Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Šta loše radi?
Šalje poruke i rade pozivi bez problema, ne vidim kako aplikacija ovog tipa može loše da radi?

Sent from my Honor 8

Kod mene je često loš zvuk,i na Signalu i na WA mi je zvuk bolji.

Na wa je zvuk meni glasniji od svega. Obično kad me neko zove na viber prebacimo se na wa zato što nista ne čujem, pogotovo ako sam na ulici. Čak je i messenger glasniji

Sent from my D6503 using Tapatalk

Konacno stigli i pozivi na Telegramu. Konkurencijo spavas li mirno? :)

New in version 3.18:

- Telegram Calls are here: secure, crystal-clear, constantly improved by artificial intelligence. We are rolling them out in Europe today, the rest of the world will get calls within a few days.

- Choose between 5 grades of video compression and preview the quality of your video before you send it.

More about this update:
https://telegram.org/blog/calls

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Naravno da spava mirno. Čestitam obojici korisnika Telegrama, i da se siti ispričaju sa novom verzijom.

Kao jedan od dva korisnika Telegrama u Srbiji, a čuo sam da možda ima i treći, mogu reći da pozivi lepo rade, glas je jasan, dovoljno glasan. Danas cu testirati u malo glasnijem okruženju :)

Jeli zna neko koji audio kodek koriste? Ništa konkretno nisam o tome našao.

Signal update, whats new:

Changes in 4.2.4:
★ Screen is now disabled when device is raised to ear during voice note playback.
★ Raised the GIF size limit to 25MB.
★ Bug fixes and performance improvements.

Jel probao neko FireChat? Navodno ne treba ni data ni internet konekcija da bi se koristio...

Jel probao neko FireChat? Navodno ne treba ni data ni internet konekcija da bi se koristio...
Kad nema internet konekcije radi kao neka vrsta walkie-talkie. Kreira neku svoju mrežu. Inače treba net za neku uobičajenu upotrebu.

You will be automatically connected directly with one another, creating your own network for public and private communications. The more people use it, the bigger and faster your network becomes.

Kad nema internet konekcije radi kao neka vrsta walkie-talkie. Kreira neku svoju mrežu. Inače treba net za neku uobičajenu upotrebu.

You will be automatically connected directly with one another, creating your own network for public and private communications. The more people use it, the bigger and faster your network becomes.
Vidim po review-ovima da zdere mb iz paketa...

The dead have highways

Kako je to uopšte moguće?
Kakvu to mrežu pravi telefon?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Glupost najobicnija, ako ne koristi data ili WiFi, preostaje samo BT - a funkcija BT 4.1 koja treba da je u stanju da salje podatke na cloud jos uvek nije zazivela.

Signal dobio video pozive.

sljedeci post: signal dobio stikere! :D

Kako neki kasne sa konstatacijom oko Signala,i to po nedelju i više dana...

Konacno ubedih devojku da instalira signal... I sta se desava? Ona mene kad zove, meni uredno zvoni telefon, ja nju kad zovem nista. Samo stoji connecting i kad prekinem njoj dodje missed call. Nijednom nisam uspeo da je dobijem. 15 puta pokusao. Kvalitet audio poziva je fenomenalan, ali sta mi vredi, kada ne radi.

Kaze ona meni, eto ti tvoj signal, nije ni cudo sto ga niko ne koristi kad ne radi :d

Probao Skype, isti kvalitet kao i Viber. Jos da probam Whatsapp, pa da vidim kakvo je stanje tu.

Konacno ubedih devojku da instalira signal... I sta se desava? Ona mene kad zove, meni uredno zvoni telefon, ja nju kad zovem nista. Samo stoji connecting i kad prekinem njoj dodje missed call. Nijednom nisam uspeo da je dobijem. 15 puta pokusao. Kvalitet audio poziva je fenomenalan, ali sta mi vredi, kada ne radi.

Kaze ona meni, eto ti tvoj signal, nije ni cudo sto ga niko ne koristi kad ne radi :d

Probao Skype, isti kvalitet kao i Viber. Jos da probam Whatsapp, pa da vidim kakvo je stanje tu.

Kod mene nema tih problema.

ako mogu da pogadjem - mora da ima nekog "kineza" ili neki drugi telefon koji prilicno agresivno ubija aplikacije koje rade u backgroundu. Ili prosto nedovoljno RAM-a

Loše pogadjas [emoji1]
J5 2015
Od aplikacija ima Viber i Instagram. Na Viber joj zvoni, na Signal neće. Ne verujem da je do RAM-a. Moraću ja da pogledam prekosutra kako se to dešava i zašto.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Pa nije se baš ni Samsung proslavio s ram menadžmentom, naročito na mid range uređajima.
Ja bih tu potražio problem.

i na whats app se cesto desi da zovem druga, meni zvoni a njemu ne, kao da se ne javlja, i tako nekoliko puta u minuti.. ja na androidu on na win 8.1

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Konacno ubedih devojku da instalira signal... I sta se desava? Ona mene kad zove, meni uredno zvoni telefon, ja nju kad zovem nista. Samo stoji connecting i kad prekinem njoj dodje missed call.

Kulira te ili bojkotuje signal :p
Meni se to dešava ako je duga strana ugasila internet.

I ja sam primetio problem da ne zvoni telefon kad se poziva preko app Signal. Ali je problem malo drugačiji, odnosno ne dešava se uvek to, ili kod mene zazvoni posle recimo 6. zvona koje čuje pozivaoc. Imam RN3 sa miui, ali to sigurno nije problem jer mi je sve vreme bila otvorena aplikacija dok sam isprobavao. Isto nije hteo u listi da mi se pojavi taj novi broj nakon registracije, sve dok nisam pozvao sebe sa tog broja.
Inače jeste, kvalitet poziva je super i sama aplikacija mi se baš sviđa.

Poslednja izmena:
Vrh Dno