- Učlanjen(a)
- 09.01.2011
- Poena
- 585
Šta koristiš za praćenje tih stvari?Kakve su ovo background aktivnosti od strane wa aplikacije?![]()
Šta koristiš za praćenje tih stvari?Kakve su ovo background aktivnosti od strane wa aplikacije?![]()
ja i dalje ne kapiram oduševljenje dizajnom drugih messengera i pljuvanje Vajbera. WA ima neku gadnu zelenu boju i ružne emotikone, novi FB messenger sad po sred liste četova stavlja ogromnu reklamu, kojoj ni Ad Away ne može ništa, Telegram je bio pure retro, sad izgleda skoro identično kao Vajber.
+1
Sa substratum theme engine (nije potreban root) možeš namestiti viber, whats, instagran... da budu crni. Bar to na androidu nije problem, na iOS si osuđen na njihove "vesele" boje.
Ima i modifikovan viber crne boje da se skine, ali nešto nemam želju to da probam.
pa to. A može li Substratum da se podesi samo 1 aplikaciju ili par aplikacija da prebaci u dark mode?
Drugo, nevezano - koristim AdAway, neki koriste AdGuard. Da li on troši bateriju i resurse, ili je bolji u svemu od AdAway?
Ne valja kad je homo-ljubičast, ne valja beo, ne može se narodu ugoditi.Novi viber je zaslepljujuce beo... Uzas sta uradise
Huawei P10
dodao, restarovao telefon, FB Messenger i dalje prikazuje reklame.Sve je do host files. Prouči[emoji6] https://forum.xda-developers.com/an...odbye-ads-advanced-protection-ads-ad-t3827269
Sent from my iPhone using Tapatalk
Probaj telegram x. Najbolne dizajnirana IM aplikacija po mišljenju.ja i dalje ne kapiram oduševljenje dizajnom drugih messengera i pljuvanje Vajbera. WA ima neku gadnu zelenu boju i ružne emotikone, novi FB messenger sad po sred liste četova stavlja ogromnu reklamu, kojoj ni Ad Away ne može ništa, Telegram je bio pure retro, sad izgleda skoro identično kao Vajber.
![]()
![]()
Vajber je nekad izgledao ženskasto, sa onoliko ljubičaste i roze, sad sve manje, a eto od verzije 10 još manje. Da ubace dark mode, i ljepota :guitar:
zanimljivo, ali i dalje nema gdje za android da se nađe, makar ja ne nalazim :trust:
Probaj telegram x. Najbolne dizajnirana IM aplikacija po mišljenju.
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Velika je šteta što se ne koristi. Ja sam glavni deo društva i familije nagovori da pređu. Čekam da dodaju srpski jezik pa se lista prijatelja može dodatno proširiti. Realno gledano u svakom smislu je ispred ostalih,bar za moje potrebe, uz neke sitnice i nedostatak video poziva. Koristim i kao IM i kao cloud, za praćenje vesti, grupa, foruma, pravljenje botova itd.
Viber je živ samo zato što ga svi koriste, navikli na njega i nemaju nameru da probaju nešto drugo. Koristim ga i ja lično al da je sr*anje jeste, i to veliko. Ništa drugačije ne mislim ni o messengeru i skajpu ali mi je iz nekog razloga viber posebno iritantan. WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.
Jel imate problema da viber uvek ulazi u neku bezveze grupu kad ga otvorite? Dakle, reinstalirao, update na zadnji, ma kakvi, cim da otvorim ulazi u neku grupu bez obzira sa kim sam zadnjom cetovao. Cak i da namerno ostavim cet sa nekim, do pola napisana poruka, izadjem iz vibera, udjem, odmah otvara tu grupu. Jel imao neko slican problem?
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.
Viber night mode.Šta je to?
Sent from my HTC U11 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari