Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Poslednja izmena:
Koristi se koristi, ali viber više zbog agresivnog marketinga (tv reklame, bilbordi, operateri) ...

Vidim koliko se koristi kad otvorim WA i Viber pa uporedim.

Nije to zbog reklama, nego ovde narod kad zapne za jedno, ne popusta. Viber je tada bio najaktuelniji, najlaksa registracija za sve platforme, i tako ce nastaviti dok smarphonei ne izumru i dok se boje ne rastope...

Hangsout nisam otvorio godinama ne znam kakvo je tamo stanje....izgleda da je WA (i valjda skype) no1 za sada.

Poslednja izmena:
Da li viber i dalje salje not svim kontaktima(ili nekim random odabranim ?) da si poceo da koristis isti ? Instalirao bih ga cisto da vidim koga ima.. :) Znam kada sam ga stavljao pre 2god da su poceli da me smaraju neki ljudi sa kojima se cujem jednom u god dana i to sve zbog te not..

Poslednja izmena:
Da li viber i dalje salje not svim kontaktima(ili nekim random odabranim ?) da si poceo da koristis isti ? t..

Ako korisnici ne oznace tu opciju. Uveli su valjda od akoro, da se moze disableovati not.
40a56f92ab8940d1cd086787c62a478a.jpg

Sta vrijedi kad na Balkanu ne koriste.
Mi smo parada kiča, naravno da se Viber najviše prima.

Pitali me pre neki dan, imaš Viber?
Nemam, obrazložim zašto.
Moje iznenađenje je došlo iz toga što reakcija nije bila baš me briga itd.
Nego iskreno iznenađenje da to tako funkcioniše.

Kao što se pod šifrom podrazumeva enkrpcija. Što bi tako i trebalo da bude, ali nije.

Vacap je vrh stvarno sama zamisao aplikacije, dizajn, tacno ono sto treba...ali dzaba...

Kod nas se narod ponasa kao u toru kojim uoravljaju, mediji, reklame, javnost... sve nesto ocekuje od drugih (ko fol onih na vlasti sa carobnim stapicem ili ne znam ko vec...), ne dao Bog da sam nesto pokusa, promjeni, proba...pun mi je djavo generalno od takvih razmisljanja, nikad se pomjeriti sa mrtve tacke.

Pa eto, ni Hangouts masa ljudi ne proba :) a sasvim je OK i svi ga imaju. Skype još uvek većina ljudi koristi uglavnom samo na PC iako po kvalitetu razgovora je daleko iznad wa i viber-a.

Vacap je vrh stvarno sama zamisao aplikacije, dizajn, tacno ono sto treba...ali dzaba...

Kod nas se narod ponasa kao u toru kojim uoravljaju, mediji, reklame, javnost... sve nesto ocekuje od drugih (ko fol onih na vlasti sa carobnim stapicem ili ne znam ko vec...), ne dao Bog da sam nesto pokusa, promjeni, proba...pun mi je djavo generalno od takvih razmisljanja, nikad se pomjeriti sa mrtve tacke.
Kad sam čuo Olju Bećković da je zovu na Viber i kažu ovo jedino ne prisluškuju!?

Ne samo ovo, nego rijetko i ulaze u opcijw da vide sta ima. Kad im vidim one popupe po ekranima (pored zivog not. bara), ono mi je nesto...[emoji24]
Mene ovo uzasno nervira na WhatsApp-u iako je podeseno da ne iskacu poruke ili sam propustio neko podesavanje?

Po defaultu je ok podeseno, meni ne iskace popup. Do sw-a tela vjerovatno.

Moguce da je do telefona, jer sam gledao na jos jedan G2 koji je na stock LP isto se desava.

Gde je drugi radio button?

uploadfromtaptalk1454440294356.jpg

Na G3/Z2 postoji. Proverih na nexusu, isto kao na M8. Wifi mi je stalno ukljucen na onom grafiku za bateriju.

Poslednja izmena:
Krivi ti sliku. Isto kao kod mene, samo sto si kliknuo always connected pa je button presao dole :D

Izgleda da je to bug samo na 6.0. Bas je dobro odradjena app. Sta god kliknuo, radi wifi u pozadini stalno :D

Meni je Viber sa svojim dizajnom, opcijama i stikrima app za tinejdzere. To stvarno mislim. Ako nekome trebam samo mu kazem mozes me naci na WA ili Telegramu i to je to. Vrlo jednostavno i bas me briga sto vise ljudi koristi Viber. Ja necu i tacka.

Jeste,a kako onda da muvas devojke od oko 17,18god ? :)

Meni je samo problem što 90% mojih koriste viber ili skype :)
Ovi što imaju WA imaju i neki od ta dva programa i eto začaranog kruga ...

*** plodno smo podnevlje za gluposti :D

Meni je Viber sa svojim dizajnom, opcijama i stikrima app za tinejdzere. To stvarno mislim. Ako nekome trebam samo mu kazem mozes me naci na WA ili Telegramu i to je to. Vrlo jednostavno i bas me briga sto vise ljudi koristi Viber. Ja necu i tacka.
Heh, bas k'o da ti svima trebas, a niko tebi...[emoji1] Mora se ravnati prema drugima, kada je komunikacijsko sredstvo u pitanju.

S ljudima koji imaju jedino Viber generalno ni ne želiš da pričaš. :D

Nazad
Vrh Dno