zechs
Čuven
- Učlanjen(a)
- 20.12.2008
- Poena
- 645
Da li je moguce iskljuciti vibraciju pri stizanju poruke na WhatsApp-u? Ios je u pitanju
Jedino da prebaciš tel. u silent režim
Da li je moguce iskljuciti vibraciju pri stizanju poruke na WhatsApp-u? Ios je u pitanju
Neki adaway ništa, a?Hmm. Sada poslao sa drugog telefona i tamo radi a meni ne stiže ništa .. zanimljivo. Ne mogu ni da primim ni pošaljem poruku.
Morao bih da radim beckup i da ga brisem i instaliram a to je mučenje od 1h.. smor
Edit . Ipak nisam jedini
![]()
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Kako Viber uopste zna da si promenio broj telefona? :zgran:
"Contacts will be notified that you number has changed".
Vec sam poceo da se pribojavam da su ljudi zaista postali apaticni i da im je sve svejedno.
Prva pretpostavka je da ukrsta i uporedjuje podatke (google acc, contacts..). I na kraju ceo imenik obavesti da taj korisnik ima novi broj. Danas mi iskocila notifikacija da je lik promenio broj i da li zelim da dodam novi broj u postojeci kontakt.
Iz viber aplikacije imam jedan kompjuter koji ne mogu da deaktiviram. Da li neko zna o cemu se radi.
Sent from my Redmi Note 4x using Tapatalk
Neko je pisao o tome u drugoj temi, i to je izgleda neki novi "feature" kod novije verzije aplikacije, da obavesti kontakte kada se ubaci nova/druga sim kartica u telefon gde vec postoji aktivan viber sa drugim brojem. Mislim da treba obrisati Viber pre promene sim kartice.
Javi im se preko Twittera na @ViberHelp
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari