Ma gde je izashao 65nm, bash su oni sposobni sada za to. Nece oni izbaciti 65nm pre Sonija, koji vec ima neke komponente u toj proizvodnji, a uskoro prelazi totalno..
i ne rece mi maxo gde ces ti to da saljes svoju konzolu na popravku?
(rako da probam i po treci put...)
licifer zna znanje....provereno...nego kakva vam je to 0102 greska???
jel se zna kad...
No, po svemu sudeći, zakuhanim konzolama bi trebalo doći kraj. Singapurski proizvođač procesora Chartered Semiconductor Manufacturing odnedavno je počeo proizvoditi CPU-e u 65 nm, što znači manje zagrijavanje i bolja energetska učinkovitost. Kada bi trebali doći na tržište? Možda čak i prije jeseni kada je rečeno da će stići na tržište.
Što je još važnije, predsjednik i CEO Chartered Semiconductor Manufacturinga Chia Song Hwee otkrio je kako već 2008 možemo očekivati još učinkovitiji, 45 nm processor u novim konzolama. Zanimljivo je kako najnoviji procesor, ako je suditi prema glasinama, povlači i redizajn konzole koja bi za razliku od Elite modela trebala biti novi model u punom smislu riječi.
Cak i da provale blu-ray, a naravno hoce, kako cemo baratati sa 25 GB, skidanje sa neta u startu pada u vodu.
:trust:
Da, bash me interesuje kako se prve godine PS2 skidalo 2-3-4GB
Ako je tebi u NZu originalna igra skupa, shta mi ovde sa 200e platom da kazemo ?
hint: na ebayu je sve to jeftinije![]()
moracu da uzmem dva rapidshare nalog :d zbog limita od 25GB na 5 dana
ili da pocnem news da koristim![]()
Trebaš samo da prelomiš u glavi da ne moraš da igraš svaki naslov koji se pojavi i dobije više od 5.5 na gejspotu. Igraćeš se neuporedivo kvalitetnije, a imaćeš i mnogo više vremena za druge stvari, pošto ga nećeš gubiti na solidne, ali prosečne igre koje ne donose ko zna šta novo. Doduše, meni je to došlo samo od sebe i bez menjanja hardvera. Samo ti kažem da to možda i ne ispadne tako strašno, kako se bojiš![]()
Mislim da je to u stvari jedini realan način razmišljanja.
Pre nekih 5-6 godina mi je u komšiluku bio lik koji iznajmljuje igre za PC,
a u to vreme sam bio vlasnik igraonice. Instalirao sam skoro sve što mi se učinilo
interesantno. To su stotine i stotine igara... a danas se ne sećam apsolutno ničega
što sam u tom periodu igrao... a mislim da ni jednu nisam do kraja odigrao.
A onda je stigao Medieval: Total War, instalirao sam ga, i posle toga ništa
drugo me nije zanimalo.
Dakle, kad premotam film, u poslednjih 5-6 godina sam odigrao sa uživanjem dvadesetak igara, sve drugo je u proseku poživelo jedva par sati na kompjuteru.
Čak i da sam oriignale kupio, ne bi mi bilo žao, a ne bih ni mnogo para potrošio.
Pazario sam Sony danas.
Izasao me 420 Eura
Sad radim updated, valda nece biti nekog ****** sto se tice toga, kad i ako provale blu-ray. Ko sad PSP sto je bilo.
poz
Shtace ti to *ranje...
Kod nas ovde u ladnoj Swe trenutno najeftinija cijena je 620€.
Da niste vi na NZ u nekom dilu sa Sony:em ?![]()
E koji kvalitet, samo izrada, izgleda bolesno dobro.
Da, izasao me $420, nov, godina garancije.
Ovde ti je sve jeftino, na uvoz se ne placa nikakva carina, mozes da uvezes sta ti dusa pozeli. Kola, na pr, su ovde dzabe....
Lucky bastard! Nadam se da će ti Maori pojesti nogu![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari