Daaaaaa , u 18:05 me već uhvatila panika, odem na discussions i tamo vidim da mora restart steam , skinuo super brzo i evo igrao do malopre, igretina !!!!
Dobra priča, fino te uvodi u igru polako sa tutorijalom, ja hteo gun da vidim što pre hahaha i tek nakon sat , sat i po ga dobio

Kuburiće se ovde sa municijom jezivo vidim ja, ali super, ako je daje taman toliko koliko treba biće dobro, ne smeta meni sve ćoškove da overavam, volim ja to.
Prvi monster kad je izleteo me prepao fino.
Baterija odradjena vrlo dobro, u prvi mah pomislio da je mnogo mračno, čak pojačao brightness, što ništa zapravo nije pomoglo ali baterija na glavi i punjenje iste super fora.
Grafiku napanjio sve na max. ide glatko sve, fenomenalno izgleda.
Inekcija za health dobro odradjena, kada kaže nakon što je primi "ahhhhhhhhh" onako sav zadovoljan hahahah
Igrao na kablu, nije mi smetao jer je ispred mene, hteo da vidim prvo tako, ali probaću i wifi, zasmetao mi kabl jedino kad sam menjao šaržer na pištolju, jer je na grudima klip i onda sam ga osetio.
Ne kapiram jedino za sada kako se snima pozicija, nema u opcijama, niti snima na quit, nego ima neke checkpointe izgleda ali nisam primetio kad se to dešava.
To mi jedino bedak, volim kada može ili manual da se snimi kad se hoće ili da ima neka stanica kao fazon gde može da se snimi, ali dobro.