Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Loše pogadjas [emoji1]
J5 2015
Od aplikacija ima Viber i Instagram. Na Viber joj zvoni, na Signal neće. Ne verujem da je do RAM-a. Moraću ja da pogledam prekosutra kako se to dešava i zašto.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
ajd baš javi do čega je, ali možda treba da se doda na one tzv. bijele liste aplikacija (whitelisted)
i na whats app se cesto desi da zovem druga, meni zvoni a njemu ne, kao da se ne javlja, i tako nekoliko puta u minuti.. ja na androidu on na win 8.1

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
sam si sebi odgovorio :D
Zasto Viber onda radi? Skype takodje kasnije instaliran i isproban? Nije RAM.

Ma gde ugasila, na wifi zakacena :D Ostale joj rade, Viber, Skype...

ja sam recimo imao taj problem na Meizu MX4, rade sve aplikacije, sem Vajber koji taj ROM ne prepoznaje kao app koja mora da radi u pozadini, pa je ubijao. Kako sam se namučio da to namjestim curi, strašno...

Jedno pitanje. Slucajno sam u viber chat grupi kliknuo open secret chat i dodaj je 200 ljudi odjednom u taj chat. Viber me je automatski blokirao, kao zbog spama. Mogu da primam poruke, ne i da saljem. Jel zna neko koliko traje ova suspenzija?

vecno, ali.. moras pisati viber supportu,, isto mi se desilo.pre mesec dana, nakon par mailova sve je ok

Pazi, samo sto sam kliknuo ovde da okacim poruku (pre toga sam pisao njima) su mi poslali poruku i izvinjavaju se i odblokirali me. Poslao sam im screenshot da sam admin te chat grupe. Stvarno su brzi, nema sta.

i meni su bili jako brzi, ajd super

Sto se tice onog problema sa signalom, ne znam kako, ali resen je sam od sebe :D

Iskljucio sam optimizaciju za svaki slucaj da ga ne ubija.

Za Android je mnogo bolje odradjena aplikacija, za iOS nula, mislim da je i to velika ocena.

Inace jos nesto, kada pricam, telefon mi se uzari, dok sa ostalima (skype, WA, viber) uopste se ne zagreje telefon.

Proveri da li su najsvezije verzije aplikacije posto je ranije postoja battery leak koji je otklonjen.

Jeste poslednja verzija za iOS. Kada ne pričam normalno, ali tokom poziva haos.

Viber ima sasvim solidan kvalitet audio poziva preko 2G mreze..iznenadio sam se prijatno :)

Preko 2G?!
Nisam nikad probao, 2G je neupotrebljiv za net praktično, bar na mts-u..

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ja sam pričao na WhatsApp-u na 2g, dobro je isto bilo.

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Skype...)

Ima nas na Telegramu, nije da nas nema :) Telegram se u mom slucaju pokazao najbolje na iOS.

Imam 6 :) osoba na Telegramu i redovno sam sa njima u kontaktu. To su srecom ljudi sa kojima sam i na drugim apps imao najcesci kontakt.

Poziv se uspostavlja momentalno, nema muljanja kao kod npr Vibera i veoma je dobrog kvaliteta. Ljudi me sada sami zovu na Telegram bez obzira sto imaju i druge apps.

Mislim da ce Viber i WA da se brisu uskoro. Dzaba mi puno kontakta kad ne komuniciram sa vecinom njih.

Jod jedna dobra stvar u Telegramu, za nove ljude koje upoznate a koriste tu app, ne morate im davati vas broj telefona, ima opcija da vas dodaju preko username. Koristim jos i Skype za pozive i dobro radi.

Da napomenem, mozda ima neke veze :) ja nisam na FB odavno a nisu ni moji kontakti na Telegramu. To sam primetio da nam je zajednicko.

Poslednja izmena:
Telegram je ubedljivo najbolji. Doduše imam celih četvoro ljudi tamo, ali takodje upravo oni s kojima se najčešće čujem. Ne brišem naravno ništa od ostalih, ali svima preporucujem telegram.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja sam ga danas instalirao umesto signala. Imam 11 kontakata, na signalu 0 :)

Kako tako malo kontakata imate na telegramu? Ja od 280 u imeniku imam 45. Od tih 45 svamodnevno ga koriste bar 20 ljudi

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Zato sto nije popularan i svi koriste WhatsApp ili Viber?

Meni i dalje žao što threema nije zaživela nikad kod nas.

Pošto košta 3$, neće nikad ovde da zaživi :)
Inače, mene dosta ljudi zove i zbog posla na službeni broj preko vibera. Ne sećam se da me neko pozvao na WA ili Skype.
Za privatni broj, možda oko 80% na Viber, ostalo na WA i Skype.
Juče sam instalirao i Telegram, ali za sada baš malo kontakata i uglavnom ljudi sa kojima ređe kontaktiram.

Evo viber potvrdio ovaj novi način online statusa, last seen on viber. Glupo po meni. Ubacili i gledanja yt klipova

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Whatsapp izbacio full Windows desktop aplikaciju! Samo za Win 8.1 i naviše i OSX, a imam Win7 svuda, pa nisam mogao da probam.

Inace redovno koristim Whatsapp Web View koji mi je stalno ostvoren na svakom kompu a da na istom ništa ne ostaje po zatvaranju taba. Odlična stvar.

Isto kao i Web, samo ne ideš preko browsera.. Svakako se kora kod skenirati, i biti online na telefonu ako sam dobro shvatio, obrisao je odmah

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

^ Hvala! Onda mi je odlični Web View iz brauzera sasvim dovoljan i odlično radi. :)

Isto kao i Web, samo ne ideš preko browsera.. Svakako se kora kod skenirati, i biti online na telefonu ako sam dobro shvatio, obrisao je odmah

I meni je bezveze što da bi koristio na Desktopu ili Web-u moraš da si online na telefonu.

Bezveze, ne znam zasto ne naprave aplikaciju kao Viber.

Ili jos bolje Telegram resenje?
Poruke se sve cuvaju na njihovom serveru ako se ne varam i samo sinhronizuje. [emoji4]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Mislim da danas ne bi trebalo da predstavlja problem biti uvek online na telefonu.

Da, ali meni zna x puta da jednostavno kaže prekinuta veza sa telefonom, iako je online.. Ne znam sta fali napraviti kao viber i ćao..

Nazad
Vrh Dno