Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Skype redizajniran kompletno. Ako ga uopšte i koristi neko. :D

Interesuje me kako se ponasa Viber sa dve kartice od dva provajdera?Posto cu verovatno pola meseca koristiti jednu mrezu za net,a pola drugu.Jel ce to biti problem?

Neće, ja tako koristim i nema problema. Misliš na dual SIM telefon?

WAS-LX1

Nema problema, ja koristim Telenor i Vip. Viber mi je povezan na Telenor broj, i kad menjam provajdera preko kog koristim mobilni net, sve radi normalno.

WAS-LX1

Kako dođe novi update za Viber u Google Play Store-u, tako se ponadam da će najzad doneti opciju da se za različite kontakte biraju različiti zvuči notifikacije, ali avaj. Opcija je već dostupna na Viberu za iPhone, a već godinama je imaju neki dugi messenger-i, poput npr. Telegrama...

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ja čak nisam ni skontao šta ovaj novi apdejt donosi... no, došli su do 6.9, da se nadamo da 7.0 donosi to i još neke krupne promjene... Meni nedostaje da recimo kao na Messengeru mogu da forwardujem nešto na više brojeva/adresa

A reply u grupnom chatu još uvek ne postoji na viberu?

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Pa da, kad u grupi se naredja par poruka I na konkretnu zadrzis kao u wapp I odgovoriš, koliko vidim nema to još. Uvek

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

U wa samo Swipe porike na koju hoćeš da odgovoriš i to je to...

Sent from my iPhone using Tapatalk

ja čak nisam ni skontao šta ovaj novi apdejt donosi... no, došli su do 6.9, da se nadamo da 7.0 donosi to i još neke krupne promjene... Meni nedostaje da recimo kao na Messengeru mogu da forwardujem nešto na više brojeva/adresa

Ima lupa za pretragu nalepnica (dole levo gde je ikonica za smajli, sada je desno do nje lupa, posle lupe kreću stikeri sa Hi), možeš sa njom i da koristiš stikere koje se kupuju. Ukucaš love, sex...

Kad odradim backup tekstualnih poruka sa Vibera na Google Drive nigde ne mogu naći gde je to smešteno. I da li može da se backup radi automatski?

Settings--->Viber backup

Sent from my X551 using Tapatalk
Ušao sam u "upravljanje rezervnim kopijama" gde su sve app sa bekapovanim podacima, ali koje ne reaguju na dodir, tipa da ih otvorim ili prosledim. Da li to znači da te podatke jedino mogu videti ako ih ponovo povučem sa viberom nazad?

Da li se jos kome Viber deaktivirao posle azuriranja? Kao za inat, sad mu dozvolih da upisuje kontakte, pa mi je skoro sve duplirao u aplikaciji - u imeniku srecom nije. Kakvo djubre od aplikacije, strasno.

Viber je teško sr*nje. Uopšte mi ne izbacuje YouTube linkove, nego moram svaki da kopiram, prebacim u browser, i odatle da ga otvorim u YouTube aplikaciji. I gifove mi isto tako prikazuje, a od poslednjeg update-a 12. juna nemam vise ni opciju "@" da šaljem gifove. Imam poslednju verziju Androida - 7.1.2.
92228a83e981dc1e37645a4171797466.jpg

Pa imaš dugme za gifove sad.
Doduše kod tebe nema iz nekog razloga, treba da bude pored ikonice za smajlije..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da li možda postoji neka modifikovana verzija vibera, na kojem bih ja mogao da vidim tuđi online status, a drugi da ne vide moj.

Pa imaš dugme za gifove sad.
Doduše kod tebe nema iz nekog razloga, treba da bude pored ikonice za smajlije..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Upravo tako, iz nekog razloga kod mene Viber gadno brljavi [emoji1] poslednja verzija Androida, poslednja verzija Viber-a, ne znam u čemu je fazon

Ima lupa za pretragu nalepnica (dole levo gde je ikonica za smajli, sada je desno do nje lupa, posle lupe kreću stikeri sa Hi), možeš sa njom i da koristiš stikere koje se kupuju. Ukucaš love, sex...
to je bilo i u predzadnjoj verziji, ja kazem za zadnju. Skontao sam da je novost valjda da moze da se podijeli sa nekim link za grupni chat? Cak i ako nema Vajber? Nisam probao...
Viber je teško sr*nje. Uopšte mi ne izbacuje YouTube linkove, nego moram svaki da kopiram, prebacim u browser, i odatle da ga otvorim u YouTube aplikaciji. I gifove mi isto tako prikazuje, a od poslednjeg update-a 12. juna nemam vise ni opciju "@" da šaljem gifove. Imam poslednju verziju Androida - 7.1.2.

prije ce biti da je do ROM-a koji koristis, ili nekih modifikacija, ja da znam za Note 3 nema zvanicni 7.1.2

Koja je fora sa Viberom što mi ne pokazuje slike nekih kontakata iako ih imam u svom imeniku?!

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako oni tebe nemaju u imeniku, a iskljucili su opciju da se pokazuje njihova slika za ljude koje nemaju u imeniku.

Imaju me u imeniku. I to baš neke osobe sa kojima se često čujem. Nemam pojma. Nestale nakon poslednjeg apdejta Vibera.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

E onda je neki bug. Mozda da ukljuce iskljuce tu opciju, pa se pojavi kasnije.

Vrh Dno