- Učlanjen(a)
- 07.05.2002
- Poena
- 1,045
Jok, zato mi je i bilo fascinantno.Sad malo razgledah opcije, ipak ima Facebook connect u aplikaciji. Jesi li povezao Viber sa FB?
Jok, zato mi je i bilo fascinantno.Sad malo razgledah opcije, ipak ima Facebook connect u aplikaciji. Jesi li povezao Viber sa FB?
I mene to zbunilo. Bezveze skroz. Po meni, ranije je imalo više smisla. Da li je neko trenutno online ili ne može da bude od koristi, a to da li je gledao u app pre jedan sat ili tri dana, zaista mi ništa ne znači.Evo proverio sam na drugom telefonu i piše pre 10 minuta,bas tada sam ulazio. To je opasna glupost, nervira me to kod wa. Sad i ovi ubacili.
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Ja sam mislio viber nešto zeza, izgleda su ubacili kada si zadnji put ulazio u aplikaciju kao zadnji status?
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Signal izbacio nadogradnju. Nova ikonica...
malo koriscena zasada
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Viber uglavnom za ozbiljne stvari
Kakve veze imaju stikeri sa ozbiljnošću. Kod sestre u banci svi koriste viber i imaju svoju grupu. Kod druga na poslu isto imaju grupu na viber-u.
Sent from my Nexus 5X
Sta je trenutno najbolje za audio pozive Signal, Telegram, WhatsApp, Skype, Allo, Hangouts?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari