Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

...a od poslednjeg update-a 12. juna nemam vise ni opciju "@" da šaljem gifove. Imam poslednju verziju Androida - 7.1.2.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hello Eddie,

Thank you for your patience.

We have temporarily removed the Chat Extensions feature to implement some improvements.

We have unlocked the “Gif” extension for your account until the complete release of the improved Chat Extensions feature in the near future.

Kindly restart Viber on your device to see the new button.

Please let me know if I can be of further assistance.

Best regards, 
Larry B. 
Viber Support Team 

I zaista:
f019a30af3513c1585f3e6f694c6698e.jpg

Zna li neko da li je nekako moguce da na dva telefona nastelujem nekako isti viber nalog?

Sent from my D6503 using Tapatalk

Koliko znam, zbog sigurnosti to nije moguće.

Vidim sad da je Skype ažuriran. Promenjen je izgled.

Vidim sad da je Skype ažuriran. Promenjen je izgled.

Baš mi se sviđa novi izgled i animacije.. Za iOS pričam... Nznm kako izgleda i kako se ponaša na Androidu..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moze koji ss?

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Tesko ti je da instaliras? :d

Kod mene nema novi Skype, a i na store pie 23 maj poslednji update.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Da li neko zna kako da ugasim ovo smaranje:
Screenshot_20170704-101527.jpg

Messenger je postao baš nepregledan sa svim tim sranjima. Neki se mogu maknuti, ali se opet vrate...

Sent from my Redmi Note 4

Viber je ladno ubacio u verziju za PC reklamu preko pola leve strane?!? Neverovatno!

Kod mene nije baš preko pola, ali se primjeti u donjem lijevom uglu.

Sent from my Redmi Note 4

In order to meet new Serbian tax requirements, Skype will be required to include Value Added Tax (VAT) for customers in Serbia.
What's changing?
As a result of a change in Serbian tax law, Skype is required to charge the Serbian VAT rate of 20% on all purchase of Skype paid products.
How does this impact my recurring Skype subscription?
If you have a recurring Skype subscription, after 1 August 2017, the subscription price will change to include the VAT rate of 20%.
Example of how a price will change with a VAT rate of 20%:
• Before 1 Aug*ust 20*17, a subscription costs EUR 22.60 (no VAT is charged).
• After 1 Aug*ust 20*17, the same subscription will cost EUR 27.12 (EUR 22.60 subscription plus EUR 4.52 VAT at 20%).
If you do not agree with this change, you can cancel your subscription prior to 1 Aug*ust 2017. You can update your subscription at any time by signing into your account.
Does this impact the cost of PAYG calls?
There will be a small increase to the inclusive rates for Pay As You Go calls. Please visit www.skype.com for the most up to date calling rates.

jako mi se dopada new Skype

Pojavio mi se problem... posle nekog vremena ako ne ulazim u viber ne stižu mi notifikacije ni pozivi dok ne uđem u viber..... probao sam sve opcije ali i dalje isto..... šta je u pitanju?

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Pojavio mi se problem... posle nekog vremena ako ne ulazim u viber ne stižu mi notifikacije ni pozivi dok ne uđem u viber..... probao sam sve opcije ali i dalje isto..... šta je u pitanju?

Android koji gasi aplikacije u pozadini...

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Koji telefon je u pitanju?

j5 onaj stariji

Imaš neki power saver program instaliran? I da li je uključen power saver od telefona?

Imam jedino onaj fabricki smart manager ali sam ga deaktivirao za viber..... ne pada mi na pamet, nije mi prvi put da vracam tel na fabricka uvek je posle toga radio viber..... sad mi se prvi put desava ovako s viberom....

onda mozda imas previse aplikacija koje pokusavaju da stalno budu u RAM-u, a J5 stariji bas i nema mnogo RAM memorije

Да ли неком забада и трокира посљедња десктоп верзија вајбера? Мени закуцава најстрашније...

Meni.. Nisam uspeo da udjem u viber od kad sam instalirao, pojavi se prozor, I tako stoji, belo u njemu, mislio sam da je do laptopa koji je malo stariji, međutim..

Код мене није толико критично, али зна да се замрзне на по пола минута, дође себи на неко вријеме па опет замрзне и тако у круг.

Vrh Dno