Šta je novo?

Microsoft E3 info

• Začetnik teme Začetnik teme Ivan®
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ovaj thread ce vrlo brzo biti zakljuchan ako se ovako nastavi.

.:GoRaNStEin:. je napisao(la):
Zasto pogresno??? Ako neko kaze ZA, odnosno pozitivno misljenje koje se odnosi na utisak sa E32006 a o PS3, valjda i mi koji ne mislimo tako mozemo da kazemo NE, odnosno negativno misljenje (nije to ni toliko negativno koliko su razocarali svojim laznim najavama). Uostalom ceo svet ima otprilike utisak kao i nas par na ovom forumu koja ne misli kao driver & company.
Da, ljudi imaju oci, ali izgleda da stvarno ne vide dobro kada mogu dozvoliti sebi tvrdnju kako MotorStorm prikazan prosle godine i nije mnogo drugaciji u odnosu na MotorStorm prikazan ove godine ..... Toliko o ocima 😀

PS. Zaista ne mislim da sam smorio, ... Zao mi je jedino sto me pojedinci uvlace u raspravu koja nema mnogo veze sa temom. Pricajmo o temi pobogu 😀
Pa utisak o PS3 je jedno a tona linkova vezanih za X360 i PC sasvim nesto drugo,pored toga vredjas na svakom koraku i to naravno uvek prvi,tako da i kad pogodis poentu,opet nikog ne zanima,jer si nekulturan!

goranstaine, samo mi kazi da li imash HD snimak Motorstorma od proshle godine i HD ingame iz ove godine ?

driver je napisao(la):
goranstaine, samo mi kazi da li imash HD snimak Motorstorma od proshle godine i HD ingame iz ove godine ?
Da li znas gde ima da se skinu,dok ne uplatim neki sajt?

Pa ne znam, ja imam sve placeno, pa se i ne interesujem gde ima dzabe.

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Motorstorm je vrlo blizu prikazanom videu od proshle godine, a igra je poluzavrshena, i rachunaj da ce "replay" uvek lepshe izgledati od samog gameplaya. Mobile suit nije ni prikazan ove godine, Killzone takodje, sa chime si ti to uporedio ?

Doom3 engine se po fizici skoro ne razlikuje od quake3, a grafichki je toliko nerealno da je to nenormalno. Nije dovoljno gurnuti texture najboljeg moguceg kvaliteta da bi grafika bila najbolja. Sve u D3 je kao namazano uljem, sve izgleda kao da je od jednog materijala napravljeno, i to je bedno. Vi bi rekli da je i Farcry odlichan engine, ali shta u farcry izgleda realno ? Sharenish neki, voda vishe lichi na neko ulje, itd. Half life 2 ima ubedljivo najbolju (najrealniju) grafiku i fiziku, kao shto je prvi Half life imao. Carmack je obichan biznismen koji prodaje engine, Doom3 je samo demonstracija enginea.

Jedno je graficki engine, a drugo engine za fiziku ... Da ti pojasnim ilustracijom.... Half Life 2 vrti se na Source engineu, a HAVOK 2 je engine za fiziku koji je u HL2 ... Brkas pojmove ....

Slozicu se sa tobom u sledecem .. Half Life 2 definitivno je sam vrh sto se art designa tice, najdopadljiviji je za oko, pogotovo sto se istocno-evropska arhitektura, koja se nalazi u igri prepoznaje gotovo na svakom koraku ... Ali engine je definitivno starije generacije i po mogucnostima ne moze da se poredi sa Doom III engineom npr. ...

A komentar za Carmacka je definitivno nepoznavanje materije o kojoj pokusavas da polemises .... Ovim samo stetis svom (ma kakav bio) ugledu na ovom forumu kao moderator...

ivke76 je napisao(la):
uf stvarno si neverovatan (sticem utisak da ti je spam i rasprava po forumima uz obavezno stavljanje smajlija jedina zabava u zivotu vidis vidis u ovom postu si izostavio smajlije jel si se to malo opametio posle maxovog upozorenja?mada si i njemu zalepio jednu smajli cusku lol)pa ko je pisao o art design-u sta mene briga kao krajnjeg korisnika sto ne valja art design automatski mi ne valja igra moze da bude i u crytek 6 engine-u ali ako su kutije i uski hodnici + nizak plafon u 90% igre onda jc moze da bude i bog opet mu engine i nije nesto ili opet nisi razumeo sta sam napisao?evo za tebe opet (navikao sam vec): "stari quake3 endzin mu je bio za tadasnje pojmove mnogo bolji i za sada daleko vise isplativiji" sta ti u ovoj recenici nije jasno?quake3 je izasao 99 a vec 2001 si imao poprilican broj dobrih naslova radjenih u istom da ne pricam o sledecim godinama(2002,3,4 itd) dakle ako misli da ponovi dugotrajnost i pare zaradjene na quake3 endzine-u morace opet za tastaturu i to vrlo vrlo dugo da sedi za istom jer doom3 endzin(ma kako modifikovan) jednostavno nece moci da se nosi sa novim crytekom na primer.a sto se mambo dzambo mega tekstura tice i ostalog sto je naklapao u nekom intervju-u to je samo njegov strah jer je video da vise itekako nije sam i da mu titula najboljeg 3d programera polako izmice pa resio da se brani covek sta ce drugo gazi ga vreme polako.mislim prey naslov koji se toliko pumpa i ocekuje po svim dosadasnjim ingame filmovima ima iste te kutije uske hodnike i 30 kvadratnih metara koje renderuje oko glavnog lika ah da moci ces da setas po plafonu pa ce sve to da bude isto samo ce kutije biti gore "opasna fora" nema sta.a sto se njegovog pljuvanja po next gen konzolama tice opet radi strah jer je video kako recimo na masini od 300mhz 32mb rama i grafici sa celih 4mb izgleda ovo:http://www.gamespot.com/ps2/action/godofwar2/index.html?q=god of war ili ovo:http://www.gamespot.com/ps2/adventure/wandaandthecolossus/index.html?q=shadow of the colossus itd... pa se covek realno plasi kako ce nesto slicno da izgleda na ovome:http://www.gamespot.com/features/6125429/index.html (nije samo na jednoj strani probajte da procitate sve ima i dela o programiranju na cell-u)a to sto ce njegov doom3 sa mega teksturama raditi strava na grafickoj od 1+gb vrama quad core cpu-u itd to me sada uopste ne interesuje moja poenta je da on vise i nije solo tata mata za 3d engine jer realno stvarno ima mnogo boljih endzina a tek ce ih biti

😀 Gde me to max upozorio??? i u vezi cega ....??? Smajliji nisu zabranjeni, i moze bilo ko slobodno da ih koristi , zar ne ?😀

To iz tog tvog korisnickog ugla uopste nije tema rasprave koja je pocela pljuvanjem drivera po J.Carmacku. Da li se tebi nesto svidja ili ne, to je tvoje subjektivno misljenje, i u ovom slucaju nebitno ...

Moras nauciti razlikovati igru od enginea, i obrnuto ... J.Carmack je programer , i kao koder predstavlja sam vrh u gaming industriji, a ovde u Srbiji opet (zar opet?) su se nasli neki pametnjakovici (e zato je ova zemlja propala) koji to osporavaju spektakularnim omalovazavanjem tipa "J.C. je retard... "...

PS. For Max : E bas zbog tih neodmerenih izjava zadovoljstvo je spustati takve ljude na zemlju ... (nadam se da razumes)

Poslednja izmena:
😀 Gde me to max upozorio??? i u vezi cega ....??? Smajliji nisu zabranjeni, i moze bilo ko slobodno da ih koristi , zar ne ?😀

To iz tog tvog korisnickog ugla uopste nije tema rasprave koja je pocela pljuvanjem drivera po J.Carmacku. Da li se tebi nesto svidja ili ne, to je tvoje subjektivno misljenje, i u ovom slucaju nebitno ...

Moras nauciti razlikovati igru od enginea, i obrnuto ... J.Carmack je programer , i kao koder predstavlja sam vrh u gaming industriji, a ovde u Srbiji opet (zar opet?) su se nasli neki pametnjakovici (e zato je ova zemlja propala) koji to osporavaju spektakularnim omalovazavanjem tipa "J.C. je retard... "...

PS. For Max : E bas zbog tih neodmerenih izjava zadovoljstvo je spustati takve ljude na zemlju ... (nadam se da razumes)

uh pogledaj ponovo:"tako da jc i nije vise bas tata mata (bar nije sam kao sto je u vreme quake3 bio)za 3d engine stari quake3 mu je bio za tadasnje pojmove mnogo bolji i za sada daleko vise isplativiji" i "moja poenta je da on vise i nije solo tata mata za 3d engine jer realno stvarno ima mnogo boljih endzina a tek ce ih biti" sta ovde nije jasno i ako mozes demantuj me molim te ja nisam nigde napisao da je jc retard i slicno dobar je on ali vise nije legenda/mit u svetu kodiranja/programiranja nazovi kako kod hoces sada ima mnoooogo bolju konkurenciju nego sto je imao u vreme quake3 endzina kojim je postavio standarde za to vreme dok doom3 endzinom nije postavio ama bas nista ok endzin je eye-candy ali velicina prostora koji on renderuje+lose teksture ako je taj prostor malo veci od jedne prosecne sobe/hodnika ne znace bas da je rec o: "Doom III engine je trenutno najnapredniji engine na TRZISTU" kako si ga ti krstio.
da ne bude samo offtopic:ako je kojim slucajem najavljen neki riddick-ov nastavak ili nesto slicno za xbox360 sa zadovoljstvom cu ga igrati posto je riddick(uz halo 1 i 2 ali zbog mp-a) po meni bio jedina svetla tacka na starom xbox-u lost planet i ostale "lock and shoot until it explode" me ne zanimaju

Jedno je graficki engine, a drugo engine za fiziku ... Da ti pojasnim ilustracijom.... Half Life 2 vrti se na Source engineu, a HAVOK 2 je engine za fiziku koji je u HL2 ... Brkas pojmove ....

Slozicu se sa tobom u sledecem .. Half Life 2 definitivno je sam vrh sto se art designa tice, najdopadljiviji je za oko, pogotovo sto se istocno-evropska arhitektura, koja se nalazi u igri prepoznaje gotovo na svakom koraku ... Ali engine je definitivno starije generacije i po mogucnostima ne moze da se poredi sa Doom III engineom npr. ...

A komentar za Carmacka je definitivno nepoznavanje materije o kojoj pokusavas da polemises .... Ovim samo stetis svom (ma kakav bio) ugledu na ovom forumu kao moderator...

Ovim shto si rekao, Carmack je josh veci ***** u mojim ochima. Pa shta je on onda uradio ? Grafiku u igri koja lichi na sve osim na ono shto treba da lichi + je daleko zahtevnije od HL2 enginea ?

I opet smo se vratili na to da se kvalitetan engine ne gleda po broju poligona. Engine u igri treba prvenstveno da se gleda po tome koliko realno simulira realnost, pa bila to grafika, fizika ili zvuk. Ako je carmack uradio samo grafichki deo Doom3, a to je uradio loshe, po chemu je onda on bilo kakav baya i neko ko moze da pricha o kvalitetu konzola, njihovom razvoju i bilo chemu, shto radi na sve strane i favorizuje X360 ? Jedino objashnjenje je ono shto sam ja rekao, a to je da on uzima pare naivchinama, a da je na strani X360 zbog programiranja koje je mnogo slichnije PC platformi nego PS3, a on je lenshtina koji hoce da uzme pare na brzaka, uopstalom kao i Microsoft. Sa druge strane, svi ostali multiplatform developeri su izjavili kako je PS3 znatno jacha mashina sa mnogo vishe potencijala, a alpha verzija UT2k7 na alpha devkitu (hardver slabiji od konachnog PS3) u 50fps josh pre godinu dana je detalj koji govori o jachini PS3 (na najjachem PCu u to vreme izvukli su oko 10fps, a danas je PC jachi 20-30% max).

Poenta moje priche je u dve stvari. Nije dovoljno nabudziti najvece moguce texture ako to nije sa nekim smislom, a to najbolje rade japanski developeri, samo je shaka timova iz ostatka sveta koja prave top AAA igre, i to su obichno oni koji rade ekskluzivno za Sony. I drugo, X360 i PS3 igre ce u startu biti slichne (s tim shto su X360 igre u 30fps), ali kako vreme prolazi, PS3 ce se odvajati, jer X360 je bukvalno danas vec provaljen, to je PC, DirectX, sve je vec poznato u programiranju (prvi Xbox je takodje bio u tom fazonu, maksimum su izvukli posle godinu i po/dve), dok ce za PS3 trebati vishe vremena, ali ce za par godine skochiti toliko da igre nece moci da se porede. Pored toga, 30 vs 60fps (i uopshte ne morash da sumnjash da ce sve PS3 igre raditi u 60fps, to bi morao da znash ako pratish konzole), shto u startu znachi duplo jachi hardver, ili duplo bolje iskorishcen hardver, shto je takodje poznata stvar (Cell relano postize 70-80% snage, dok je Xboxov PPC iskorishcen 30-40%, kao svaki PC procesor).

Na sve ovo, uopshte ne rachunam kvalitet naslova, next-gen fiziku koju ce ochigledno PS3 imati "za dzabe", X360 je nece ni imati, a za PC cesh morati da platish poshtenu grafichku, a podrshka za tastaturu i misha na PS3 donosi neogranichene mogucnosti, samo je pitanje da li ce se PC-only zanrovi raditi za PS3.

Poslednja izmena:
Hmmmm,ma uopste nije poenta da li je J.C. najbolji,vec na koji se to "future" odnosi njegova izjava za nedostatak memorije u PS3 i teksture 2000*2000(ma sta to znacilo...),drugo je sto Goranche misli da je sve u vezi PS3 sarena laza,jer su folirali za Killzone2 i Motorstorm,mada su oni tamo i rekli da teze tome,a ne da je to gameplay!
@Gorane:Sto ne prokomentarises onaj link,gde je dato poredjenje Cell-a i Itanijuma,ili objasnis sta je to "straightforward processing" u cemu je Cell slabiji od PC procesora,ja nisam strucan pa cisto da mi ti objasnis?

driver je napisao(la):
Mom malom svetu ? 🙂
..
ne vuci me za jezik sada 🙂 imas pun thread takvih likova pa ti jos samo i ja falim 😉

G, ajde vidi jel sam napolju 🙂

Mislim bre mali svet, 100 miliona prodatih playstation 2 konzola vs 20 miliona Xboxa, i milijardu prodatih kopija igara 🙂 To shto ja ne igram potezne strategije i tjuning konja u oblivionu, ne znachi da sam jedini 🙂

driver je napisao(la):
Mislim bre mali svet, 100 miliona prodatih playstation 2 konzola vs 20 miliona Xboxa, i milijardu prodatih kopija igara 🙂

Te tvoje brojke ne znache nista sto se tiche kvaliteta konzole ili igara.
Konzolu kupish pa tek onda mozesh da sudish o njoj. Nisu to cigare ili nesto drugo sto se konzumira svaki dan, pa da znamo da je ono sto se vishe prodaje sigurno bolje.
A mozda je 100 vs 20 i zbog necheg drugog.
Na primer, ko hoce Xbox kupi ga jednom i traje mu ceo zivot, a ko hoce PS2 mora da kupi najmanje 7 komada.:d

Alias je napisao(la):
Te tvoje brojke ne znache nista sto se tiche kvaliteta konzole ili igara.
Konzolu kupish pa tek onda mozesh da sudish o njoj. Nisu to cigare ili nesto drugo sto se konzumira svaki dan, pa da znamo da je ono sto se vishe prodaje sigurno bolje.
A mozda je 100 vs 20 i zbog necheg drugog.
Na primer, ko hoce Xbox kupi ga jednom i traje mu ceo zivot, a ko hoce PS2 mora da kupi najmanje 7 komada.:d
Moze da traje ceo zivot,ali se onda neces naziveti!:d

driver je napisao(la):
G, ajde vidi jel sam napolju 🙂

Mislim bre mali svet, 100 miliona prodatih playstation 2 konzola vs 20 miliona Xboxa, i milijardu prodatih kopija igara 🙂 To shto ja ne igram potezne strategije i tjuning konja u oblivionu, ne znachi da sam jedini 🙂

nisi napolju sigurno, jer si sto posto na netu skidas namontirane trejlere za ps3 i lozis se da su realtime snimci 😉

nisam mislio na mali svet konzola (nisam toliko blesav da mislim da je taj svet mali) nego mislim na mali svet u tvojoj glavi :d

Driveru, ja i dalje ne kapiram to forsiranje kvantiteta u celoj prici...

Kakve veze ima to sto se proda najvise igara za konzole?

Najvise dece se truje gledajuci MTV, pa to ne znaci da je najkvalitetnija muzika tu. Eto, izabrao sam bas taj glupi primer, ali jasno je.

Igre koje se prave za PC PUBLIKU se razlikuju od onih koje se prave za konzolnu PUBLIKU. To je ono zobg cega nikad u zivotu necu kupiti konzolu. Ti mozes da pricas kako se pravimo pametni ili bilo sta drugo, ali meni gaming platforma bez misa, tastature, real time strategija (i jednostavnih i komplikovanih),svih ostalih pc only zanrova, najbolje moguce grafike (da, i to mi je vrlo bitno, sto da se lazemo) i normalnog community-ja jednostavno NE TREBA.

I ceo taj party fazon oko igranja na konzolama me prilicno iritira. Kao, uzivancija, drustvo, pizza i pro evolution soccer. Malo plitko za moj ukus.

Ti sad reci da te sve to ne zanima i da igras guitar hero i gran turismo 4 i ok. Ali ne mozes samo iz svog ugla da ocenjujes neku gaming platformu, koja god da je u pitanju.

Nema smisla raspravljati se s tobom, ok, imas drugaciji pogled na sve to, ali ima ovde i ljudi koji tek ulaze u gaming svet i tek treba da formiraju ukus. Moraju da cuju i drugu stranu, a ne samo PC = shit, SONY pwns. Tu pricu mogu da zamislim u emisiji Pimp my Ride ili tako nesto, a ovde sam se bar nadao da to necu citati.

Poslednja izmena:
Ivan® je napisao(la):
I ceo taj party fazon oko igranja na konzolama me prilicno iritira. Kao, uzivancija, drustvo, pizza i pro evolution soccer. Malo plitko za moj ukus.
Ovo ti je debelo plitka izjava, moram da primetim... Ti si sad kao na nekom višem stepenu evolucije, šta li? U redu je da ti se ne sviđaju konzole, drago mi je zbog tebe, ali trpanje ljudi koji cene konzole u neki "retard" fazon je ozbiljan problem PC only igrača. Šta ima plitko u tome da ima ljudi koji drugačije misle? Zašto mora na suprotno mišljenje uvek da se krene sa omalovažavanjem? Kuda bi nas odvelo kada bi svi mislili isto, zašto bi onda postojali milioni korisnika drugih platformi osim PC-a? Zbog tog silnog jednoumlja, i ne možete da shvatite ljude kao što su Driver, Somilic itd. Važno da ste i ti i tvoji istomišljenici u konstantnoj ekstazi oko dve igre godišnje, i dve grafičke godišnje.:d
Da ne bude zabune, nikog ne želim da vređam, dosta je bilo pljuvanja. Ovo je čisto dobronameran post...

Dobronameran post u kojem si se osetio poprilično uvređenim, moram primetiti. Ivan® se lepo ograničao da mu je sve to plitko za njegov UKUS...
Ja sam lično gotivio to pikanje uz društvo i kokice... sada sa društvom pijem pivo negde napolju... ne ispred dragstora, kao što driver kaže...

Dve igre godišnje i dve grafičke godišnje? Zanimljivo... samo što ne mogu da postignem da odigram ni trećinu kvalitetnih naslova, koliko ih je izašlo u poslednja dva-tri meseca.

Generalno, vi konzolaši više vređate, PC igrači mahom govore da im igre za konzole ne odgovaraju i to je to. Ali razumem, odlika manjine je da se trudi da prividno bude u većini... srećom, sada imamo Goranštajna (od njega se ograničavam u svemu gore rečenom :d ).

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
I to nema nikakve veze sa stivom i time shto je odabrao intela, to je opet biznis, a intel i microsoft koji se lizu, donece mu najvishe para...
"intel i microsoft koji se lizu, donece mu najvishe para" 🙂
zar ne shvataš da je čovek samo hteo dobar CPU ?

driver je napisao(la):
I ovaj thread ce vrlo brzo biti zakljuchan ako se ovako nastavi.
iskreno, trebao je biti zaključan onog trenutka kada si prvi put postovao u njemu.

driver je napisao(la):
Carmack je josh veci ***** u mojim ochima ... po chemu je onda on bilo kakav baya i neko ko moze da pricha o kvalitetu konzola ... on uzima pare naivchinama ... a on je lenshtina koji hoce da uzme pare na brzaka
čoveče, ti si opsednut njim. ponašaš se ko da ti je pobio celu porodicu. čemu histerično gubljenje?

driver je napisao(la):
prvi Xbox je takodje bio u tom fazonu, maksimum su izvukli posle godinu i po/dve
i opet lupaš iz neznanja. najlepša xbox igra je Conker, izašao je na kraju životnog veka xbox-a.
zašto imaš opsesiju da pričaš o nečemu što BAŠ nemaš pojma?

driver je napisao(la):
Pored toga, 30 vs 60fps (i uopshte ne morash da sumnjash da ce sve PS3 igre raditi u 60fps, to bi morao da znash ako pratish konzole), shto u startu znachi duplo jachi hardver, ili duplo bolje iskorishcen hardver, shto je takodje poznata stvar (Cell relano postize 70-80% snage, dok je Xboxov PPC iskorishcen 30-40%, kao svaki PC procesor).
ti znaš u procentima iskorištenost procesora ... 🙂 non stop mlatiš praznu slamu.
drajveru, x360 ima brzi GPU, to ti je Starbreeze jasno rekao. oni trenutno rade x360/ps3 igru Darkness.
evo ti njihovog zaključka: "The Xbox360 has a slight GPU advantage"
a jedina ps3 igra u 60 fps je GTHD, koji izgleda kao da radi na overklokovanom ps2 sa više memorije.

E pre nego sto sam kupio,PC mislio sam da su igre na njemu kao spremanje nekog
mlogo zaebanog ispita,naravno na osnovu tekstova iz sveta kompjutera i cele te fame oko "ozbiljnih" igara!
Onda sam ukapirao da svaka igra ima save na svakom koraku,zanimljive su lepe i lake,kako sto se tice tehnike igranja tako i naprezanja mozga!
Ako savladas CS svaki fps postaje smesan,ako si odigrao jednu strategiju sve postaju lake,ono sto odrzava PC i u cemu je neprevazidjen,nisu ni strategije ni Oblivion vec multiplayer!
Igre sluze za zabavu i zato pojedincima savetujem da se ne loze kako igraju "pametne" igre,to je odavno proslo vreme,sada su shaderi u modi!:d

Ivane, uopshe nisi u pravu. Najveci broj kupaca konzola su ljudi izmedju 20 i 30 godina.

I shto se tiche pametnijih igara na PCu, po stoti put, meni su mumije, charobnjaci, chudovishta stvari za decu, LOTR je film za decu, isto kao i Hari poter, a vi te igre igrate ozbiljno, pa se zapitam ko je ovde dete. Ja ozbiljno igram samo simulacije, kao shto sam rekao, sve ostalo je zezanje/ubijanje vremena, i ne moze da bude ozbiljno nikako. Ako hocu igru za mozganje, igracu shah.

Ih bre...kakav crni Harry Potter. Nije ti to valjda prva asocijacija na PC gaming?
Po meni su bas konzole prepoznatljive po takvim igrama.

Somilic je napisao(la):
E pre nego sto sam kupio,PC mislio sam da su igre na njemu kao spremanje nekog
mlogo zaebanog ispita,naravno na osnovu tekstova iz sveta kompjutera i cele te fame oko "ozbiljnih" igara!
Onda sam ukapirao da svaka igra ima save na svakom koraku,zanimljive su lepe i lake,kako sto se tice tehnike igranja tako i naprezanja mozga!
Ako savladas CS svaki fps postaje smesan,ako si odigrao jednu strategiju sve postaju lake,ono sto odrzava PC i u cemu je neprevazidjen,nisu ni strategije ni Oblivion vec multiplayer!
Igre sluze za zabavu i zato pojedincima savetujem da se ne loze kako igraju "pametne" igre,to je odavno proslo vreme,sada su shaderi u modi!:d

jesi li probao da stavis slider na nesto malo teze od 'normal' 😉

Ih bre...kakav crni Harry Potter. Nije ti to valjda prva asocijacija na PC gaming?
Po meni su bas konzole prepoznatljive po takvim igrama.

pa naravno da za njega jeste... on je onaj lik koji je hl2 igrao na gf4mx i za nju govori da je najlepsa igra za pc 😛

Poslednja izmena:
G!!! je napisao(la):
jesi li probao da stavis slider na nesto malo teze od 'normal' 😉

pa nije poenta da li je potrebno 150 metaka u glavu,vec govorimo o ozbiljnosti,ako se sve svodi na damage i healt pack,onda to nisu bas neke mozgalice,da me ne shvatis pogresno,trenutno se igram samo na PC-u,ali se ne slazem sa tom podelom,pametna i glupa platforma,isti ljudi prave igre i iste igre izlaze i za pc i konzole,ps3 uz mish i tastaturu ce imati skoro sve sto i pc,sem CS-a hehe!

Poslednja izmena:
ja ne znam čemu to prepucavanje konzole <-> PC

po meni, svako treba da poseduje i jedno i drugo, idealno sve živo ( GC/XB/PS2/nabudzen PC ) i da bira najkvalitetnije svuda. PC je zakon zbog custom modova, mapa, levela ... i nekih zaista extra kvalitetnih igara, mada ruku na srce i nema ih nešto mnogo, a pola od onog što valja useru sa 10000 bagova ili nenormalnom zahtevnošću.

konzola je više "instant fun" tip igara (IMA i PC-olikih DA NAGLASIM ODMAH), mada mi se sere u gaće kada čujem da su to dečije igre, odmah pomislim da je il lud, il glup ili *****. kako vreme prolazi a ja stariji sve mi je više privlačniji taj tip igara, nema se više vremena da ko nekad prelazim HomeWorld nivoe na 8 različitih načina bez izgubljenog broda. znači posle posla, mrtav umoran, hoću posla sata zabave, a ne pola sata konstruisanja custom broda u Galactic Civilizations 2.
sve ide u svoje vreme.

znači, koliko mi finansijkse mogućnosti dozvoljavaju uvek se trudim da imam ok pc za igranje, mada sam svojevremeno preterivao u tome, pa sam iz inata kupio notebook, čisto da bih uštedeo pare na upgrade-u 🙂 i bogami iako je koštao 1400€, već se sigurno "isplatio" 🙂 znači, ja sada, sa ove distance, razumem nekoga ko hoće da kupi grafulju od 400€, bio sam i ja u tom fazonu, ali u ovom trenutku (sa ovom pameti) ne bih se ni sekunda razmišljao između recimo ATI 1800 / x360, više te pare nikad neću davati u komp.

a driveru, ti si verovatno pod teškim uticajem Sony-ja (Phil Harrison) sa jučerašnjom izjavom:

"PS3 is the place to browse the web, watch movies and use other computer entertainment media. The Playstation 3 is a computer.
We don't need the PC"

šta reći na ovakav biser...

Pa ko od nas ovde nema PC ? Svi imamo PC, ali svi necemo imati X360, PS3, Wii, PC, PSP, DS, GBA, bilo shta, vec ko hoce konzolu, kupice jednu, ko hoce dzepnu, kupice jednu, PC i dalje svi imamo. Pricha je o tome da na PCu ima sve manje dobrih igara, a next-gen konzole, pogotovo PS3, donece neshto novo u igrama shto PC ne bi uradio josh 10 godina (osim grafike), a naravno ni X360, shto je i pokazao za ovih 6 meseci multiplatform igara u 30fps...

Nazad
Vrh Dno