Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ne moze edit prethodne poruke - uspeo sam. Treba samo pokusavati ponovo 100 puta bukvalno, ne znam u cemu je bio problem, nikada mi se ovo nije desavalo...

Instalirao WA na komp.Jel on mora da stoji minimiziran da bi bio aktivan,ili nekako to moze da radi kao viber,da stoji dole kod sata i uvek bude aktivan?

Viber nece da radi,izbacuje samo ovo
bad40498af62e430954e3a41d5bb74cf.jpg

Problem sa Vajberom...

Kada mi stigne sms poruka, Vajber se automatski uključi... Nije mi jasno zašto. Izbrisao sam Vajber i resetovao telefon, kad opet isti problem. Imam Vajber instaliran i na Desktopu, a na Androidu sam sva podešavanja proverio i nisam našao uzrok.
Da li neko ima isti/sličan problem?

Kada mi stigne sms poruka, Vajber se automatski uključi... Nije mi jasno zašto. Izbrisao sam Vajber i resetovao telefon, kad opet isti problem. Imam Vajber instaliran i na Desktopu, a na Androidu sam sva podešavanja proverio i nisam našao uzrok.
Da li neko ima isti/sličan problem?
Pa to ti je onda Viber, izbriši i njega [emoji3]

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

Kako uraditi backup WA i Vibera ? Jel dovoljno Titanium Backup ili mora drugacije ? Znam da je Viber pre imao bug iako sam restorovao poruke preko TB kad sam pokrenuo Viber pojavile su se na sekund i onda su se izbrisale...

Za wa može titanium bez problema

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

vajber sam u sebi ima bekap/ristor opciju, sta fali njoj?

vibr ima backup na g drive ali zasto se ne vidi ovde kao wa npr!?

5c703dab3aa253800c02fa30b039ada2.jpg

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
Da li se još nekom prilikom javljanja na poziv u viberu uvek pali spikerfon? Nikako da provalim da ugasim?

Negde sam procitao da je do aplikacije I da se ceka apdejt da resi problem.

Ovo kao Hangouts po defaultu, nikako da se naviknem kad me zovu sa njega.

Hvala na odgovoru. Znači slepci. Zašto bi želeo da moja okolina sluša ko me zove? :smash::wave:

pa ne znam bas koliko jos ljudi ima taj bug. Ja ga nemam... 7.3.0

Ja sam deinstalirap viber. Ne mogu više da se cimam s
tim.

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

Ja viber samo za dopisivanje, rekao sam da me zeza nešto viber za priču i da mi iskaču neke gluposti (kao neki virus), pa da ga ne bih aktivirao, koristim signal. Skupio sam čak 10 ljudi [emoji4]

Inače samo sa devojkom se kuckam na viber, priča Signal, a sve ostalo i ostali na WhatsApp ili Signal

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Sad sam provalio da u Viberu (ne znam od kada :) ) postoji mogućnost pretrage raznih stikera po ključnoj reči, i onih koji nisu instalirani - ili su ih ipak već instalirali?

U svakom slučaju, fina fora.

Meni je Viber ok u zadnje vrijeme, a Telegram je idealan. Instant View opcija mi je stvarno korisna, promjena teme, ima cak i bio / status slican onome na WA, posebna podesavanja "vidljivosti" za grupe prijatelja. Ovo sa dodavanjem kontakata preko korisnickog imena bez davanja broja telefona je takodje veliki plus. Jedino sto mi nije jasno je to kako do sad nisu pojeli konkurenciju, a mislim da je to vjerovatno jer je aplikacija korisna, a ne imbecilska kao i milion ovih sto privlace korisnike (Instagram, Snapchat itd.) sto u stvari ne nude nista novo sem fensi trendova, ali bez problema privuku maloumnu publiku.

Poslednja izmena:
Viber ima jedan uzasan bug. Kad mi neko posalje poruku, cim mi poruka stigne njima izadje obavestenje da sam online.
A ja nisam ni pipnuo telefon.

Ispada da ih ignorisem i onda ljudi pocnu da se ljute. I onda im ja kazem da predju na Telegram :) a oni nece i tako u krug.

To se desava svaki put kada update Viber. Problem se resava tako sto se tel restart. Kontam da je i zbog iOS 11. Dok se nasteluju i sistem i aplikacije. Aman.

Ja za audio/video razgovore samo Duo, odličan je.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja za audio/video razgovore samo Duo, odličan je.

kakav je u odnosu na viber , wa i skype po pitanju resursa!? da li kida bateriju i zdere ram !? koji audio video codec koristi!? vp9/opus?

Sent from my Nokia 5

Poslednja izmena:
Pojma nemam.
Znam samo da je kvalitet video poziva dosta bolji nego na viberu, i konstantniji.
Viber npr na audio pozivima nekad zna da bude stvarno savršen, ali nekad se desi da je očajan.
Duo konstantno dobar.

Što se tiče resursa stvarno nisam pratio koliko vuče, meni radi bez ikakvih problema.

Ako vise baterije trosi to znaci da ti je los signal

Sent from my iPhone SE using Tapatalk

Duo je Google aplikacija, tako da je sigurno OK za bateriju.
Samo što nema ljudi :)

Duo je najbolja aplikacija za video pozive u zadnjih 10ak godina, po mom skromnom mišljenju. Ni sam je ne koriatim stalno ali kada izludim od ostalih uvek poziv rešim pomoću Dua.
WA je ranije imao mogućnost u podešavanjima da se "izbaci" iz nativnog imenika. Sada je ne nalazim?!?
Kada uđem u imenik, WA pozivi i poruke su mi inkorporirani kod kontakata koje imam na WA. Neki predlog kako da onemogućim WA upliv u nativne kontakte u telefonu?

Nazad
Vrh Dno