treba, dok nije pocelo kod mene da zeza od pre nekog builda. Kad me zove neko, instant na PC-u, telefonu treba jedno 10-20 sekundi nakon toga da prikaze poziv.
A koje ti aplikacije ne rade i rade polovicno?Sta se konkretno desava sa kojom?Hvala svima na odgovorima. Čitala sam vase postove od ranije i vidim da se dosta zale na rad Windows-a. Ima onih kojima sve radi kako treba i to mi uliva neku nadu sve dok ne uzmem svoj telefon u ruke. Lako je navici se na nesto bolje ali ovaj telefon i cini mi se ceo win ne radi kako treba. Kad me pitaju kakav je telefon i kako radi ja nemam odgovor. Smetalo mi je na starom telefonu kad neka aplikacija zakuca ali mi ovde jos vise smeta sto ta aplikacija uopste ne radi ili radi polovicno. Volela bih da vidim taj telefon sa win operativnim sistemo na kome rade sve ove aplikacije koje su meni potrebne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari