Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Evo jos malo spama, nije posle razgovora, samo sam ušao u viber i izašao..
Screenshot_20170108-102444.png

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Pokusao sam sve navedeno meni se uvek posle odredjenog perioda sama apdejtuje.
Iako u play storu stoji ovako...
38a5a7c7e911564b7aa57e292fd56f03.jpg

Mozda se i ne apdejtuje ali se pojavi ta sekcija my day...

Poslednja izmena:
Nemam android ja bih ti potpisao kad ti ne znas da koristis :p potpisace ti neko u temi cim vidi, samo ostavi koju verziju hoces.

Potpisao sam nebitno je, ne updejtuje se. Očigledno postoji serverska promena.

Mislim da u potpisanu aplikaciju ne mozes uci direktno iz FB aplikacije, tj bar sam ja imao taj problem sa potpisanom apk. Posle toga nasao samo staru verziju apk i sada radi bez greske. Mogu ti okaciti tu koju sam instalirao, vec 2 nedelje radi bez problema

Sent from my Galaxy S7 using Tapatalk

Windows 10 Viber i Nokia Lumia Viber ne prikazuju slike i fajlove već samo tekst. Do čega može biti problem? Nekada prikazuje slike, nekada ne.

Edit: da kažem i da su najnovije verzije Viber-a sa Store-a.

Da kažem da je proradilo samo od sebe posle nekog vremena. Nisam uradio ni restart kompa ni bilo šta drugo. Sada prikazuje slike normalno.

Koliko FB nastavlja da besomucno siluje sa mesindzerom, sad ga i u desktop verziji siledzijski promovisu.

To čudo nema sta sa telefona ne povuče na njihove servere. Sms, imenik, call log. Zato je toliko i bitan i forsira se kao posebna platforma.

Signal jeste odličan. Problem je što ga kod nas (skoro) niko ne koristi.
Ja sam ga imao par meseci na telefonu, povezan na službeni broj i upisan u potpisu mejla. Dakle svako kome sam poslao mail mogao je da vidi da imam aktivan Signal. Niko me nikada nije zvao, a od oko 700 kontakata nijedan nisam imao (osim kolege koga sam zamolio da instalira kako bi isprobali).
Tako da sam morao da odustanem i registrujem i taj broj za Viber...

Dobar je Signal, zrela je to aplikacija.

Poslednja izmena:
Mesindzer mi pojeo bateriju. I ne stizu mi poruke na njemu kad sam na mobilnom netu, tek kad udjem u poruke konektuje se i onda stignu. Do cega je to?
Screenshot_20170110-213958.png Screenshot_20170110-214032.png

Sent from my Nexus 5X

Poslednja izmena:
Obriši mu cache, restartuj telefon, ništa više od toga i ne možeš..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Messenger sa ovim zadnjim verzijama je krš ...
Ja npr nemam ni ime aplikacije [emoji3]

Screenshot_20170110-220055.png

Ova nova opcija moj dan je bzvz + troši dosta baterije ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
V77 mesenger potpisann i da kazem radi solidno, ove verzije od decembra 2016 pa na ovamo su zaista za izbegavati..uzas!

ubi bateriju i meni, nisi jedini da ne brineš. izgleda da će da leti ceo fb napolje sa fona

Evo i ja gledam sad, fb i msn su među top 4 potrošača, mislim da ovo nije normalno.

Da poludeo je u poslednjih par dana.. žali mi se ljudi šta je sa bat pa pogledam njihov ss i msn ubedljivo prvi.

Koja je verzija poslednja koja ne ubija bateriju ? Mada ja mislim da je to server side

Ja i dalje ne mogu da verujem da oni peglaju mnogo bolje na iOS-u nego na Androidu. Kao dve različite aplikacije, a ne da su od iste firme. Opet ne ide mi u glavu da neće da ispeglaju da lepo radi kao na iOS-u, a mnogo više korisnika imaju na Androidu.

Svaki put me uhvati muka kad upalim na Androidu FB ili messenger, ali ovde opet sam aktivan na fejsu :)

Da ne pričam tek koja je razlika na snapchatu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ja sam vratio onu stariju verziju koju je neko okačio skoro u temi. Radi extra, klasičan izgled.
Viber bi najrađe obrisao i nikad više instalirao, ali kad 80% naših pametnjakovića samo to koristi. Neviđeno đubre od messengera

Samo v77 za messenger i nema frke, proverena verzija.

Sent from my SM-G800H using Tapatalk

Isprobao sam malo messenger lite i koliko videh baš lagan za bateriju. Običan messenger bi mi urnisao bateriju za pola sata dopisivanja . Dzaba su ispravili grešku ovu kad i kada radi "normalno" jede bateriju.

Izbrisao sam fb lite , slabo ga i koristim pa rekoh da probam preko chrome. Nego niko mi ne odgovori da li mora chrome da bude uvek otvoren da bi mi stigla notifikacija ? Koja opcja ima više mogučnosti , fb lite ili fb preko chrome ?

Poslednja izmena:
Vrh Dno