Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Kakve su ovo background aktivnosti od strane wa aplikacije?
3d5956616df5a9e11c2c84480b7e8f14.jpg
Šta koristiš za praćenje tih stvari?

Pojavila mi se notifikacija da wa koristi mikrofon u pozadini i tu kliknuo... Inace u search kod samsunga kucam app permission monitor pa kada to otvorim idem na permission history

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

ja i dalje ne kapiram oduševljenje dizajnom drugih messengera i pljuvanje Vajbera. WA ima neku gadnu zelenu boju i ružne emotikone, novi FB messenger sad po sred liste četova stavlja ogromnu reklamu, kojoj ni Ad Away ne može ništa, Telegram je bio pure retro, sad izgleda skoro identično kao Vajber.

+1
Sa substratum theme engine (nije potreban root) možeš namestiti viber, whats, instagran... da budu crni. Bar to na androidu nije problem, na iOS si osuđen na njihove "vesele" boje.
Ima i modifikovan viber crne boje da se skine, ali nešto nemam želju to da probam.

Poslednja izmena:
+1
Sa substratum theme engine (nije potreban root) možeš namestiti viber, whats, instagran... da budu crni. Bar to na androidu nije problem, na iOS si osuđen na njihove "vesele" boje.
Ima i modifikovan viber crne boje da se skine, ali nešto nemam želju to da probam.

pa to. A može li Substratum da se podesi samo 1 aplikaciju ili par aplikacija da prebaci u dark mode?

Drugo, nevezano - koristim AdAway, neki koriste AdGuard. Da li on troši bateriju i resurse, ili je bolji u svemu od AdAway?

pa to. A može li Substratum da se podesi samo 1 aplikaciju ili par aplikacija da prebaci u dark mode?

Drugo, nevezano - koristim AdAway, neki koriste AdGuard. Da li on troši bateriju i resurse, ili je bolji u svemu od AdAway?

Ako imas root,nema boljeg od adaway.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Novi viber je zaslepljujuce beo... Uzas sta uradise

Huawei P10
Ne valja kad je homo-ljubičast, ne valja beo, ne može se narodu ugoditi. :) Ja ne primećujem neku bitnu razliku, videću da li ima razlike u performansama ili bubica u samom radu, to mi je bitnije.

Poslednja izmena:
Vidis da sam na IOS u[emoji23][emoji23][emoji23]. Nekad sam ti mogao pomoći konkretno,sad samo savetodavno[emoji6]

ja i dalje ne kapiram oduševljenje dizajnom drugih messengera i pljuvanje Vajbera. WA ima neku gadnu zelenu boju i ružne emotikone, novi FB messenger sad po sred liste četova stavlja ogromnu reklamu, kojoj ni Ad Away ne može ništa, Telegram je bio pure retro, sad izgleda skoro identično kao Vajber.

eYKpYeYtFBWJbPltLHGr7LNoT9i9-XWzR-mJ-ZLYMDzbzTDxTNd-NhzW9Hpl9XxZ9_c=w1680-h928
viber-10497-1.jpg

Vajber je nekad izgledao ženskasto, sa onoliko ljubičaste i roze, sad sve manje, a eto od verzije 10 još manje. Da ubace dark mode, i ljepota :guitar:

zanimljivo, ali i dalje nema gdje za android da se nađe, makar ja ne nalazim :trust:
Probaj telegram x. Najbolne dizajnirana IM aplikacija po mišljenju.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

Plus messenger ja koristim kao telegramov klijent.

Probaj telegram x. Najbolne dizajnirana IM aplikacija po mišljenju.

ma probao, i pronašao 0 (ali nula) prijatelja koji ga koriste, ni te probne poruke nisam mogao da napravim. Svakako, ne kapiram i dalje zašto ova tema u naslovu drži "smeće Vajber", i da je to svima oke, a kao Skajp nije smeće, Mesindžer je vrh... Sugerisanje da smo mi koji primat dajemo Vajberu pomalo deb*li

Velika je šteta što se ne koristi. Ja sam glavni deo društva i familije nagovori da pređu. Čekam da dodaju srpski jezik pa se lista prijatelja može dodatno proširiti. Realno gledano u svakom smislu je ispred ostalih,bar za moje potrebe, uz neke sitnice i nedostatak video poziva. Koristim i kao IM i kao cloud, za praćenje vesti, grupa, foruma, pravljenje botova itd.
Viber je živ samo zato što ga svi koriste, navikli na njega i nemaju nameru da probaju nešto drugo. Koristim ga i ja lično al da je sr*anje jeste, i to veliko. Ništa drugačije ne mislim ni o messengeru i skajpu ali mi je iz nekog razloga viber posebno iritantan. WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.

Poslednja izmena:
Bas dobro kazu da o ukusima ne treba raspravljati. Meni WhatsApp smece u svakom pogledu.
Suština se svodi na to koliko mi kontakata ima koju aplikaciju. Viber ubedljivo sije sve ostalo. Nisam ništa vezan za Viber ali moram se prilagoditi većini. Nemam nameru da nikoga ubedjujem da predje na neku drugu.

Telegram niko ni ne bi koristio da se tamo nije preselilo pola Xda. Sad je tamo akcija pa ako te to interesuje, Telegram je must have.

Velika je šteta što se ne koristi. Ja sam glavni deo društva i familije nagovori da pređu. Čekam da dodaju srpski jezik pa se lista prijatelja može dodatno proširiti. Realno gledano u svakom smislu je ispred ostalih,bar za moje potrebe, uz neke sitnice i nedostatak video poziva. Koristim i kao IM i kao cloud, za praćenje vesti, grupa, foruma, pravljenje botova itd.
Viber je živ samo zato što ga svi koriste, navikli na njega i nemaju nameru da probaju nešto drugo. Koristim ga i ja lično al da je sr*anje jeste, i to veliko. Ništa drugačije ne mislim ni o messengeru i skajpu ali mi je iz nekog razloga viber posebno iritantan. WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.

+1 potpisujem

A Viber je uvek bio trešina teška, poslednjih par apdejta su se malo popravili ali i dalje su truba.

Telegram objasnio kako se pravi IM.

Jel imate problema da viber uvek ulazi u neku bezveze grupu kad ga otvorite? Dakle, reinstalirao, update na zadnji, ma kakvi, cim da otvorim ulazi u neku grupu bez obzira sa kim sam zadnjom cetovao. Cak i da namerno ostavim cet sa nekim, do pola napisana poruka, izadjem iz vibera, udjem, odmah otvara tu grupu. Jel imao neko slican problem?

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Mozda si kreirao precicu ka toj grupi, sa ikonom Vibera, pa zapravo i ulazi tamo gde je i planirano?

Ma jok, preinstaliran viber on nule. I opet ulazi u grupu, ne ide mi u glavu...

Jel imate problema da viber uvek ulazi u neku bezveze grupu kad ga otvorite? Dakle, reinstalirao, update na zadnji, ma kakvi, cim da otvorim ulazi u neku grupu bez obzira sa kim sam zadnjom cetovao. Cak i da namerno ostavim cet sa nekim, do pola napisana poruka, izadjem iz vibera, udjem, odmah otvara tu grupu. Jel imao neko slican problem?

samo na desktop varijanti zna to ponekad da se desi, na telefonu ne. Pisao vajber podršci, kažu da reinstaliram vajber, ali onda bih (na PC-u!) izgubio sve konverzacije, stikere i ostalo, tako da naaaaah....

Ovo je zadnja android verzija, malopre updetovana na ovaj *mjau**mjau**mjau**mjau**mjau*ni novi ui. Ali konstantno ulazi u grupni chat. Cak i posle restarta telefona. Na desktopu radi odlicno.

WhatsApp se malo izdvaja i nadam se da ga Facebook neće upropastiti ali ne bi me čudilo.

Kako misliš neće? Pa fb, msg, ig i wa se spajaju u jedno. Tj neće biti ista aplikacija ali će svi oglašivači imati sve dostupno od ove 4 aplikacije. Ako nemaš fb a imaš wa biće ti isto kao da si registrovan na sve servise. Desiće se kap koja preliva čašu kad će oglašivači opasno početi da iritiraju sve žive.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Cure mi oči od novog ui-a.
Odmah sam im dao kečinu i vratio se na staru. Šta rade, šou.

Kako li će 'obožavatelji' reagovati!?
151cfdc8fa6c017e6a750dfb567a5cb7.jpg

meni ce licno biti lepse,nego ovako belo..:)
ako ga bude..

Instalirao sam ovaj telegram ekstra je.... poslao sam brso nekih velikih fajlova koje nisam mogao do sad.....

Послато са SM-G925F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno