Šta je novo?

Microsoft E3 info

• Začetnik teme Začetnik teme Ivan®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
A to koliko neko poseduje konzolu i PC je vise nego smesno. Moze neko da ima 100 godina i jedno i drugo, ali ako nije kompetentan da oceni sta je dobro a sta ne, sve pada u vodu ....
Prvo potrebno je da imash i jedno i drugo da bi bio kompetentan,a da li je neko kompetentan to je druga stvar,ali ako imash samo jedan sistem onda ne mozes nikako biti kompetentan jer nisi drugo probao,sem u tvom slucaju koji se zadovoljavas portovima sa konzola pa mislis da je to isto!

Pored toga,zasto je uopste potrebno biti kompetentan,svako ce igrati ono sto njemu licno lezi,neko voli Americke,neko Japanske proizvode,neko Beny Hilla,neko MontyPyton,to je sve stvar ukusa!

Ali ono sto nema veze sa ukusom je,ako se pokrene thread E3-PS3 info 😱nda sta mene boli "pistolj" sto je tebi bolji Xbox360 ili John Krmak!:wall:

Poslednja izmena:
Goransteine, bash o tome pricham. Ti prichash o konzoli, a po tvojim razmishljanjima i zakljuchcima, vidi se da konzolu nisi imao niti si to pratio. I ko tu flejmuje onda ? Ti sav srecan stavish shotove i ubedjen si da se tako porede igre.

Na stranu shto si se pojavio na forumu i u 3 threada za kratko vreme imash 150 postova, pa si usput i spamer...

Poslednja izmena:
Somilic je napisao(la):
Prvo potrebno je da imash i jedno i drugo da bi bio kompetentan,a da li je neko kompetentan to je druga stvar,ali ako imash samo jedan sistem onda ne mozes nikako biti kompetentan jer nisi drugo probao,sem u tvom slucaju koji se zadovoljavas portovima sa konzola pa mislis da je to isto!

Pored toga,zasto je uopste potrebno biti kompetentan,svako ce igrati ono sto njemu licno lezi,neko voli Americke,neko Japanske proizvode,neko Beny Hilla,neko MontyPyton,to je sve stvar ukusa!

Ali ono sto nema veze sa ukusom je,ako se pokrene thread E3-PS3 info 😱nda sta mene boli "pistolj" sto je tebi bolji Xbox360 ili John Krmak!:wall:

Ponavljam po ko zna koji but (ne mogu da verujem da ti opet to moram reci) da ni u jednom momentu nisam rekao da je X360 bolji, vec da PS3 nije nista novo ni nista posebno u odnosu na konkurenciju, zar je to toliko tesko skapirati ???

A sto se tice J.Carmacka, u svakom slucaju verovacu vise njemu nego ProLiars iz SONY-a.....

Ako neko laze, to je Microsoft, ali kako bi ti to znao kada ne pratish vec navijash za sve shto ima veze sa PCem.

John Carmack je retard koji je na osnovu dve igre krenuo u biznis prodaje enginea i to se na kraju pretvorilo u chistu pijacu gde je bitno samo napraviti novu igru na novom engineu, a kakva je ta igra, koga bre zabole, bitno da shljashti i da to debilni amerikanci kupuju...

Poslednja izmena:
Nije njegova krivica što su amerikanci ******. On je genije kao programer i tu nema diskusije.

driver je napisao(la):
Ako neko laze, to je Microsoft, ali kako bi ti to znao kada ne pratish vec navijash za sve shto ima veze sa PCem.

John Carmack je retard koji je na osnovu dve igre krenuo u biznis prodaje enginea i to se na kraju pretvorilo u chistu pijacu gde je bitno samo napraviti novu igru na novom engineu, a kakva je ta igra, koga bre zabole, bitno da shljashti i da to debilni amerikanci kupuju...

Evo opet radis istu stvar. Na cemu zasnivas svoju tvrdnju?
Ja navodim konkretan primer. SONY je prosle godine otvoreno da su neki traileri sa E32005 bili realtime (MotorStorm, Killzone, MobileSuit Gundam itd itd). Ispostavilo se kasnije da su lagali. Microsoft to nije uradio ni sa jednom igrom. Eto. Primer . Ajde sad ti 😀

J.Carmack je programer, i to odlicno radi. Nije ni art designer, ni story writer, i to sto radi radi vrhunski, prilicno je kompetentan da prica o onome o cemu sam mu i naveo citat... Doom III engine je trenutno najnapredniji engine na TRZISTU, da se igre na njemu mogu i igrati (UE3 engine jos nije ozvanicen nijednim naslovom) i tu je kraj price.

Poslednja izmena:
Ponavljam po ko zna koji but (ne mogu da verujem da ti opet to moram reci) da ni u jednom momentu nisam rekao da je X360 bolji, vec da PS3 nije nista novo ni nista posebno u odnosu na konkurenciju, zar je to toliko tesko skapirati ???

A sto se tice J.Carmacka, u svakom slucaju verovacu vise njemu nego ProLiars iz SONY-a.....
Ali kako ti ne shvatas da si to iznosio na pogresnom mestu i smorio ljude,jer ako je to thread E3 PS3 info,mozes ti da kazes kako si razocaran,i ja sam to u jednom trenutku rekao,ali da svrha tvojih postova bude samo, dokazivanje kako je PS3 nista posebno,i kako smo svi u zabludi,ali to samo ti vidis,e to ljude vec ne zanima,kao sto si video nista nisi postigao niti ces ista postici!
Ljudi imaju oci isto kao i ti ako se njima svidja ono sto vide, dzaba ti pljuvanje!

driver je napisao(la):
ne rezumem kako sebi mozes da dopustis ovako primitivan i bedan post?!?
sve sto si tu napisao nema veze sa zivotom....

Somilic je napisao(la):
Ali kako ti ne shvatas da si to iznosio na pogresnom mestu i smorio ljude,jer ako je to thread E3 PS3 info,mozes ti da kazes kako si razocaran,i ja sam to u jednom trenutku rekao,ali da svrha tvojih postova bude samo, dokazivanje kako je PS3 nista posebno,i kako smo svi u zabludi,ali to samo ti vidis,e to ljude vec ne zanima,kao sto si video nista nisi postigao niti ces ista postici!
Ljudi imaju oci isto kao i ti ako se njima svidja ono sto vide, dzaba ti pljuvanje!

Zasto pogresno??? Ako neko kaze ZA, odnosno pozitivno misljenje koje se odnosi na utisak sa E32006 a o PS3, valjda i mi koji ne mislimo tako mozemo da kazemo NE, odnosno negativno misljenje (nije to ni toliko negativno koliko su razocarali svojim laznim najavama). Uostalom ceo svet ima otprilike utisak kao i nas par na ovom forumu koja ne misli kao driver & company.
Da, ljudi imaju oci, ali izgleda da stvarno ne vide dobro kada mogu dozvoliti sebi tvrdnju kako MotorStorm prikazan prosle godine i nije mnogo drugaciji u odnosu na MotorStorm prikazan ove godine ..... Toliko o ocima 😀

PS. Zaista ne mislim da sam smorio, ... Zao mi je jedino sto me pojedinci uvlace u raspravu koja nema mnogo veze sa temom. Pricajmo o temi pobogu 😀

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
koliku količinu gluposti i mržnje ti možeš strpati u rečenici...
ponekad mislim da se trudiš, jel nema šanse da je to slučajno. mada ko zna, možda si stvarno takav, pa ti lako idu takvi postovi.

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):

Zaista nisam imao nameru da se uplicem u ovu raspravu ali ovo sto sam procitao me je zaista sokiralo. Za JC-a koji je jedan programerski genije reci ovako nesto je zaista... ma nemam reci kojom bi opisao toliku glupost.

PS. Zaista ne mislim da sam smorio...

Ne govore ti ljudi samo za ovaj tred. Dosao si nedavno na forum i otvorio bar 20 napaljeničkih tredova u kome je svaki drugi post tvoj u kome se raspravljaš protiv većine... Ne ulazim uopšte u to da li si i u kom procentu u pravu, samo je generalna poruka ljudi - da malo olabaviš. Polako, tiha voda breg roni 🙂 Je si čuo za to?

byMaX je napisao(la):
Ne govore ti ljudi samo za ovaj tred. Dosao si nedavno na forum i otvorio bar 20 napaljeničkih tredova u kome je svaki drugi post tvoj u kome se raspravljaš protiv većine... Ne ulazim uopšte u to da li si i u kom procentu u pravu, samo je generalna poruka ljudi - da malo olabaviš. Polako, tiha voda breg roni 🙂 Je si čuo za to?

Cuo sam i za blitzkrieg, invazija, desant, kontranapad, puch, revolucija, infarkt 😀

Sad ozbiljno. Otvorio sam samo par threadova (GRAW, Sin Episodes, Condemned...) i ni na jednom nisam bio Don Kihot. Koliko se secam sve je bilo informativno .... Gresim li? 😉

A razlog zasto sam se umesao u PS3 info thread je definitivno gomila dezinformacija ..... BTW obrati paznju u koliko se threadova pojavljujem i videces da sam vrlo usko profilisan :bottle: :smack:

byMaX je napisao(la):
Dosao si nedavno na forum i otvorio bar 20 napaljeničkih tredova u kome je svaki drugi post tvoj u kome se raspravljaš protiv većine...

A ovo sto si rekao ne da nije istina, vec se granici sa naucnom fantastikom. Ti kao moderator imas uvid u sve to i ne bi smeo da siris dezinformacije 🙂
Peace&Respect

Poslednja izmena:
Pa neznam meni ovi ljudi iz Crytek-a izgledaju ko tate-mate i za Carmaka.. 😀

chava je napisao(la):
Pa neznam meni ovi ljudi iz Crytek-a izgledaju ko tate-mate i za Carmaka.. 😀
porediš 8 meseci staru igru sa nekom demo igrom koja uskoro neće izaći. šta si očekivao???

nadam se da nisi mislio da je joca "retard na pijaci igara sa igrom koja šljašti koju samo debilni amrikanci kupuju". nema vas dvoje takvih, valjda???

zver je napisao(la):
porediš 8 meseci staru igru sa nekom demo igrom koja uskoro neće izaći. šta si očekivao???

nadam se da nisi mislio da je joca "retard na pijaci igara sa igrom koja šljašti koju samo debilni amrikanci kupuju". nema vas dvoje takvih, valjda???
Samo da ti kazem nisam uopste mislio na Crysys!Jednostavno mislim da su ljudi napravili pomak u njihovim endzinima u poredjenju sa konkurencijom!Uveli su nesto zaista novo..Far Cry sa HDR-om i dan danas mi izgleda duplo bolje nego bilo koja igra,a sa Doom-om 3 da ne poredimo..

Poslednja izmena:
chava je napisao(la):
Far Cry sa HDR-om i dan danas mi izgleda duplo bolje nego bilo koja igra,a sa Doom-om 3 da ne poredimo..
doom3 je loša igra, prema tome, sve je bolje.
ali nisi valjda mislio da je joca... ? da ne ponavljam, ježim se.

well guys check the benchmarks from an independent source.

as anticipated the CELL destroys normal pc cores including the highly efficient itanium 2 in all applications..............Now there is something NEW about the result

INITIAL claims were tht the CELL might be far superior to other processors in terms of SINGLE PRECISON APPLICATIONS but might not be so in terms of DOUBLE PRECISION APPLICATIONS

the result dismantles such confusions too....THE CELL BEATS PC CORES BY A "MINIMUM" margin of 4x in DP applications and by a "MAX" of 13x in some other DP applications.

THE CELL DESTROYS THE PC CORES IN SINGLE PRECISON APPLICATIONS..................THE MARGIN IS AT LEAST 15x in some applications and as much as 28x in others.
Neznam ali ako su ovi rezultati tacni...:shock:

Prilozi

Poslednja izmena:
zver je napisao(la):
doom3 je loša igra, prema tome, sve je bolje.
ali nisi valjda mislio da je joca... ? da ne ponavljam, ježim se.
Nisam pricao o tome kakva je igra...Vec o tome kako je uradjena...Far Cry i dan,danas caruje po meni..Mada i F.E.A.R. je tu negde..

chava je napisao(la):
Neznam ali ako su ovi rezultati tacni...:shock:
nemoj se mnogo uzbuđivati. isto to sam slušao pre 6 godina non stop samo zameni cell sa Emotion Engine

CNN - The Sony Emotion Engine: Will PlayStation2 replace your PC?
http://archives.cnn.com/2000/TECH/computing/02/01/emotion.engine.idg/

drugo, čak i ako su tačni, šta onda? zamenice intel/amd u PC-u ???

i na kraju, prvi put sam preskočio, mislio sam da je typo greška u pitanju, dešava se, ali posle drugog puta moram te zamoliti da od sada neznam pišeš ne (space) znam.

zver je napisao(la):
nemoj se mnogo uzbuđivati. isto to sam slušao pre 6 godina non stop samo zameni cell sa Emotion Engine

drugo, čak i ako su tačni, šta onda? zamenice intel/amd u PC-u ???

i na kraju, prvi put sam preskočio, mislio sam da je typo greška u pitanju, dešava se, ali posle drugog puta moram te zamoliti da od sada neznam pišeš ne (space) znam.
Brate ala si ti teski hater...Sada vidim Microsoft fanboy..ccccc.. 😀 Pa dobro dobar deo tih tvrdnji o PS2 je na kraju ispao istinit,jer zaista ako pogledas kako neke igre dobro izgledaju na tih ubogih 300hz i 32mb rama..Jednostavno mi je neshvatljivo kako su na hardveru od mobilnog telefona,kako Driver kaze,izvukli toliko..Pogledaj samo God Of War,Resident Evil 4,Gran Turismo,Metal Gear Solid,Tekken,Soul Calibur,Black,Shadow Of The Colossus(ova dva zadnja posebno)itd.. Znas ja ne planiram da svoj PC zamenjujem sa PS3-kom,vec planiram da uz PC kupim i PS3 kako bi se bolje igrao(bice mnooogo cool igara koje necu moci da igram na PC-ju)...Jednostavno se radujem sto cu za 600 evrica(sto je cena prosecnog PC-ja kod nas ili neke super graficke)moci da imam jednu veoma jaku masinu za igranje koja ce me sluziti 5,6 godina..Mislim nemas neki pametan komentar pa si nasao da me prozivas zbog gresaka u kucanju..Strasno!Xbox sam imao verovatno pre tebe(jer sam ga kupio u Americi ubrzo posto je i izasao),a uz to nisam nikakav hater kao ti..Izadji na ulicu malo,prosetaj se,udaraj neku vrecu,nadji devojku..Pusti malo taj xbox dzojped covece..Nemoj samo da na meni praznis svoj Hate..NIJE TESKO BITI FIN...

Poslednja izmena:
jeste jc definitivno dobar programer ali za sada bogami vise zbog quake3 nego doom3 endzina za igru staru skoro 2 godine(doom3) nije bas pohvalno da za dve godine izadje 2-3 igre u istom endzinu a bogami ni prey nece izgledati bog-zna-kako s obzirom na trailere/ingame movies a sto se boljih endzina tice evo od najstarijih:farcry,hl2,riddick,f.e.a.r.,oblivion a tu su jos i black&white2(znam da nije za poredjenje sa fps-om ali ljudi samo pogledajte grafiku na max kako izgleda i bice vam jasno)battlefield2 itd...jeste doom3 lep i fleksibilan endzin ali za 2 godine nije izasla igra u njemu a da ne igras u prostorijama od 30 kvadrata quake 4 ne racunam i njegovih 10 textura na kvadratnom kilometru kao otvoren veliki prostor a teksture napolju low res znaci graficki ima poprilicno boljih i fleksibilnijih endzina(pogledajte samo koju daljinu renderuju oblivion i farcry recimo)tako da jc i nije vise bas tata mata (bar nije sam kao sto je u vreme quake3 bio)za 3d engine stari quake3 mu je bio za tadasnje pojmove mnogo bolji i za sada daleko vise isplativiji

ivke76 je napisao(la):
jeste jc definitivno dobar programer ali za sada bogami vise zbog quake3 nego doom3 endzina za igru staru skoro 2 godine(doom3) nije bas pohvalno da za dve godine izadje 2-3 igre u istom endzinu a bogami ni prey nece izgledati bog-zna-kako s obzirom na trailere/ingame movies a sto se boljih endzina tice evo od najstarijih:farcry,hl2,riddick,f.e.a.r.,oblivion a tu su jos i black&white2(znam da nije za poredjenje sa fps-om ali ljudi samo pogledajte grafiku na max kako izgleda i bice vam jasno)battlefield2 itd...jeste doom3 lep i fleksibilan endzin ali za 2 godine nije izasla igra u njemu a da ne igras u prostorijama od 30 kvadrata quake 4 ne racunam i njegovih 10 textura na kvadratnom kilometru kao otvoren veliki prostor a teksture napolju low res znaci graficki ima poprilicno boljih i fleksibilnijih endzina(pogledajte samo koju daljinu renderuju oblivion i farcry recimo)tako da jc i nije vise bas tata mata (bar nije sam kao sto je u vreme quake3 bio)za 3d engine stari quake3 mu je bio za tadasnje pojmove mnogo bolji i za sada daleko vise isplativiji

Netacno ..... Apsolutno netacno ....

Art Design ne potpada pod mogucnosti i kvalitet enginea ....

BTW, koliko je igara izaslo na Crytek engineu, ili engineu koji pogoni Riddicka?

Ne vredi ovde uopste diskutovati jer se stvari povrsno gledaju ... Nije ni cudo sto ispada da smaram kada ovde obitava 80% ljudi koji pojma nemaju ...

Evo opet radis istu stvar. Na cemu zasnivas svoju tvrdnju?
Ja navodim konkretan primer. SONY je prosle godine otvoreno da su neki traileri sa E32005 bili realtime (MotorStorm, Killzone, MobileSuit Gundam itd itd). Ispostavilo se kasnije da su lagali. Microsoft to nije uradio ni sa jednom igrom. Eto. Primer . Ajde sad ti 😀

Motorstorm je vrlo blizu prikazanom videu od proshle godine, a igra je poluzavrshena, i rachunaj da ce "replay" uvek lepshe izgledati od samog gameplaya. Mobile suit nije ni prikazan ove godine, Killzone takodje, sa chime si ti to uporedio ?

J.Carmack je programer, i to odlicno radi. Nije ni art designer, ni story writer, i to sto radi radi vrhunski, prilicno je kompetentan da prica o onome o cemu sam mu i naveo citat... Doom III engine je trenutno najnapredniji engine na TRZISTU, da se igre na njemu mogu i igrati (UE3 engine jos nije ozvanicen nijednim naslovom) i tu je kraj price.

Doom3 engine se po fizici skoro ne razlikuje od quake3, a grafichki je toliko nerealno da je to nenormalno. Nije dovoljno gurnuti texture najboljeg moguceg kvaliteta da bi grafika bila najbolja. Sve u D3 je kao namazano uljem, sve izgleda kao da je od jednog materijala napravljeno, i to je bedno. Vi bi rekli da je i Farcry odlichan engine, ali shta u farcry izgleda realno ? Sharenish neki, voda vishe lichi na neko ulje, itd. Half life 2 ima ubedljivo najbolju (najrealniju) grafiku i fiziku, kao shto je prvi Half life imao. Carmack je obichan biznismen koji prodaje engine, Doom3 je samo demonstracija enginea.

zver je napisao(la):

Ajde sada lepo pokazi rezultate nekih testova emotion protiv PCa, gde emotion razbija PC 5-20x, kao shto to Cell radi, a ne text u kome se kaze "emotion ce razbiti PC". Emotion je mozda duplo brzi od PCa na 300mhz, i moze se direktno uporediti sa PC hardverom u konzoli, Xbox-om.

kakve ste lozane majke mi 🙂

i to u glavnom ovi noviji clanovi koje driverovi napaljenicki postovi jos mogu da pogode... pustite coveka da zivi u svom malom svetu... jeste tuzno sto je on moderator, ali zivot je takav, chupav i dlakav (nudge nudge, say no more) 😉

tuga je zapravo sto niko u ovom tredu ne cita postove do karaja i kako treba vec ih tumaci ko kako hoce... i onda ide red postova MS je njesra... pa Sony je njesra... pa PC je njesra - ko je rekao PC ? konzole su za decu! - konzole pownuju vidis kakvu grafiku imaju? - PC je konza moze da tera u 640 rez koju hoces igru sa svim na max... MS je njesra...bil gejts laze... Sony je njesra.. konzole su njesra... PC je za decu... konzole imaju bolju grafiku... konzole su njesra... pc sve to moze u 640 da potera... sony plasirao lazne trejlere... pc je konza... amerikanci su ******... japanci su perverzni... bil gejts je *****...kutaragie je perverznjak... Cell je perverzan, Itanium2 je retard...PC rula... konzole pownz... uvidjate li neki patern ? 🙂

chava je napisao(la):
Pusti malo taj xbox dzojped covece..Nemoj samo da na meni praznis svoj Hate..NIJE TESKO BITI FIN...
čoveče, šta je sa tobom odjednom ??? dao sam ti jedan link, a ti odmah pobalavio. šta se desilo u tvojoj glavi? izgleda da pored pisanja, imaš problem sa čitanjem i razumevanjem. a mislio sam da si normalan do ovog posta.

chava je napisao(la):
... kako Driver kaze ...
ovo dosta toga objašnjava.

driver je napisao(la):
Ajde sada lepo pokazi rezultate nekih testova emotion protiv PCa, gde emotion razbija PC 5-20x, kao shto to Cell radi, a ne text u kome se kaze "emotion ce razbiti PC". Emotion je mozda duplo brzi od PCa na 300mhz, i moze se direktno uporediti sa PC hardverom u konzoli, Xbox-om.
čekaj bre, ti pokušavaš da porediš cell procesor koji nema out of order izvršavanje niti branch predicting, sa normalnim procesorima tipa p4/athlon ?
pa probaj da NE napišeš kod na način koji cell-u odgovara (in the order), ima da se ponaša gore nego današnji p4. cell je strašno brz procesor, ali sa druge strane, bukvalno "glup". sad ti je valjda jasno zašto je stiv odbio da stavi cell u mac-ove kada su mu nudili to.

G!!! je napisao(la):
kakve ste lozane majke mi 🙂

i to u glavnom ovi noviji clanovi koje driverovi napaljenicki postovi jos mogu da pogode... pustite coveka da zivi u svom malom svetu... jeste tuzno sto je on moderator, ali zivot je takav, chupav i dlakav (nudge nudge, say no more) 😉

Mom malom svetu ? 🙂

zver je napisao(la):
pa probaj da NE napišeš kod na način koji cell-u odgovara (in the order), ima da se ponaša gore nego današnji p4. cell je strašno brz procesor, ali sa druge strane, bukvalno "glup". sad ti je valjda jasno zašto je stiv odbio da stavi cell u mac-ove kada su mu nudili to.

A zashto bi to neko uradio ? Kada se to bude desilo, taj softver ce biti propast,a sa druge strane cesh gledati najnaprednije igre koje postoje, u 60fps. I to nema nikakve veze sa stivom i time shto je odabrao intela, to je opet biznis, a intel i microsoft koji se lizu, donece mu najvishe para...

Poslednja izmena:
Netacno ..... Apsolutno netacno ....

Art Design ne potpada pod mogucnosti i kvalitet enginea ....

BTW, koliko je igara izaslo na Crytek engineu, ili engineu koji pogoni Riddicka?

Ne vredi ovde uopste diskutovati jer se stvari povrsno gledaju ... Nije ni cudo sto ispada da smaram kada ovde obitava 80% ljudi koji pojma nemaju ...
uf stvarno si neverovatan (sticem utisak da ti je spam i rasprava po forumima uz obavezno stavljanje smajlija jedina zabava u zivotu vidis vidis u ovom postu si izostavio smajlije jel si se to malo opametio posle maxovog upozorenja?mada si i njemu zalepio jednu smajli cusku lol)pa ko je pisao o art design-u sta mene briga kao krajnjeg korisnika sto ne valja art design automatski mi ne valja igra moze da bude i u crytek 6 engine-u ali ako su kutije i uski hodnici + nizak plafon u 90% igre onda jc moze da bude i bog opet mu engine i nije nesto ili opet nisi razumeo sta sam napisao?evo za tebe opet (navikao sam vec): "stari quake3 endzin mu je bio za tadasnje pojmove mnogo bolji i za sada daleko vise isplativiji" sta ti u ovoj recenici nije jasno?quake3 je izasao 99 a vec 2001 si imao poprilican broj dobrih naslova radjenih u istom da ne pricam o sledecim godinama(2002,3,4 itd) dakle ako misli da ponovi dugotrajnost i pare zaradjene na quake3 endzine-u morace opet za tastaturu i to vrlo vrlo dugo da sedi za istom jer doom3 endzin(ma kako modifikovan) jednostavno nece moci da se nosi sa novim crytekom na primer.a sto se mambo dzambo mega tekstura tice i ostalog sto je naklapao u nekom intervju-u to je samo njegov strah jer je video da vise itekako nije sam i da mu titula najboljeg 3d programera polako izmice pa resio da se brani covek sta ce drugo gazi ga vreme polako.mislim prey naslov koji se toliko pumpa i ocekuje po svim dosadasnjim ingame filmovima ima iste te kutije uske hodnike i 30 kvadratnih metara koje renderuje oko glavnog lika ah da moci ces da setas po plafonu pa ce sve to da bude isto samo ce kutije biti gore "opasna fora" nema sta.a sto se njegovog pljuvanja po next gen konzolama tice opet radi strah jer je video kako recimo na masini od 300mhz 32mb rama i grafici sa celih 4mb izgleda ovo:http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/index.html?q=god of war ili ovo:http://www.gamespot.com/ps2/adventure/wandaandthecolossus/index.html?q=shadow of the colossus itd... pa se covek realno plasi kako ce nesto slicno da izgleda na ovome:http://www.gamespot.com/features/6125429/index.html (nije samo na jednoj strani probajte da procitate sve ima i dela o programiranju na cell-u)a to sto ce njegov doom3 sa mega teksturama raditi strava na grafickoj od 1+gb vrama quad core cpu-u itd to me sada uopste ne interesuje moja poenta je da on vise i nije solo tata mata za 3d engine jer realno stvarno ima mnogo boljih endzina a tek ce ih biti

Nazad
Vrh Dno