Pala je cena Solo 7 zvucnika. U Grappolo-u su sada oko 9600din!
Ne znam da li je u pitanju neka greska ili je stigao novi kontingent, pa su odlucili da snize cene...
Werowatno ima megde6C zvucnjaci?
koliko ja vidim nema kod uvoznika, a to znaci da nema ni nigde drugde... ja sam kupio solo 5 (bez c), to je jedino bilo, pre par meseci... firma je na h, ima 3 slova i dobro su se sakrili na novom naselju, a uzimaju od uvoznika na G koji podseca na grozdje...
Pozdrav!
Kao visegodisnji clan i ovog i onog foruma, ali ipak ne iz te kategorije koju si naveo, mogu da potvrdim da je to neki minimum da bi se dobio koliko-toliko i kvalitetan zvuk i dobar i jak izlazni signal za bilo koje zvucnike.
U kuci u raznim konfiguracijama koristim sledece modele Creative audio kartica: SB 0220 Live 5.1 digital, Audigy 2ZS SB 0350, a najnoviji clan klana je X-FI Extreme Music, SB 0460. Ako ti nesto znaci, bilo koja integrisana na svim Asus maticnim plocama koje posedujem je daleko slabija i po mogucnostima i po kvalitetu i jacini izlaznog signala.
Za lakse shvatanje iznesenog, pogledaj i ovo:
http://www.benchmark.rs/forum/showpost.php?p=2038711&postcount=12
Nadam se da se i ostali clanovi oba foruma nece naci uvredjeni, kao sto se nisam ni ja nasao pogodjen, cinjenice govore za sebe.:wave:Pozdrav svima:,,:
Uzo sam pre par dana Solo 5. Sad me zanima koja vrednosti da stavim za bass i treble da bi to najbolje zvucalo? Podesavanju su iza, ne na daljinac. Sto se zvucne tice, kakva podesavanja u Asus Xonar Center-u bi valjalo uraditi da bi se dobio sto bolji zvuk? I jedno ubern00b pitanje, jel bolje da ostavim ove sundjere na zvucnicima ili da ih skinem?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari