Jedino da ugasiš internet. Nema opciju on/off.
Razumeo sam te da ne želiš da ti stižu poruke. Nema opcija da se ugasi app, dok je telefon na netu poruke stižu.
Računam pogledao si opcije i ovo ugasio:
![]()
A ja koristim samo prvu stvar sa ove liste
Decenije su prosle otkako je bilo cool drzati racunar pa i telefon na engleskom da bi ispao faca u kuci kako ti nesto posebno znas i umes sa tehnikom.
Sada su mi pomalo i smesni ti koji drze i dalje engleski.
Decenije su prosle otkako je bilo cool drzati racunar pa i telefon na engleskom da bi ispao faca u kuci kako ti nesto posebno znas i umes sa tehnikom.
Sada su mi pomalo i smesni ti koji drze i dalje engleski.
Isti slučaj.Ja od kada koristim tehnologiju, fon i komp i tv, držim na engleskom jer stvarno ne želim da gledam smešne i nejasne prevode na srpski.. Dosta puta mi se desi da majka hoće nešto da joj namestim a ja ne znam šta treba dok ne vratim fon na engleski..
Sent from my iPhone using Tapatalk
I ja držim telefon na Srpskom. I primam platu u dinarima.
Takođe se ježim ovih što drže na Engleskom, onda kroz naše padeže izmanjaju Engleske reči :butt: a kad se proseru "ringao sam te na telefon" :wc:
Ali, prvo bi trebalo otvoriti Fakultet za jezikeNebrojeno puta sam govorio da Fakultet za jezike treba zatvoriti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari