- Učlanjen(a)
- 27.09.2020
- Poena
- 145
Kad izlazi update ..66 za quest 3?
Izašao, ali ide u vejvovima.Kad izlazi update ..66 za quest 3?
Ne.Jel ovo moze da se koristi na PC bez da se loguje sa njihovim Facebook / Meta nalogom?
R&D za VR je skup. Iako ti mozda tako ne deluje, uredjaj se prodaje ispod realne (trzisne) cene.Koja glupost.. Zakljucavaju parce hardvera iza smrdljivog naloga, nisu mi jasni..
Uh ne znam nista o tome skidam još naočare...vidim dobro , vidi na net šta ima, ima rešenje neko sigurno...Pozdrav ljudi!
Posle oko mesec dana korišćenja Quest 3 i zadnjih 15ak dana sa naočarama (znam, glup sam) uspeo sam da izgrebem sočivo.
Da li je iko ikada uspeo da otkloni ogrebotinu ili je to nemoguća misija?
Kako god bilo, ako budem morao da živim s tim, planiram bar da naručim dodatna stakla sa dioptrijom. Ako je neko to već naručivao, kakve su mu preprouke i iskustva?
Jel ovo kad naručim na sajtu odma dođe u Srbiju ili se čeka?Najtoplija preporuka za 'sedeće' VR gejmere
USB TIP-C PC VR LINK BRZI KABL
neuporedivo i sa najbržim Wi-Fi-jem, a puni i bateriju tokom korišćenja, baterija traje više nego duplo duže
Meni je stiglo za otprilike dve nedeljeJel ovo kad naručim na sajtu odma dođe u Srbiju ili se čeka?
I jel dobar Kabel...ja imam quest 3 i igram steam igre...uzeo sam neki Al nekad pise USB konekcija loša, pa ga vadim ubadam ponovo pa onda da protok od 2g...Meni je stiglo za otprilike dve nedelje
Sigurno nije vrhunski za te pare ali nikakav problem za sada nemam. Izgleda čvrsto i izdržljivo, konekcija perfektna ako porediš sa WiFi. Probaj ako nisi i ostale PC portove, ima ih fala bogu dostaI jel dobar Kabel...ja imam quest 3 i igram steam igre...uzeo sam neki Al nekad pise USB konekcija loša, pa ga vadim ubadam ponovo pa onda da protok od 2g...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari