Bez veze ili ne, postoje aplikacije, kojima nikad ne kasni obaveštenje... Recimo jednu od njih Line, a tu je i Telegraf... E sad, drugo je što većina koristi viber...
Iskreno, meni whatsapp završava sve... Mada sa sigurnošću tvrdim da je najbolji razgovor na skype...
Opet, da ne počinjemo bez veze, čovek je opisivao, blagu osakaćenost u odnosu na ios i android, govorim o mogućnostima...
Koliko je to opravdano ili nije, treba razumeti da MS ne drži baš veliki deo tržišta, a ova politika koju planiraju, dobra ideja... Realizacija "0"!
Uostalom, kako objasniti, da MS želi kroz PC povećati popularnost "jednog sistema", razumem sve, ali nikako ne to, da im telefoni opet budu u drugom planu...
Izradom univerzalnih app će svakako doprineti... Samo u kojoj meri... Videćemo...
Ja planiram ženi kupiti L650, a ako ovako potraje, ovako traljavo sa podrškom, koja je usko specijalizovana za podršku lumia, pardon Microsoft telefonima, a da pri tom daju savete, koji objašnjavaju potpuno ne znanje o istom...
Evo vam malo informacija, jeste offtopic, ali nije hvalospev o MS-u, tako da neće admiroidi zameriti...
Za WP8.1 i W10M, jedini odgovorni za podršku su Microsoft USA i GB (UK).
Zvao sam i jedne i druge...
Po izloženom problemu... error code 0x80070490 i objašnjenu šta sam sve uradio, počev od soft reset-a, pa do flashovanja uz WDRT.
Čovek (i žena GB), kažu da... "vratim na windows 8.1..." Uz moju burnu reakciju elementarnog ne znanja, ljudi zaduženih za pomoć, postavim pitanje...
Dali vi razlikujete Lumia 950 i Lumia 1020? Ako razlikujete, koja je osnovna razlika... Pardon, pod pitanje, znate li sa kojim OS-om dolazi 950, a sa kojim dolazi 1020?
Odgovor je i dalje bio isti... Vratite telefon na 8.1!
Onda sam izgoreo, i postavio ponovo pitanje..
A kako da ga vratim, kad fabrički dolazi sa windows 10 mobile?!
Toliko o podršci MS-a za telefone...