Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Jedino da ugasiš internet. Nema opciju on/off.

Razumeo sam te da ne želiš da ti stižu poruke. Nema opcija da se ugasi app, dok je telefon na netu poruke stižu.
Računam pogledao si opcije i ovo ugasio:

40ae347d774a069e994462dbecbe1789.jpg

Poslednja izmena:
FB_IMG_1485992347083.jpg

13 godina Facebook-a ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk v6.4.7 (Build 853)

Poslednja izmena:
U svaku poru života su se uvukli bem ti :D

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Na stranu agresivnost same kompanije, Fejsbuk je odlicna stvar ako umete pravilno da ga koristite.

Da, za muvanje riba! :d

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Izmedju ostalog i to, ali i kao dajdzest maltene svega sto te interesuje na jednom mestu. Lepo se blokira sav nezeljeni sadrzaj, odjave smaraci (unfollow+invisible) i nema frustracija.

A realno je najbolje kada se deaktivira smeće .. :)
Život primetno lepši .

A što se tiče "muvanja " devojaka tu je insta nekako kulturniji ,mada su na insti "skuplje" devojke :)

Poslednja izmena:
Koja je fora da je kvalitet glasovnih poruka na viberu očajan u odnosu na whatsapp gde se čuje vrlo jasno? Na viberu šušti i secka još od prve verzije. U pitanju je Sony Z2

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Viber, jedan razgovor tj. dopisivanje sam zakačio da bude na vrhu, kao zalepljena tema na forumu. Više mi nije potreban da bude zalepljen iznad svih, kako da ga vratim da bude normalan? Nigde ne nalazim opciju?

Isto kao sto si i zakacio, zadrzis prst na tom cetu, pa unpin this chat.

Kome je Viber na Srpskom, opcija je "Obriši ćaskanje" da ne bude zalepljeno na vrhu liste. Znači :smash:

Zato niko ne drzi telefon na srpskom :p

Stvarno, ko još drži telefon na srpskom :D

Decenije su prosle otkako je bilo cool drzati racunar pa i telefon na engleskom da bi ispao faca u kuci kako ti nesto posebno znas i umes sa tehnikom. :)
Sada su mi pomalo i smesni ti koji drze i dalje engleski.

A jok držaću na srpskom sa onim smehotresnim prevodima.

Decenije su prosle otkako je bilo cool drzati racunar pa i telefon na engleskom da bi ispao faca u kuci kako ti nesto posebno znas i umes sa tehnikom. :)

Jel si ozbiljan ?

Ja od kada koristim tehnologiju, fon i komp i tv, držim na engleskom jer stvarno ne želim da gledam smešne i nejasne prevode na srpski.. Dosta puta mi se desi da majka hoće nešto da joj namestim a ja ne znam šta treba dok ne vratim fon na engleski..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Smehotresni prevodi su nesto drugo. Nebrojeno puta sam govorio da Fakultet za jezike treba zatvoriti. Razni papci su unistili sve. Koliko puta sam propustio neki dobar film na tv-u jer je biser preveo film kako se njemu cefne.
Pa i sam Google translate je upropascen jer postoji suggest an edit. Pre nekoliko godina su mu prevodi bili mnogo bolji dok razni nisu dodavali svoje predloge.

Poslednja izmena:
Lol zaustavi se pre nego sto se jos dublje ukopas.

Sam sebe čovek demantuje i ukopava.. Wtf

Ja od kada koristim tehnologiju, fon i komp i tv, držim na engleskom jer stvarno ne želim da gledam smešne i nejasne prevode na srpski.. Dosta puta mi se desi da majka hoće nešto da joj namestim a ja ne znam šta treba dok ne vratim fon na engleski..

Isti slučaj.

Tapatalk 6.4.8(Build 854)

I ja držim telefon na Srpskom. I primam platu u dinarima.
Takođe se ježim ovih što drže na Engleskom, onda kroz naše padeže izmanjaju Engleske reči :butt: a kad se proseru "ringao sam te na telefon" :wc:

Npr. glas u Maps navigaciji je Srpski ako je telefon na Srpskom, što se meni jako sviđa. Ali svejedno držim na engleskom jeziku zbog lošeg i često besmislenog prevoda nekih rečenica u google prodavnici.

I ja držim telefon na Srpskom. I primam platu u dinarima.
Takođe se ježim ovih što drže na Engleskom, onda kroz naše padeže izmanjaju Engleske reči :butt: a kad se proseru "ringao sam te na telefon" :wc:

To ne, do skoro sam pisao isključivo na ćirilici, čekam sad Google da ubaci ćirilicu u tastaturu na iPhone i počinjem opet.

Čovek je u pravu.

Nazad
Vrh Dno