Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Hahaha, toliko od privatnosti. Ne postoji to na internetu.

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Evo proverio sam na drugom telefonu i piše pre 10 minuta,bas tada sam ulazio. To je opasna glupost, nervira me to kod wa. Sad i ovi ubacili.

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
I mene to zbunilo. Bezveze skroz. Po meni, ranije je imalo više smisla. Da li je neko trenutno online ili ne može da bude od koristi, a to da li je gledao u app pre jedan sat ili tri dana, zaista mi ništa ne znači.

Poslednja izmena:
Čudi me da je ovo prošlo nezapaženo . Niko nije prijavljivao ovo.

Poslednja izmena:
ja sam primetio odmah posle updatea da sada prikazuje kada je neko bio u aplikaciji a ne da li je na netu ili ne. ali i tu ima neki bug, mojoj mami pise da je zadnji put on line bila 1970te godine :)

Sent from mTalk

Na iOS taj status nije ni bio nesto pouzdan, nekoliko sati nakon poslednjeg otvaranja aplikacije se obicno izgubi taj Online status i pise samo kada je poslednji put koriscen app, dok je na Androidu vecinom radilo kako treba.

Poslednja izmena:
Ja sam mislio viber nešto zeza, izgleda su ubacili kada si zadnji put ulazio u aplikaciju kao zadnji status?

i ja sam to pomislio, a onda vidim da za ljude sa kojima se dopisujem sada stoji da su recimo bili online juce o_O

I meni se to desilo danas, inače bar notifikacije ne kasne, to me užasno nerviralo.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Sinoc mi pristigla poruka, nigde nisam ostavio broj. Usli preko mejla pa preko whatsapp-a, pretpostavljam.
Screenshot_20170321-231110.png

Sent from my Nexus 5X

Ma olos to salje nasumicno, stizalo je isto to ljudima samo sa Belim umesto Jankovica.

Signal izbacio nadogradnju. Nova ikonica...

koristio, zadovoljan, al od 400 kontakata, jedno 350 na viberu, 20 na whats app i niko na signal

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Na whatsappu su uglavnom mlađi korisnici društvenih mreža, tj bar kod mene je tako. Viber uglavnom za ozbiljne stvari, whatsapp za društvo, a telegram koji mi se najviše sviđa ima svega njih 5..

Sent from my S7 using Tapatalk

Viber uglavnom za ozbiljne stvari

Teško da je Vajber za ozbiljnije stvari sa milijardu stikera i svega ostalog.To je najzastupljenija aplikacija kod nas,a najviše klinaca je koristi.

Kazem kako stoje stvari kod mene. Sve vezano za trgovinu i "posao", grupni chat-ovi organizacija ide preko Vibera. :D

Sent from my S7 using Tapatalk

Kakve veze imaju stikeri sa ozbiljnošću. Kod sestre u banci svi koriste viber i imaju svoju grupu. Kod druga na poslu isto imaju grupu na viber-u.

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Kakve veze imaju stikeri sa ozbiljnošću. Kod sestre u banci svi koriste viber i imaju svoju grupu. Kod druga na poslu isto imaju grupu na viber-u.

Sent from my Nexus 5X

Ima veze,stikeri igrice,sve šareno.Loše radi u odnosu na druge aplikacije.

Šta loše radi?
Šalje poruke i rade pozivi bez problema, ne vidim kako aplikacija ovog tipa može loše da radi?

Sent from my Honor 8

^^ i mene interesuje šta to loše radi

Sent from my Nexus+6P using Tapatalk

Sta je trenutno najbolje za audio pozive Signal, Telegram, WhatsApp, Skype, Allo, Hangouts?

Bilo je priče da Signal sada koristi Opus kodek. Teoretski bi onda trebao da ima savršen zvuk, naravno ukoliko je net dobar. Nažalost, od 700 kontakata u imeniku, nikog nemam da bih probao.
Za ostale (skype, wa, viber), mislim da su tu negde.
Sa Skype-out sam imao u par prilika lošije pozive (odzvanjanje i sl.).
Ne mogu da budem 100% siguran, ali izgleda da Viber-out pozivi (ka drugim voip brojevima) su za nijansu bolji od standardnih viber-viber poziva.

Poslednja izmena:
Dolazi opcija audio poziva na Duo, to bi trebalo da bude dobro. Ja Duo koristim odavno za video, tu mi je najbolji.

Sta je trenutno najbolje za audio pozive Signal, Telegram, WhatsApp, Skype, Allo, Hangouts?

Zavisi dosta i od telefona, isprobaj sa kim se najviše čuješ. Audio pozivi whats i skype za sada. Za video Google Duo. Viber se dosta popravio poslednjim ažuriranjem, nema više "loša konekcija", ali nije glasno kao na whats i skype.
Ovo za signal je bilo u beta verziji. Koristim ga dosta, jednostavan je i nema nepotrebne gluposti kao viber i whats.

Poslednja izmena:
Sto se tice Signala koristim ga sa SAD i to ovde 3G tamo 4G. Audio i video pozivi su bili do sada dobrog kvaliteta sa novim kodekom, za audio sam i očekivao ali me video prilicno iznenadio.

Vrh Dno