Neverovatno, ali he's right! :dA ko to kaže da se posle update-a mora uraditi hard reset da bi mobilni radio tečno kao sat???
Ja sam instalirao win 10 (164, jel te...) i nisam uradio hard reset... Telefon radi odlično, bez problema. Doduše, za nijansu sporije nego win 8.1, ali nisam još naleteo ni na jedan problem koji je ovde bio opisivan (od manjka opcija, glance screen-a, slabijeg tona itd).
Eto... Prešao na public bild sa insajdera i sve je prošlo ok, ali odmah po startu stigli i problemi. Odrađen HR na .164 i nemam glance (ima samo 4 stavke u extras) i u store prijavljuje da nije kompatibilna aplikacija sa mojim telefonom, kad restartujem telefon sve app mi na par minuta drže na pending... Jbm ga... To je bar bilo ok na insajderu.
Kolika je razlika u trošenju baterije sa jednom SIM karticom i sa dve?
Izgleda da ću se ja vratiti na 8.1 ... probašu još neki dan, pa za vikend odlučujem (za sada je 2:1 za povratak na win 8.1).
Nema na čemu.Hvala Vam!!!
P.S.
Da još jednom izrazim svoje oduševljenje fluidnošću i brzinom rada sa Win 8.1
Nema šanse da više stavljam Win 10 na ovaj telefon.
Ako bilo ko baš neizostavno želi da radi na Win 10 mobile OS-u, moraće da kupi i adekvatno hardverski opremljen telefon za to.
Ova naša Lumia definitivno nije u stanju da "normalno" tera 10-ku.
Kakva pljuvacina,ja stvarno uopste ne razumem kako neki mogu da napisu ovako nesto?Da nisam bivsi korisnik android telefona,pomislio bih da je ovo istina.Koristio si samo pozive i sms i kazes da je windows djubre!???Blago tebi.Do sada moj potez godine je prodaja 640xl i kupovina RN3. Meni je baterija bila odlicna jer sam na telefonu koristio samo pozive i sms. Ostale aplikacije su djubre, Windows je djubre. Hvala ti boze, Unsubscribed from this topic.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari