Šta je novo?

Meta Quest 3 VR

Radi odlično injector, stavio sam drugi neki profile i remapovao neke kontrole, sjajno je sad.

btw uzeh malopre i Metro VR, bio sam razmišljao na kojoj platformi da ga igram, opredelio sam se za Steam tj. PCVR
Bolji mi je def. Q3 headset od PSVR2, komotniji mi je čak i stock, mada sam naručio i čekam comfort mod za Q3, sa dodatnom baterijom, u medjuvremenu stigla i zaštitna sočiva :)
Još kad bih uspeo bez kabla da namestim da radi dobro kao na kablu, uff :)

Pogledajte prilog 462567
i ja cu to uzeti :D

Danas Betmen izlazi u 7 navečer...

Izgleda dobro, jedino ne znam da li je borba sa rukama ili na dugmiće 🤷‍♂️
Kombinacija neka vrv

Izgleda dobro, jedino ne znam da li je borba sa rukama ili na dugmiće 🤷‍♂️
Kombinacija neka vrv

Kako da kupim sa metastore batman igru,, odbija mi karticu...da li treba da stavim neku drugu drzavu na region...

Kako da kupim sa metastore batman igru,, odbija mi karticu...da li treba da stavim neku drugu drzavu na region...
Nisam probao karticu i paypal, već sam kupio vaučer i dodao u wallet pa onda kupio šta mi treba.
Probaj paypal.

btw ja ni ne znam koja sam država/region, nisam mogao nigde to da nadjem.
A bilo mi to bitno za vaučer.

Nisam probao karticu i paypal, već sam kupio vaučer i dodao u wallet pa onda kupio šta mi treba.
Probaj paypal.

btw ja ni ne znam koja sam država/region, nisam mogao nigde to da nadjem.
A bilo mi to bitno za vaučer.
kaKo se kupi vaucer?

Znam samo sa kriptom, verovatno može i kešom ali ne znam gde, nisam tražio.
Ovde:
Šta misliš da li bolje gasiti power off quest 3 ili ga samo ostavim u onom modu u koji uđe posle skidanja...

Šta misliš da li bolje gasiti power off quest 3 ili ga samo ostavim u onom modu u koji uđe posle skidanja...
Pa zavisi da li uglavnom igraš na kablu ili wifi, nisam ekspert, nemam dugo Q3 ali ja sam uglavnom na kablu, tako da mi je svejedno kako ga gasim, inače samo ga skinem i on se sam ugasi i tako ga ostavljam.
Inače troši bateriju čini mi se kako god da ga ostaviš, mada nisam siguran, bilo mi to malo čudno na početku i probao sam par puta na power off, ne mogu da se setim da li pomaže :)

btw probao sam wifi ponovo pre nekoliko dana, sa dva rutera i radi super na oba, sad mi nije ništa seckalo bilo a na ista ta dva rutera je seckalo bilo ranije, preko AirLinka sam probao, VD još uvek nemam.
Možda sam promenio setovanja u appu grafička , ne mogu da se setim, sada je to 120Hz i 1.5x rezolucija, moguće da sam ranije probavao na 1.7x rezoluciju pa nije moglo da svari to kako treba na wifi.
Tako da ne znam u čemu je tu štos ali ništa više ne diram u podešavanjima, uglavnom vožnje igram tako da mi kabl ne smeta ali kad krenem druge igre da igram na wifi ću od sada.
Dodatni problem sa wifi je bio brza potrošnja baterije, ali sutra ili prekosutra bi trebalo da mi stigne mod sa dodatnom baterijom pa ću da vidim kako sa tim ide, verujem da će da bude ok.

Jel imate problem sa praznjenjem baterije u kontroleru? Igram retko i svaki put kad uzmem posle 15ak dana one se isprazne. I to onaj jedan kontroler koji sam koristio, kao da ne ide u sleep kada ugasim Quest. Vidim imaju ljudi tih problema po netu, da li ima neki workaround a da nije vadjenje baterije?

