Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Moze, pritisnes 3 tackice - more - clear chat.

Messenger je nekih sat vremena danas bio vrlo drugačiji. Potpuno drugačiji izgled i svideo mi se. Sad je vraćeno na staro. Očigledno su nešto testirali.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Postoji li nacin da se na Whatsapp-u ili Telegramu prilikom spuštanja notifikacionog bara sakrije sadržaj poruke samo za određene kontakte? Pretpostavljam da ne, ali ajd da pitam :)

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Isto i kod mojih rođaka van zemlje... Vršili test da vide kako se sviđa korisnicima. Nadam se da će se vratiti na onaj novi. Baš je super izgledao.

Moze, pritisnes 3 tackice - more - clear chat.

E hvala ti, nisam se ni setio tu da pogledam. Sve gledam ovaj meni sa strane, klik na sam chat,... komplikovao sam :)

Vidim da je app. 98.41MB, a data 1.26GB. Slike i video koje imam sa vibera ne zauzimaju vise od 200-400MB. Sta je ovo ostalo? Ako odem na clear data sta cu sve obrisati?

Isto i kod mojih rođaka van zemlje... Vršili test da vide kako se sviđa korisnicima. Nadam se da će se vratiti na onaj novi. Baš je super izgledao.

Jedino sam primetio bug da kada uđeš u neki čet last seen se vidi na pola sekunde i nestane, nakon čega nema šanse da vidiš taj podatak opet bez da izađeš i ponovo uđeš u taj čet. Pritom upaljena opcija active status, nije do toga.

I meni se svideo novi mess.. Ali nestade.. Nadam se da će ga uskoro vratiti i staviti dark opciju kao što su rekli da hoće.. Takođe opciju da obrišeš poslatu poruku kao unsend na Instagramu..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Messenger je nekih sat vremena danas bio vrlo drugačiji. Potpuno drugačiji izgled i svideo mi se. Sad je vraćeno na staro. Očigledno su nešto testirali.

Kod mene je još uvek crno-beo. Nešto mi je posrkalo 50% baterije noćas.

Послато са Redmi Note 5 уз помоћ Тапатока

Desava li se da Viber prikazuje da je neko online ili da je bio online pre nekoliko minuta, a taj neko nije cackao Viber (ali jeste cackao telefon)?

Jeste.

Devojka me napala zbog toga i sad sam isključio online status da se ne bi prepirao :D

Izuzetno me to nervira.

Zato je i ugaseno uvek.. [emoji4] Nije mi jasno da wapp još uvek nema tu opciju

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Da ne pokazuje online status kada sam u aplikaciji? Ne da isključim seen za poruku, last seen I slično.

Staviš nobody i eto.
e982f26bd7184cc115458d6beae269e8.jpg

Sjajna je opcija info u whatsapp-u, naročito u grupnom chatu, dugi klik na poruku pa info, i vidi se kad je poruka stigla i ko od učesnika u grupi je video poruku.

Sent from my Redmi Note 6 using Tapatalk

Jeste.

Devojka me napala zbog toga i sad sam isključio online status da se ne bi prepirao :D

Izuzetno me to nervira.
Uh, dobro je da nisam jedini kojo troi takve napade. Ti napadi su mi preko one stvari više. [emoji16]

Baš se nadam da će uskoro Messenger imati onakav novi izgled sa sve dark opcijom. Ljudi su baš zadovoljni novim izgledom.

To mi je uključeno... Nisam siguran da dok sam ja u whatsapp, druga osoba koja ima chat sa mnom, kada udje u nas chat ne vidi da sam online?

Uh, dobro je da nisam jedini kojo troi takve napade. Ti napadi su mi preko one stvari više. [emoji16]

Baš se nadam da će uskoro Messenger imati onakav novi izgled sa sve dark opcijom. Ljudi su baš zadovoljni novim izgledom.

Najavili su čekamo..

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

[emoji23] Da nisu vaše devojke aktivne na ana rs forumu? Ima dosta polemike jel na mreži ili je bag... pa viber, pa WhatsApp... A tek oko instagrama, dal se vidi da mu gledam story, a šta će biti ako ga blokiram, onda neće videti da sam gledala story...pa lažni profili... Zanimljiva diskusija. Što volim ove društvene mreže [emoji23][emoji1787]

Ne znam da li je na forumu, ali znam da je nemoguće objasniti nekome ko se ne razume ič u tehnologiju.

Meni je ruzan novi messenger, previse belog, jedino ako ubace Dark mode imace smisla. Ono izbija oci.

I meni se vratio na staro. Delovao mi je ok jer izgleda jednostavnije. A dark mod bi bio odličan i na msg i na Google kontaktima.

I meni se vratio na staro. Delovao mi je ok jer izgleda jednostavnije. A dark mod bi bio odličan i na msg i na Google kontaktima.

Stize dark mod za kontakte.

Sad je još gore. Kaže sad kad ne vidim tek sad mutis :D

Ma ajde bre, treba ih zapaliti, celu kompaniju. Ne mogu kad ona i njene curke samo koriste Viber koji je "najbolji"...

Lako joj dokazes da last seen na Viberu ne radi kako bi trebalo, i onda ga iskljucis. Ali svejedno ce biti mad paranoja. :)

Sad je još gore. Kaže sad kad ne vidim tek sad mutis :D
Pa ja se pitao što si to uradio... [emoji16]
Ne smem to da uradim ja. Tek tad bi bio cirkus. Bolje nek' piše stalno da sam bio na Viberu pre 3 minuta. [emoji16] Vraćaj status čim istekne 24h kad možeš da promeniš. [emoji16]

Vrh Dno