Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Izgleda da jedino moze kad se iskljuci vibration on ring ali gubi se vibracija pri pozivu, glupo je sto je to povezano jedno s drugim

Da li samo meni ne radi wa na androidu ?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Kod mene radi.

Hmm. Sada poslao sa drugog telefona i tamo radi a meni ne stiže ništa .. zanimljivo. Ne mogu ni da primim ni pošaljem poruku.

Morao bih da radim beckup i da ga brisem i instaliram a to je mučenje od 1h.. smor

Edit . Ipak nisam jedini

123fdd86b73a2270bd9b77f5cfd9c9c8.jpg

Poslednja izmena:
meni sljaka a i zeni na win 8.1 a meni na androidu

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Hmm. Sada poslao sa drugog telefona i tamo radi a meni ne stiže ništa .. zanimljivo. Ne mogu ni da primim ni pošaljem poruku.

Morao bih da radim beckup i da ga brisem i instaliram a to je mučenje od 1h.. smor

Edit . Ipak nisam jedini

123fdd86b73a2270bd9b77f5cfd9c9c8.jpg

Neki adaway ništa, a? :D

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Meni na ios super radi, a vidim i kontaktima sa kojima sam danas bio u kontaktu preko wa a imaju Android radi sve ok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Viber obaveštava kada neko promeni broj telefona i još pošalje novi broj svim kontaktima?!

Haha, kakvi smaraci :)

Kako Viber uopste zna da si promenio broj telefona? :zgran:

Vec sam poceo da se pribojavam da su ljudi zaista postali apaticni i da im je sve svejedno :).

Prva pretpostavka je da ukrsta i uporedjuje podatke (google acc, contacts..). I na kraju ceo imenik obavesti da taj korisnik ima novi broj. Danas mi iskocila notifikacija da je lik promenio broj i da li zelim da dodam novi broj u postojeci kontakt.

Iz viber aplikacije imam jedan kompjuter koji ne mogu da deaktiviram. Da li neko zna o cemu se radi.
960bc4d819601132c05fe6a565f10a84.jpg
8bb4173d64460556447c302d6906de78.jpg

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Pisi Viber podrsci, ne vidim drugi nacin da to resis.

Vec sam poceo da se pribojavam da su ljudi zaista postali apaticni i da im je sve svejedno :).

Prva pretpostavka je da ukrsta i uporedjuje podatke (google acc, contacts..). I na kraju ceo imenik obavesti da taj korisnik ima novi broj. Danas mi iskocila notifikacija da je lik promenio broj i da li zelim da dodam novi broj u postojeci kontakt.

Neko je pisao o tome u drugoj temi, i to je izgleda neki novi "feature" kod novije verzije aplikacije, da obavesti kontakte kada se ubaci nova/druga sim kartica u telefon gde vec postoji aktivan viber sa drugim brojem. Mislim da treba obrisati Viber pre promene sim kartice.

Poslednja izmena:
Iz viber aplikacije imam jedan kompjuter koji ne mogu da deaktiviram. Da li neko zna o cemu se radi.

Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk

Ništa se ne desi kad to izabereš? Jesi li na zadnjoj verziji aplikacije?

Poslednja izmena od urednika:
Neko je pisao o tome u drugoj temi, i to je izgleda neki novi "feature" kod novije verzije aplikacije, da obavesti kontakte kada se ubaci nova/druga sim kartica u telefon gde vec postoji aktivan viber sa drugim brojem. Mislim da treba obrisati Viber pre promene sim kartice.

Pisao je gospodin koji je htio da vara ženu pa mu Viber poslao broj za ljubavnicu ženi i ovaj normalni broj ljubavnici. :D

Ko je na tom nivou diletantizma, potpuno zasluzuje da bude uhvacen.

A ja se ponadao da ce mi viber sacuvati brojeve, posto mi je fon bio brickovan. Kad sam usao u viber, ono samo konverzacije sa par ljudi stoje i to je to.

Viber ažuriranje:
697ba7b747baf5e9524d430527b80b1e.jpg

Prestao viber da mi javlja da ima novih poruka.Tek kad udjem u viber,on kao da se probudi i onda prilaze sve.Hteo sam da mu obrisem kes,ali ne nalazim to u apps-viber.Sta da radim?

Sent from my Galaxy S6 Edge using TT

U podešavanjima baterije ako pitaš za S6E imaš optimizaciju. Isključi za Viber i za ostalo što nećeš da ti ubija.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Da za S6E.Ako mislis ovu samsungovu aplikaciju -Device maintenance- tamo u battery nema viber,ima ga samo pod -unmonitored apps.

Neko ko ima samsung ce ti pomoci, znam da se nalazi kod baterije negde, ima tu neka podesavanja na tri tacke one optimizacije neke.

Kod mene na xiaomiju je u security - permission - autostart i tu izaberem sve aplikacije koje hoću da se ne gase u pozadini.

Послато са Redmi 3S уз помоћ Тапатока

nemoguce, za sve ima resenje

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Javi im se preko Twittera na @ViberHelp

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Procitao sam komplet ovu temu,ali nema resenja.Cak se javlja i neki od Viber tima,ali ne pomaze.A tema je stara par godina.Mogu probati reinstal,ali mislim da nece pomoci.

Nazad
Vrh Dno