Jel imate problem sa praznjenjem baterije u kontroleru? Igram retko i svaki put kad uzmem posle 15ak dana one se isprazne. I to onaj jedan kontroler koji sam koristio, kao da ne ide u sleep kada ugasim Quest. Vidim imaju ljudi tih problema po netu, da li ima neki workaround a da nije vadjenje baterije?
Ne sve mi ok radi

Možda ako su veoma blizu jedan do drugog, ovo kažem jer sam imao jedan drugi problem, kontroleri se gasili dok koristim Quest u vožnji, i tada ne koristim kontrolere već vozim volanom, i onda nakon trke , recimo 20 min pola sata, kontroleri više ne rade, ne mogu ni da se probude, to me izludjivalo pa sam tražio rešenje. jedno je bilo da ih dotakneš, samo ih priljubiš i oni se probude, ali to nije uvek radilo, srećom zadnji updejt je rešio taj problem i to više nije stavka kod mene.
Tako da je moguće da ako su blizu onda ne idu u sleep, ali to samo nagadjam.
Kod mene se inače ne prazne dok se ne koriste, punjive su u pitanju.
I razdvojeni su, zbog drugih razloga, treba mi samo desni zapravo, dok vozim, onda mi on ostane na sedištu a ovaj drugi je na drugom mestu.

Ja sam imao problema sa kablom, stigao mi drugi i sad je sve top...nikad više jeftine kineske kablove...ja ne znam zašto svet hvali kineze kad su oni shit...

Instalirao juče charging head strap, laka instalacija, super sve, komforno, jastuče pozadi, točkić kao kod psvr2 za zatezanje i za skidanje.
Baterija je pozadi i tu je i usb ulaz za punjenje, baš sam se i pitao kako ide sve to sa dve baterije i zapravo je jednostavno, puni se ta pozadi i onda ona puni onu u headsetu putem kabla.
Trenutno nemam šta da igram u vr osim vožnji, a tu sam na kablu jer nema potrebe za wifi, probaću Metro uskoro kad izadje bez kabla.
Ali baterija na stranu, dobar je mod, jedino što je sada glomazniji i ne staje mi u original Q3 kutiju više, ta mi kutija bila baš zgodna da u njoj držim headset, zbog prašine i svega.
Tako da sam naručio juče i case, šta da se radi :)

Radi odlično injector, stavio sam drugi neki profile i remapovao neke kontrole, sjajno je sad.

btw uzeh malopre i Metro VR, bio sam razmišljao na kojoj platformi da ga igram, opredelio sam se za Steam tj. PCVR
Bolji mi je def. Q3 headset od PSVR2, komotniji mi je čak i stock, mada sam naručio i čekam comfort mod za Q3, sa dodatnom baterijom, u medjuvremenu stigla i zaštitna sočiva :)
Još kad bih uspeo bez kabla da namestim da radi dobro kao na kablu, uff :)

Pogledajte prilog 462567
jel tebi krenuo download za metro...trebao bi danas da krene ko ima deluxe, ja ne mogu nista...

Nije još, čekam je nestrpljivo i radujem joj se već par dana btw :D
Piše za dva sata da će da se otključa, oko 17h možda, 18h najdalje.
Pre-Purchase this edition and play the game starting 2 days ahead of full release. Starts in approximately 11 hours., sad ovo pise, a pisalo malopre 1 sat :D

resetuj steam i skidaceeeeeee aaaaaaa 30gb :D

Daaaaaa , u 18:05 me već uhvatila panika, odem na discussions i tamo vidim da mora restart steam , skinuo super brzo i evo igrao do malopre, igretina !!!!
Dobra priča, fino te uvodi u igru polako sa tutorijalom, ja hteo gun da vidim što pre hahaha i tek nakon sat , sat i po ga dobio :D
Kuburiće se ovde sa municijom jezivo vidim ja, ali super, ako je daje taman toliko koliko treba biće dobro, ne smeta meni sve ćoškove da overavam, volim ja to.
Prvi monster kad je izleteo me prepao fino.
Baterija odradjena vrlo dobro, u prvi mah pomislio da je mnogo mračno, čak pojačao brightness, što ništa zapravo nije pomoglo ali baterija na glavi i punjenje iste super fora.
Grafiku napanjio sve na max. ide glatko sve, fenomenalno izgleda.
Inekcija za health dobro odradjena, kada kaže nakon što je primi "ahhhhhhhhh" onako sav zadovoljan hahahah
Igrao na kablu, nije mi smetao jer je ispred mene, hteo da vidim prvo tako, ali probaću i wifi, zasmetao mi kabl jedino kad sam menjao šaržer na pištolju, jer je na grudima klip i onda sam ga osetio.
Ne kapiram jedino za sada kako se snima pozicija, nema u opcijama, niti snima na quit, nego ima neke checkpointe izgleda ali nisam primetio kad se to dešava.
To mi jedino bedak, volim kada može ili manual da se snimi kad se hoće ili da ima neka stanica kao fazon gde može da se snimi, ali dobro.

dobra igra...radi top, ako nesto saznas neka podesavanja itd pisi ovde :D

Vidim dosta reviews na yt izašlo, nisam nijedan pogledao, bojim se spojlera :D
Ali za sada jako dobro zaista, treba još dosta da se odigra za neke prave zaključke ali izgleda kao top VR igra do sada napravljena, iznad Alyx čak.

Wifi radi na istim setovanjima (maksimalnim) solidno, nije baš kao na kablu, tu i tamo malo "štucne", ali može, nastaviću bežično.

Uzeo Kalash konačno, wow!!! Super je.
Odradjena je igra fenomenalno, vidi se da se baš trudilo da se napravi odličan VR doživljaj, par puta sam se uzentovao baš sa onim životinjama, nisam još došao do ljudskih neprijatelja, to će tek da bude odlično rekao bih.
Municija brzo leti, naravno kad se pogine pa se vrati uvežba se i predje se, ali problem je ako se potroši municija, možeš samo da pustiš da pogineš namerno i probaš ponovo (nema load), ili "quit to menu" pa onda "continue", što je smor.
Bilo bi mnogo bolje da ima neke štangla ili tako nešto, probao sam sa rukama da ih bijem ali to ne ide, ili da ih gadjam praznim pištoljem, to već uspeva ali mnogo im treba da bi poginuli, mnogo im treba i sa mecima rekao bih.
Na Normal težini igram.

Upravo imao 3 sata sesiju sa HL2 VR Modom, prošlo kao da je 10 minuta, šokirao sam se kad sam video koliko je sati kad sam skinuo headset, nisam primetio uopšte.
Mnogo dobro odradjen mod, kao da je od nule pravljena igra za VR, što automatski samu HL2 igru čini još boljom.
Sa čamcem vožnja vrlo dobra, oružje, ma sve je super.
Grafika je malo lošija ali ne smeta, nije toliko strašno, ipak su godine u pitanju od izlaska igre ali sa boljim teksturama smatram da bi bila bolja igra od Alyx.
Ne mora da se ima HL2 instaliran, samostalna je igra.

Upravo imao 3 sata sesiju sa HL2 VR Modom, prošlo kao da je 10 minuta, šokirao sam se kad sam video koliko je sati kad sam skinuo headset, nisam primetio uopšte.
Mnogo dobro odradjen mod, kao da je od nule pravljena igra za VR, što automatski samu HL2 igru čini još boljom.
Sa čamcem vožnja vrlo dobra, oružje, ma sve je super.
Grafika je malo lošija ali ne smeta, nije toliko strašno, ipak su godine u pitanju od izlaska igre ali sa boljim teksturama smatram da bi bila bolja igra od Alyx.
Ne mora da se ima HL2 instaliran, samostalna je igra.

Skinuo sam i igrao...jel ovde celi half life 2? Inače zarazno je... neverovatno kako ova igra ima sve...i ako je toliko stara...jesi li završio metro? Mene nešto slabo privlači da igram...nije me toliko oduševilo ko half life...posle toga sve je trash...

Skinuo sam i igrao...jel ovde celi half life 2? Inače zarazno je... neverovatno kako ova igra ima sve...i ako je toliko stara...jesi li završio metro? Mene nešto slabo privlači da igram...nije me toliko oduševilo ko half life...posle toga sve je trash...
Završio Metro pre par dana i krenuo ovo, jutros baš kliknuo na Steamu Flat2VR studio da vidim šta su još izbacili i vidim da su isto to uradili za HL2 Episode One i Two.
Tako da super, odigraću i to čim završim ovo.

Dobar je Metro, nije sranje, ali više uživam u ovome.

Ma nije sranje metro ali half life n1...

Kida igra, i dalje sam zapanjen, nisam ni znao da postoji, slučajno naleteo na to.
Sa Uzijem kako se skidaju lako neprijatelji... bitno je sa dve ruke da se drži a ima i fin nišan, pištolj je malo zeznut ali ok, nema nišan kao uzi, tu je mušica ali nije to to, granate isto dobar fazon, taman sam uzeo revolver i tu stao, sad ću da nastavim. Interesuje me dalje šta sve ima, kroz maglu se sećam nekih stvari kako ih vidim, ali u principu sam zaboravio skroz igru a i VR je skroz druga priča, neuporedivo. Flat je ne bih igrao sad, nema šanse nikakve.

Sad sam pogledao novi trejler za Alien Rogue Incursion, za tačno mesec dana izlazi, to može biti dobra igra, videćemo.
Užasan je pre-order bonus, deluxe verzija, ništa se ne dobija praktično, čak ni 2 dana ranije pristup, neki skin samo.
Sačekaću da izadje pa ću uzeti standard.

Ima li negde kod nas u Beogradu da se proba Quest 3s?

Nazad
Vrh Dno