uncle_eddie
Slavan
- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 375
Tako nekako. Nista mu ne fali, naprotiv, ima viška...
Koja elita ovde na forumu...
Ko nema WA ja mu posaljem smsHeh, bas k'o da ti svima trebas, a niko tebi...[emoji1] Mora se ravnati prema drugima, kada je komunikacijsko sredstvo u pitanju.
Meni je najstrašnije da čujem Viber i zbog posla zajedno.Ја имам и wa и viber и ho. Највише користим wa и најбољи ми је, viber само што морам због неких контаката и посла. Некад ме буде срамота кад виде људи да користим viber а знају да мислим да је ужасан као што јесте.
Па не шаљу се ту пословне тајне или не знам шта..Meni je najstrašnije da čujem Viber i zbog posla zajedno.![]()
Meni Viber i WA izgledaju skoro isto, tj. kao dva (vrlo) blago izmenjena skina za isti programMeni je Viber sa svojim dizajnom, opcijama i stikrima app za tinejdzere.
Sad sam morao da vidim gde je to "za stikere dole desno uvek ima add", što samo govori kako je to malo uočljivo. Tap na smajlije otvara ono što je poslednje korišćeno - smajlije ili stikere (bar mi se čini da je tako).Pa igrice i ajde sigurno si primetio za stikere dole desno uvek ima add, plus kada klikneš za smajlija, on automatski prebaci na one prve HI stikere...
Da, i ja želim da znam rešenje za ovo...U podešavanjima sam isključio,ali opet prikazuje,tj nudi mi da preporučim WA kontaktima koji nisu na WA.
Pa i kod vajbera ne možeš da koristiš ako nije instaliran na telefonu ...
Samo je pitanje kada će da provale (posle par dana/nedelju)![]()
E pa mene lepo posle 5 dana pitali da li je instaliran i tražili da se unese broj telefona ...
Nema pravila - 3, 5, 7, 10...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari