Šta je novo?

Microsoft extending 360 warranty to three years

Evo nije crko meni nije crko maxu i ja ih znam jos mnogo kojima nije crko a imaju ga i preko godinu dana. Ti sad spasavas druge da se ne *****u i uzmu xbox, kako plemenit gest ljudi znaju citaju pa nek sami odluce .Nisam nikakakav fanboy cak stavise planiram da uzmem sony ps3 cim pojeftine igre:eyebrows: ali ovkvih prica je stvarno previse sve neki nadriljekari pomagaci a ovamo kupuju isti xbox jer su igre jeftine neznam kako vise ne dosadi
P.S ustvari znam :d:d

Evo nije crko meni nije crko maxu i ja ih znam jos mnogo kojima nije crko a imaju ga i preko godinu dana.

A opet Microsoft zvanično priznaje da se do sada pokvarila oko trećina svih prodatih konzola,
a da će su sve Xbox360 defektne.

Ti sad spasavas druge da se ne *****u i uzmu xbox, kako plemenit gest ljudi znaju citaju pa nek sami odluce

A ti sad plemenito ubeđuješ mene i druge da ipak kupe Xbox360... i pored 33% pokvarenih i još 67% koje će se pokvariti :trust:

Evo ja lichno znam 5 ljudi koji imaju X360, a prisustvovao sam jednom pucanju konzole stare 6 meseci koja je upaljena 10 puta. Ti mozesh da poznajesh 100 ljudi kojima nikada konzola nije prsla, ali kakve to veze ima sa failure rate-om na svetskom nivou ? Hocesh da kazesh da su to izmishljotine neke ?

A opet Microsoft zvanično priznaje da se do sada pokvarila oko trećina svih prodatih konzola,
a da će su sve Xbox360 defektne.

Zato je dao garanciju od tri godine ko nas je.e sto nema krstenog prestavnistva kod nas . E sad mi bi smo i jare i pare .Ja sam na sopstveni rizik uzeo konzolu i ne zalim ni jednog trenutka

A ti sad plemenito ubeđuješ mene i druge da ipak kupe Xbox360... i pored 33% pokvarenih i još 67% koje će se pokvariti :trust:[/QUOTE/]

Ko te ubjedjuje samo sam ti dao primjer kako tvoja prica ne pije vode jer ima nas koji smo zadovoljni sa konzolom

Driveru sa tobom necu da polemisem ti znas zasto i zato ti svaka cast

Evo ja lichno znam 5 ljudi koji imaju X360, a prisustvovao sam jednom pucanju konzole stare 6 meseci koja je upaljena 10 puta. Ti mozesh da poznajesh 100 ljudi kojima nikada konzola nije prsla, ali kakve to veze ima sa failure rate-om na svetskom nivou ? Hocesh da kazesh da su to izmishljotine neke ?

eeee a kako to mislis "pucanju konzole" ?

360 je trenutno zakon, prvenstveno zbog mogucnosti nabavljanja igara za par dolara. To je dovoljan razlog da ga stavim na mojoj listi kao BR1, ispred sonyja. Bolji kontroler i to je to....drugih prednosti u odnosu na Sony ne vidim, i ne verujem da ce ih biti. Trenutno je tako!

Kad ne budem morao da kesiram preko $100 NZD ili u vasem slucaju EU, onda necu ni razmisljati da li da ga uzmem.

Mada kada bolje razmislim, i da ga provale (PS3) ja opet ovde ne bih mogao nabaviti, kopije igara. Dok ih za 360 sam napravis sa pravim PC dvd drive-om.

Evo samo da prijavim kvar....

Upravo sam igrao Call od Duty3 online odjednom je dvd proceo da lupa i culo se kao da grebe dvd unutra, kad sam izvadio dvd, gle cuda, kruzne ogrebotine!!

