Skype redizajniran kompletno. Ako ga uopšte i koristi neko.![]()
ja čak nisam ni skontao šta ovaj novi apdejt donosi... no, došli su do 6.9, da se nadamo da 7.0 donosi to i još neke krupne promjene... Meni nedostaje da recimo kao na Messengeru mogu da forwardujem nešto na više brojeva/adresa
Ušao sam u "upravljanje rezervnim kopijama" gde su sve app sa bekapovanim podacima, ali koje ne reaguju na dodir, tipa da ih otvorim ili prosledim. Da li to znači da te podatke jedino mogu videti ako ih ponovo povučem sa viberom nazad?Settings--->Viber backup
Sent from my X551 using Tapatalk
Upravo tako, iz nekog razloga kod mene Viber gadno brljavi [emoji1] poslednja verzija Androida, poslednja verzija Viber-a, ne znam u čemu je fazonPa imaš dugme za gifove sad.
Doduše kod tebe nema iz nekog razloga, treba da bude pored ikonice za smajlije..
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
to je bilo i u predzadnjoj verziji, ja kazem za zadnju. Skontao sam da je novost valjda da moze da se podijeli sa nekim link za grupni chat? Cak i ako nema Vajber? Nisam probao...Ima lupa za pretragu nalepnica (dole levo gde je ikonica za smajli, sada je desno do nje lupa, posle lupe kreću stikeri sa Hi), možeš sa njom i da koristiš stikere koje se kupuju. Ukucaš love, sex...
Viber je teško sr*nje. Uopšte mi ne izbacuje YouTube linkove, nego moram svaki da kopiram, prebacim u browser, i odatle da ga otvorim u YouTube aplikaciji. I gifove mi isto tako prikazuje, a od poslednjeg update-a 12. juna nemam vise ni opciju "@" da šaljem gifove. Imam poslednju verziju Androida - 7.1.2.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari