То је посебна прича, преправио сам појачало од а-6201, идеја Лепог Конана одавде са форума, послао ми човек комплетну шему појачала. Нашао сам орегинал јапанске електролите, заменио све, ставио Бениц полипропиленске аудиогрејд спрежне кондензаторе дебели као прст

. Све полиестерске заменио полипропиленским. За пеглање напона сам ставио 2х10.000, треба му неколико секунди да се угаси

. Ставио сам ЛМ1875Т уместо ТДА2030А и уместо YG4558 убо ББ2134 које служи као предпојачало.
Само ми је остао исти трафо од око 30 - 40 вати али то је сад на реду за замену, мозгам како да га променим и даде ми другар идеју коју ћу и направити. Торусни трафо од 100 вати биће спакован ван појачала у посебну кутију, као код правих хајфај решења

. Тако ћемо избећи електромагнетне сметње, вибрације итд.
Појачало се показало толико добро да сам направио једно и буразеру а ево сад ћу другару направити још једно. Носио сам га у 4 аудио да видим да видим који му звучници одговарају и да га упоредим са неким фабричким.
Упоредили смо га са неком Надом од једно 350е, и на слабијој снази свира једнако добро као над, е сад над је у предности што има мало јачи бас и мало уједначенији звук, али то све тотално у нијансама, ништа драстично.
Е кад смо повезали неки Адванс Акустикс од 1600 еврона ту се већ видела разлика онако фино
Значи то је све било са старим коцкастим трафом од 30 - 40! сад кад пукнем један торус од 100 вати и то у екстерну кутију верујем да ће запевати другу песму

.