Šta je novo?

Messaging i VoIP aplikacije(WhatsApp, Viber, Telegram, Signal, Skype..)

Ја имам и wa и viber и ho. Највише користим wa и најбољи ми је, viber само што морам због неких контаката и посла. Некад ме буде срамота кад виде људи да користим viber а знају да мислим да је ужасан као што јесте.

Imam oba, wa i viber, hangouts sam obrisao, pa ko sta voli. Meni je sve jedno.

Ја имам и wa и viber и ho. Највише користим wa и најбољи ми је, viber само што морам због неких контаката и посла. Некад ме буде срамота кад виде људи да користим viber а знају да мислим да је ужасан као што јесте.
Meni je najstrašnije da čujem Viber i zbog posla zajedno. o_O

Nema veze šta se šalje. Ali to kaže na kojem je nivou organizacija (pa makar imala i brdo keša).

Јака ми организација, пумпа ко пумпа. Чисто да се на брзину реши проблем ако неко има, да се договори за састанке и обуке и ето између колега неке договоре.. Група на viberu јер га сви имају и ето.. А са сваким са киме намеравам дуже да се дописујем је прешао на wa мојим утицајем..

Meni je Viber sa svojim dizajnom, opcijama i stikrima app za tinejdzere.
Meni Viber i WA izgledaju skoro isto, tj. kao dva (vrlo) blago izmenjena skina za isti program :) Iskreno, ne sviđaju mi se ni ljubičasta ni zelena boja ;)

Imam ih oba (+Skype + Hangouts). Sve to isto, a kao što već rekoh: dati Nobelovu nagradu onome ko napravi app za chat sa svim važnijim mrežama (pa makar i samo sa osnovnim opcijama - uostalom, samo osnovne opcije koristim i kod svih navedenih aplikacija :) )

Poslednja izmena:
Osim što jedan ima 20 kilograma, a drugi 76..[emoji2]
To možda važi za wapp i telegram.. Ova dva, teško..

WA totalno ;-) nema igrice i nema stikere i to je meni gotivno.

Igrice i stikeri se instaliraju dodatno, ne znam sto se ljudi loze sa takvim izjavama vise.

Pa igrice i ajde sigurno si primetio za stikere dole desno uvek ima add, plus kada klikneš za smajlija, on automatski prebaci na one prve HI stikere...

Pa igrice i ajde sigurno si primetio za stikere dole desno uvek ima add, plus kada klikneš za smajlija, on automatski prebaci na one prve HI stikere...
Sad sam morao da vidim gde je to "za stikere dole desno uvek ima add", što samo govori kako je to malo uočljivo. Tap na smajlije otvara ono što je poslednje korišćeno - smajlije ili stikere (bar mi se čini da je tako).

Dakle, uzimanje igrica i stikera kao minusa za Viber je običan bulšit :D Jedino priznajem činjenicu da se WA pokreće malo brže, ostalo su smešne priče.

Poslednja izmena:
*** al ste otisli u dubiozu oko gluposti :D

sve app sad rade dobro. telegram mi je i dalje najbolji i najpametnije odradjena app i kod drugih mi upravo fali to sto on ima a to je momentalni sync izmedju svih uredjaja (samim tim i bekap). viber ako predjes na novi uredjaj pozdravi se sa porukama, call history itd, wapp se popravlja ali chat preko kompa je bas lose implementiran. telegramu po meni samo fale pozivi i video pozivi i bila bi savrsena aplikacija.

Može li se na WA isključiti da mi ne prikazuje kontakte osim onih koji koriste WA?
U podešavanjima sam isključio,ali opet prikazuje,tj nudi mi da preporučim WA kontaktima koji nisu na WA.
I još jedno,ima li LOGOUT dugme?

Moji trosi vise baterije? Ja sam primetio da kod mene whatsap nikad ne stoji u potrosacima baterije, a njega koristim 80% a viber 20% i viber se pojavi nekad

ima li LOGOUT dugme na WA?

Bezveze mi je kod WA što kada se koristi preko Web-a mora da bude aktivan i na telefonu,a kod vajbera ne mora,što je bolja opcija kada vam je telefon u servisu ili neki drugi razlog.

Pa i kod vajbera ne možeš da koristiš ako nije instaliran na telefonu ...

Samo je pitanje kada će da provale (posle par dana/nedelju) :)

Pa i kod vajbera ne možeš da koristiš ako nije instaliran na telefonu ...

Samo je pitanje kada će da provale (posle par dana/nedelju) :)

Mogu.
Telefon mi je bio mesec dana u servisu a preko desktop verzije sam koristio vajber.
I šta ima da me provale ili ne,to nije protiv zakona.
I skype radi po ovom principu,pa šta mu fali.

Poslednja izmena:
E pa mene lepo posle 5 dana pitali da li je instaliran i tražili da se unese broj telefona ...
Nema pravila - 3, 5, 7, 10...

Poslednja izmena:
E pa mene lepo posle 5 dana pitali da li je instaliran i tražili da se unese broj telefona ...
Nema pravila - 3, 5, 7, 10...

Poenta je da je na WA glupo osmišljeno,da bi koristio WA preko web-a,da mora da mi je online i na telefonu u tom trenutku,tako da mi gubi smisao da koristim preko web-a.
Isprazni mi se baterija i šta onda,ne mogu da koristim preko web-a jer je neki "genije" tako osmislio.
Zato je Skype po ovom pitanju najbolji.

Jer WA ima dizajn da drži sve na telefonu. Web se sinhronizuje sa tvojim telefonom, ne njihovim serverom.
Tu je Telegram-ov cloud da popuni upravo to.

Vrh Dno