Sva sreca pa nije original dvd. :mad:

bane, tebi je zakon jer mozes u bilo kom trenutku da ga posaljes MS-u i da ti vrate nov ili popravljen xbox360, a u srbiji i u jos 10-20zemalja u svetu se ne isplati, pogotovu u srbiji

dzaba je on zakon za igre kada nemas kome da ga odneses da se popravi

Ja sam pokušao da odigram Forza2 online kod prijatelja,
prvo je crko Xbox360 jednom liku protiv koga smo trebali da se trkamo,
a onda je crk'o i mom prijatelju. Mada, izgleda da je ponovo oživeo.

bane, tebi je zakon jer mozes u bilo kom trenutku da ga posaljes MS-u i da ti vrate nov ili popravljen xbox360, a u srbiji i u jos 10-20zemalja u svetu se ne isplati, pogotovu u srbiji

Nemoze zato sto ima flashovanu konzolu^^ ,)

I evo par minuta kasnije....

CRKAO JE!

Lampica zelena u sredini treperi, udje u dashboard. Ne mogu da izbacim DVD napolje uopste.
Nece da otvori tray.

Tuga i zalost!

Probaj da ga otvoris i da nekako rasklopis dvd drajv ako je moguce a ako nije onda moje iskreno saucesce :(((

Jos je ziv dok pokazaje zeleno svetlo, kad bude poceo da crveni onda ***

Poslednja izmena:

Ne, na zalost nemam vise garancije jer sam konzolu fleshovao, a definitivno je defektna.

Mada, razmisljao sam da je posaljem na popravku i ako je otvarana, cuo sam da su likovi to radili i popravili su im.....

mozda je dvd otkazao samo, drzim ti fige da je to
a koliko sam razumeo, mozes da saljes ako je flashovana samo ti placas postarinu a ne ms... or maybe im wrong...

tebi je barem potrajao... jednom klincu sa drugog foruma crko posle nedelju dana :) tj zamrzavao mu se i sve ostalo, nisu hteli da mu zamene (kupio u srbiji flesovanu ali novu i sa garancijom kod nasih "distributera")

Poslednja izmena:
Probaj da ga otvoris i da nekako rasklopis dvd drajv ako je moguce a ako nije onda moje iskreno saucesce :(((

Jos je ziv dok pokazaje zeleno svetlo, kad bude poceo da crveni onda ***

Evo ovako, otvoren je on non stop, nisam ga nis sklapao zbog updatetovanje firmware....

Kad sam mu diskonektovao kablove iz DVD drive, radio je jedno 10 min i sad opet na starom....

Spusticu ga na 1.2, jer ovaj mi se problem poceo javljati od kad sam ga digao na 1.2C. Mada cisto sumnjam da ce biti ikakve razlike.

Iskreno receno ne nerviram se, nekako sam ovo ocekivao, ako nista, prodacu ga u delove, dodati para, i kupiti sony!

Ja sam pokušao da odigram Forza2 online kod prijatelja,
prvo je crko Xbox360 jednom liku protiv koga smo trebali da se trkamo,
a onda je crk'o i mom prijatelju. Mada, izgleda da je ponovo oživeo.

Hahah naci isto mi se desilo pre neki dan...

Tama sam nasao lika koji je sa NZ i ima PES6 da malo pikamo bez lagga. Igrali smo jedno sat vremen, on ode offline, javi mi se za par sati, kaze, 360 poceo da lupa i zvuci cudno, nece vise PES6 da mu ucita.

Zamenili su mu konzolu, ali igru i dalje ne ucitava....

Eto, i meni se danas desi ista stvar....

Poslednja izmena:
*** probaj da ga spustis 1.2 pa javi sta si uradio bas stvarno bedak dodje mi da ga prodam sutra i da uzmem sony evo sad dok citam ove postove i po drugim forumima zao mi sto nisam kupio ps3 ***...

mozda je dvd otkazao samo, drzim ti fige da je to
a koliko sam razumeo, mozes da saljes ako je flashovana samo ti placas postarinu a ne ms... or maybe im wrong...

tebi je barem potrajao... jednom klincu sa drugog foruma crko posle nedelju dana :) tj zamrzavao mu se i sve ostalo, nisu hteli da mu zamene (kupio u srbiji flesovanu ali novu i sa garancijom kod nasih "distributera")

Uh ala mi je potrajao, 5 meseci....:D

Ma kakvi, cim je konzola otvarana, nece da je popravljaju.

*** probaj da ga spustis 1.2 pa javi sta si uradio bas stvarno bedak dodje mi da ga prodam sutra i da uzmem sony evo sad dok citam ove postove i po drugim forumima zao mi sto nisam kupio ps3 ***...

I meni....hteo sam ovih dana da ga zamenim za sony, ali sta sad da radim, ne mogu dati ljudima falicnu konzolu.

Javim sta sam uradio kasnije, i kako se ponasa kad ga opet vratim na 1.2.

Nista, odo da polazem vozacki, pa kad se vratim.

poz

Evo ovako, otvoren je on non stop, nisam ga nis sklapao zbog updatetovanje firmware....

Kad sam mu diskonektovao kablove iz DVD drive, radio je jedno 10 min i sad opet na starom....

Spusticu ga na 1.2, jer ovaj mi se problem poceo javljati od kad sam ga digao na 1.2C. Mada cisto sumnjam da ce biti ikakve razlike.

Iskreno receno ne nerviram se, nekako sam ovo ocekivao, ako nista, prodacu ga u delove, dodati para, i kupiti sony!

***a, sigurno ima nekoga ko to popravlja i tamo? Izgleda da sam ja ubo lutriju. Moj radi po ceo dan (igraju se ortaci), na vrucini i bez ijednog zaglavljivanja. Mada, bolje da ćutim, da ne ureknem :D

evo dacu ti 100e. za falicni Xbox360... i da mi kazes hvala :d

Nista.....vratio sam ga na 1.2, opet mi se restartovao par put sam od sebe dok je bio u dashboard.

Nije mi jos nijednom zakucao onako, da ne mogu dvd tray da izbacim....

Gledacu da ga prodam....:(

poz

Nista samo da kazem, da cu ovih dana poslati 360 na popravku i ako sam skinuo MS sticker sa njega kad sam ga fleshovao.

Ako me budu pitali nesto, reci cu da nije ni stavljen nazad, kad sam prvi put slao konzolu kod njih.

Javicu vam, sta ce da bude...:-devil-:

A da, cim stigne nazad, bice prodat...

Aj srecno sa konzolom i molim te skloni taj avatar prevrne mi se u stomaku kad ga vidim :)

Necu da kazem kome, svi ga znate, ali josh jedan X360 je prso :)

Nista samo da kazem, da cu ovih dana poslati 360 na popravku i ako sam skinuo MS sticker sa njega kad sam ga fleshovao.

Ako me budu pitali nesto, reci cu da nije ni stavljen nazad, kad sam prvi put slao konzolu kod njih.

Javicu vam, sta ce da bude...:-devil-:

A da, cim stigne nazad, bice prodat...

Ako te budu nešto pitali, ti reci da si ga već servisirao kod kuće u Molvaniji :d

http://www.eurogamer.net/forum_thread_posts.php?thread_id=89807&category_id=39

Na tom llinku tvrde (tj neki baja pod nickom "MRCUR") da ce 360 proizvedene u julu 07 imati "Falcon" matichne tj. CPU i GPU proizvedeni u 65nm fabrichkom procesu. Ali prvo mora da se isprazne lageri sa starim mashinama i tek onda ce Microsoft pocheti da distribuira "Falcon" matichne. Znachi pochetkom septembra najranije.

Zivi bili pa videli...

PS Negdje prochitah da "3 red rings of death" ce uskoro da postane "feature"...uzbudjenje kod vlasnika pri startovanju konzole i strepnje dali ce da rikne ili ne...:d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno