MegaSkot
Nenadmašan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2003
- Poena
- 2,125
Cena verovatno za EU, za Srbiju ili KP varijanta ili da se kupuje u "komšiluku".EU 550e za 128Gb verziju.
Definitivno, da.Oce to biti najbolji VR u globalu kao bestbuy?
Ko to zna, pre ce u Madarsku da stigneĆao! Kako mislite, koliko treba da čekam quest 3 u Srbiji?
Učim jezik, izvinite ako pišem sa greškama.
NaravnoJel to radi na PC ?
Odakle si porucio? Elite strap sam gledao ali koliko vidim ona M3 Pro strap je bolja + jeftinija. Javi kakvi su utisci sa default strap, dosta ljudi komentarise kako nije udobna posle sat vremenaStigao Quest 3. A ni dvojku jos nisam otpakovao. 😀
Porucio sam jos par stvari od dodatne opreme ali to nije stiglo u ovoj turi. Onaj Elite Strap sa ugradjenom baterijom i Active Straps za kontrolere.
550eu Quest 3 sa Asgarth's Wrath 2 igrom.
Amazon pre-order. Dvoumio sam se izmedju 128GB i 512GB i dok sam se izdvoumio ostala je samo verzija od 128GB tako da mi je izbor bio olaksan.Odakle si porucio? Elite strap sam gledao ali koliko vidim ona M3 Pro strap je bolja + jeftinija. Javi kakvi su utisci sa default strap, dosta ljudi komentarise kako nije udobna posle sat vremena
Pa dobijas samo vise prostora za instalaciju igara. U mom slucaju ne planiram da koristim Metu kao primarni uredjaj nego da se zezamo devojka/ja tipa igrajuci Beat Saber ili slicnu igru. Meni i ne treba 512GB jer ne planiram da imam 20-30 igara instaliranih u isto vreme na Quest-u. E sada bila je ok ponuda na Amazonu u odnosu na 128GB. Ako se dobro secam oko 100-150eu je kostala verzija od 512GB. Da je bilo dostupno uzeo bih jer je vise future proof da tako kazemo i mogao bih lakse da prodam uredjaj kada dodje vreme za to.Sta tacno dobijem 128gb vs 512gb...
Nije to bilo u planu. Plan je bio da se uselim u martu ove godine, kako mi je receno ali se oduzilo i jos nisam a u medjuvremenu je izasao novi model. Zato je takva situacija. Opremam gaming sobu i plan je bio da sve bude tamo jer bi bio deo i za VR ali zahvalnost za to dugujem majstorima. Quest 2 je jos najmanji problem. Televizore za stan sam uzeo jos 15 januara i jos bleje neotpakovani u stanu. I to LG G2 modeli koje sam platio boga oca. A izasli su G3 modeli. I nerviraju me takve stvari jer u datom trenutku zelim da imam sve najnovije i da posle ne razmisljam itd. Jednostavno volim tako.Ja obozavam kupovinu tehnike koja mi nije bas nesto potrebna, ali kupiti nesto da stoji godinama zapakovano i onda kupiti novi model koji ne otvoris i mozda neces nikad mi je ono..no comment. Ne probas stari a kupis novi lol. A mislio sam da ja nisam bas u ravni 🤣
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari